lidszu 11.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ooo niedobrze że gorączka ale oczywiście dzieciaki uwielbiają chorować na weekend czmeu nie wiesz o której bo nie ja ten beton załatwiam, więc nie wiem, o której przyjedzie. Muszę do pana M zadzwonić i się zapytać - może się równie dobrze okazać, że już jest zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ooo niedobrze że gorączka ale oczywiście dzieciaki uwielbiają chorować na weekend czmeu nie wiesz o której bo nie ja ten beton załatwiam, więc nie wiem, o której przyjedzie. Muszę do pana M zadzwonić i się zapytać - może się równie dobrze okazać, że już jest zalany co jest bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Trzymam kciuki za dobre lanie i owocne oblewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a jutro Lidusi wodę mineralną podamy na kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 zalewamy o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zaglądam aby zobaczyć co moja - nie moja już ekipa robi ... a tu porwania ... film sensacyjny kręcicie? ... a może chciałabyś wziąć w nim udział ? 3.10 porywamy cię Krakówka Ooooo, wlasnie. eeee ... ja niefotogeniczna jestem ... a jaki tytuł tego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nooooooo pięknie Liduś to pewnie podjedziesz i zdasz fotorelację co Kruelcia weź głupot nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a jutro Lidusi wodę mineralną podamy na kaca coś o cytrynowej czytałam ... Lidka tylko pilnuj, aby równo lali i mojego faworyta kierbuda pozdrów ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nooooooo pięknie Liduś to pewnie podjedziesz i zdasz fotorelację co Kruelcia weź głupot nie gadaj pewnie, że będzie fotorelacja, bo to ostatnia okazja, aby zobaczyć całą tą maszynerię, bo nie miałam do tej pory okazji (zawsze przyjeżdżałam już po ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nooooooo pięknie Liduś to pewnie podjedziesz i zdasz fotorelację co Kruelcia weź głupot nie gadaj Wusia to obie mamy dzień głupot gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a jutro Lidusi wodę mineralną podamy na kaca coś o cytrynowej czytałam ... Lidka tylko pilnuj, aby równo lali i mojego faworyta kierbuda pozdrów ode mnie ktoś miał mi dać przepis na cytrynową, ale mu się chyba zapomniało Ela, kierbuda pozdrowię oczywiście Jak odbierał zbrojenie stropu, to padłam, jak zobaczyłam go z miareczką, którą sprawdzał czy są zachowane odległości pomiędzy prętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na bank tez sprawdzi, czy chłopcy co do milimetra wyrównali beton i bardzo dobrze ... nie będą musieli wyrównywać jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 matko rzeczywiście zapomniałam przez tego cholernego czasopożeracza zara lece po przepisa Kruelcia jak równali powiedz bo u mnie tez nie teges strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 matko rzeczywiście zapomniałam przez tego cholernego czasopożeracza zara lece po przepisa Kruelcia jak równali powiedz bo u mnie tez nie teges strop robili wylewki samopoziomujące na swój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 matko rzeczywiście zapomniałam przez tego cholernego czasopożeracza zara lece po przepisa Kruelcia jak równali powiedz bo u mnie tez nie teges strop Ja tez poproszę przepis ... i jakby ktoś miał sprawdzony na śliwowicę, śliwkówkę czy jak jej tam ... nalewkę ze śliwek o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a bardzo krzywo miałas i czy dawali coś pod te wylewki znaczy w sensie że czymś beton mazali żeby wylewki chwyciły czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Liduś fajnie że się dogadaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Lidziu gratuluję zalewania. Już niedaleko do daszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dobereczek mówię a wieczorkiem do dziennika się rzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Lidziu gratuluję zalewania. Już niedaleko do daszku. do daszku, to jeszcze u mnie dużo zostało - czeka mnie jeszcze jeden strop (całe szczęście drewniany) i dopiero potem dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts