MonikaC 07.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To co Lidka, jedziesz jutro czy nie? Ja jadem w czwartek No i co mi po czwartku? a ty tylko na chwilkę? Noooo na 12 godzin. zostań dłużej Nastepnym razem. No ja myślę że wpadniesz nasze chaty oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 07.09.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hej Lidszu, ale pięknie Ci budują! Równiuśko i czyściutko, skąd taką ekipę wytrzasnęłaś? Ale przejścia mieliście niezłe z pierwszą działką, cieszę się że sprawdziło się powiedzenie "nie ma tego złego..." Banki są teraz beznadziejne, tak jak rok temu zabijały się o klientów na hipoteczny, tak teraz szukają dziury w całym. Rok temu dostalibyśmy z mężem 2 razy wyższy kredyt, niż wzięliśmy w tym roku, tak wg banku nam się zdolność kredytowa zmnieniła! I kazali zlikwidować moje konto z debetem 300zł! Za to z kart kredytowych nie kazali rezygnować...i gdzie tu logika? Gadam i gadam , ale zmierzam do tego że nie zamartwiaj się, kredyt dostaniecie tylko teraz to tak idiotycznie długo trwa. Będę mocno kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hejka Lidziaaaaa o której jedziesz do Rasiulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hejka Lidziu Miłego dzionka Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry Lidzia to już jutro ten wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry Lidzia to już jutro ten wielki dzień no właśnie nie jutro dzisiaj kierbud był odebrać zbrojenie i znalazł jakieś poprawki, które chłopaki mają jutro zrobić. Kierbud ma przyjechać jutro o 15 i jeśli będzie OK, to będziemy zalewać we czwartek Generalnie nie jest źle, większość zbrojenia jest OK, tylko w jakiejś części pomyliło się chłopakom ułożenie prętów, które jutro poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no jeden dzień nie tragedia na szczęście lepiej żeby poprawili niż żeby potem jakieś zonki wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no jeden dzień nie tragedia na szczęście lepiej żeby poprawili niż żeby potem jakieś zonki wychodziły ja się cieszę, bo mój kierbud nie przepuści żadnej fuszerki i mu ufam a jeden dzień w tą, czy w tamtą, to na prawdę żadna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hej, hej! Dziękuję pięknie za energetyczny nalocik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Bryyyyyyyyyyy i zmykam udanego lania czwartkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Bardzo, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie. Lidszu, dzięki za transport. Gdybyś jeszcze kiedyś do kogoś jechała i przejeżdżała koło mnie to się chętnie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 tsien dobherek i mykhom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hej Lidzia Dobry kierbud to podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka Trzymam więc kciuki za udane lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry ja trzymam za jutrzejsze lanie i za bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka no i jak ................................. leją jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Fajne zbrojenie chłopaki utkali koronczarki z koniakowa powinny czuć się zagrożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka no i jak ................................. leją jutro no właśnie nie wiem, bo wisimy hurtowni trochę kasy i nie chcą nam wydać betonu Kombinuję teraz, jak zdobyć kasę na beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Fajne zbrojenie chłopaki utkali koronczarki z koniakowa powinny czuć się zagrożone Elena, dzięki . Troszku się napracowali chłopaki i myślę, że koronczarki mogłyby się od nich czegoś nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts