Nefer 11.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aaaaaaaaa to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O kurna, niezle maszyny tam mialas. Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O kurna, niezle maszyny tam mialas. Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. Dla- cze - go ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O kurna, niezle maszyny tam mialas. Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. Dla- cze - go ???????? No bo mnie tam wkrecilas. Fajnie tak byc na 2 forach - demaskuje sie latwo np. kryptoreklamiarzy u nas na Forum. Zlapalam wiatr w zagle, widze pare niezlych mozliwosci. Pewnie wszystko spelznie na niczym, ale przynajmniej samopoczucie mam lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przypomina mi sie powiedzenie ojca Leo di Caprio z filmu Zlap mnie jesli potrafisz... Ogladalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O kurna, niezle maszyny tam mialas. Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. a co to za drugie forum ? dajcie linka na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O kurna, niezle maszyny tam mialas. Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. a co to za drugie forum ? dajcie linka na priv Jesli Ci Nefcia jeszcze nie wyslala, to rzuc mi maila na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nie wiem z czym sie je to drugie forum ale ja też kcem Lidszu ależ masz pikne schody, to kiedy możemy sobie po nich pochodzić wpisuję się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien dobry Lidszu domek coraz bardziej przypomina topaza bo ten domek to zawsze bedzie mi się bardzo podobał ,już nie umie sie doczekać kiedy zaczniesz go urządzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Lidszu ależ masz pikne schody, to kiedy możemy sobie po nich pochodzić wpisuję się na listę pochodzić już można, więc zapraszam. Dzisiaj Nefcia z Pasie do mnie wpadają koło 14, więc jeśli masz czas, to przyjedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien dobry Lidszu domek coraz bardziej przypomina topaza bo ten domek to zawsze bedzie mi się bardzo podobał ,już nie umie sie doczekać kiedy zaczniesz go urządzac cieszę się, że ci się podoba , a urządzanie zacznie się dopiero w przyszłym roku, więc będziesz musiała trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien dobry Lidszu domek coraz bardziej przypomina topaza bo ten domek to zawsze bedzie mi się bardzo podobał ,już nie umie sie doczekać kiedy zaczniesz go urządzac cieszę się, że ci się podoba , a urządzanie zacznie się dopiero w przyszłym roku, więc będziesz musiała trochę poczekać oj podoba sie podoba w końcu nie tak dawno chcieliśmy ten domek budować ale wyszło inaczej ale cieszę sie że budujesz i chociasz tak mogę na niego popatrzeć i podziwiać a co do urządzania to chętnie poczekam nawet i dwa lata żeby te cudenko zobaczyć buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nie wiem z czym sie je to drugie forum ale ja też kcem Lidszu ależ masz pikne schody, to kiedy możemy sobie po nich pochodzić wpisuję się na listę Zuza jak kcesz, to wyslij mi maila na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a o jakim forum piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a o jakim forum piszecie? O GoldenLine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.09.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nie wiem z czym sie je to drugie forum ale ja też kcem Lidszu ależ masz pikne schody, to kiedy możemy sobie po nich pochodzić wpisuję się na listę Zuza jak kcesz, to wyslij mi maila na priva. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nie wiem z czym sie je to drugie forum ale ja też kcem Lidszu ależ masz pikne schody, to kiedy możemy sobie po nich pochodzić wpisuję się na listę Zuza jak kcesz, to wyslij mi maila na priva. poszło Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Byłam, widziałam - jest suuuper Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo. Już niedługo u Lidszu parapetówa Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :) Tak dobrze ich spotkać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Byłam, widziałam - jest suuuper Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo. Już niedługo u Lidszu parapetówa Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :) Tak dobrze ich spotkać ) A ja bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny, za plotki na tarasie moich chłopaków i za tą pozytywną energię, którą tryskasz Zapomniałam ci powiedzieć, że śniłaś się dzisiaj mojemu M razem z Kruelcią Mieliśmy wszyscy działki koło siebie, a wybrałaś je i przekonałaś nad do nich ty. Największym atutem tych działek miało byś bezpośrednie sąsiedztwo stacji przekazowej energetycznej, z której chciałaś bezpośrednio pobierać prąd do ogrzewania i oświetlania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts