lidszu 09.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno No dobra, jeszcze Zuza nie byla. Ale mam nadzieje, ze to zmienimy szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno No dobra, jeszcze Zuza nie byla. Ale mam nadzieje, ze to zmienimy szybko. to się z Zuzą zbierzemy (ona jeszcze o tym nie wie ) i przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno No dobra, jeszcze Zuza nie byla. Ale mam nadzieje, ze to zmienimy szybko. to się z Zuzą zbierzemy (ona jeszcze o tym nie wie ) i przyjedziemy Porwij ja. I zabierzcie Kamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno No dobra, jeszcze Zuza nie byla. Ale mam nadzieje, ze to zmienimy szybko. to się z Zuzą zbierzemy (ona jeszcze o tym nie wie ) i przyjedziemy Porwij ja. I zabierzcie Kamyka. Nad Kamykiem, to się zastanowię Chyba, że pojedzie z nami samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Lidzia. Dzieki za spotkanko i mam nadzieje, ze sie w koncu kopsniesz do krakuffka. Jeszcze tylko Ty nie bylas w Bunkrze. Jak mi wytyka, noooooo kopsnę do Krakówka na pewno No dobra, jeszcze Zuza nie byla. Ale mam nadzieje, ze to zmienimy szybko. to się z Zuzą zbierzemy (ona jeszcze o tym nie wie ) i przyjedziemy Porwij ja. I zabierzcie Kamyka. Nad Kamykiem, to się zastanowię Chyba, że pojedzie z nami samochodem Lepiej pociagiem. Przynajmniej nie trzeba trzezwosci umyslu zachowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no ładnie - spisek wyjazdowy z moim udziałem OCZYWIŚCIE ŻE JADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODAĆ TERMIN POPROSZE I JADZIEMY CAŁĄ PAKĄ, ZNACZY SIĘ KAMYKA BIERAMY POD SWOJE SKRZYDŁA a ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kocham Kraków a teraz jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zaglądam aby zobaczyć co moja - nie moja już ekipa robi ... a tu porwania ... film sensacyjny kręcicie? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam Lidszu ale Ci domek pięknie rosnie ino zazdrościć tez bym juz chciała być chociaż na takim etapie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no ładnie - spisek wyjazdowy z moim udziałem OCZYWIŚCIE ŻE JADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODAĆ TERMIN POPROSZE I JADZIEMY CAŁĄ PAKĄ, ZNACZY SIĘ KAMYKA BIERAMY POD SWOJE SKRZYDŁA a ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kocham Kraków a teraz jeszcze bardziej Zuza, pierwszy nagrywany termin to byl 3.10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Berek I jak lejecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no ładnie - spisek wyjazdowy z moim udziałem OCZYWIŚCIE ŻE JADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODAĆ TERMIN POPROSZE I JADZIEMY CAŁĄ PAKĄ, ZNACZY SIĘ KAMYKA BIERAMY POD SWOJE SKRZYDŁA a ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kocham Kraków a teraz jeszcze bardziej Zuza, pierwszy nagrywany termin to byl 3.10... a co, nie jest aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Berek I jak lejecie??? nie lejemy, bo kasy nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej Lidszu, ale pięknie Ci budują! Równiuśko i czyściutko, skąd taką ekipę wytrzasnęłaś? chłopaki poleceni na forum. A porządek,mhhhm, może w domku i jest, a wkoło niestety "mały" pierdzielnik Ale przejścia mieliście niezłe z pierwszą działką, cieszę się że sprawdziło się powiedzenie "nie ma tego złego..." ja się cieszę, że tak wyszło, bo teraz mamy o wiele ładniejszą działkę, w fajniejszym miejscu i ze wszystkimi mediami Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Berek I jak lejecie??? nie lejemy, bo kasy nie mamy To kredytu jeszcze nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Berek I jak lejecie??? nie lejemy, bo kasy nie mamy To kredytu jeszcze nie ma??? ano nie ma, a hurtowni wisimy już trochę kasy za inne materiały i nie chcą nam dać na krechę betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 nie ma dziwne - w momencie przekroczenia magicznej granicy ... Zawyczaj do jakiś 30-40 k nie ma problemu. Potem nikt nie zaryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no ładnie - spisek wyjazdowy z moim udziałem OCZYWIŚCIE ŻE JADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODAĆ TERMIN POPROSZE I JADZIEMY CAŁĄ PAKĄ, ZNACZY SIĘ KAMYKA BIERAMY POD SWOJE SKRZYDŁA a ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kocham Kraków a teraz jeszcze bardziej Zuza, pierwszy nagrywany termin to byl 3.10... a co, nie jest aktualny ? No jest, mam nadzieje, ze wszystkim pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Berek I jak lejecie??? nie lejemy, bo kasy nie mamy To kredytu jeszcze nie ma??? ano nie ma, a hurtowni wisimy już trochę kasy za inne materiały i nie chcą nam dać na krechę betonu A gdzie beton bierzecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.09.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no ładnie - spisek wyjazdowy z moim udziałem OCZYWIŚCIE ŻE JADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODAĆ TERMIN POPROSZE I JADZIEMY CAŁĄ PAKĄ, ZNACZY SIĘ KAMYKA BIERAMY POD SWOJE SKRZYDŁA a ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kocham Kraków a teraz jeszcze bardziej Zuza, pierwszy nagrywany termin to byl 3.10... a co, nie jest aktualny ? No jest, mam nadzieje, ze wszystkim pasuje. mnie passsssssssssssssssssssi najwyżej cosik poprzekładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts