Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurna, niezle maszyny tam mialas. :)

Letko zakrecona dzisiaj jestem, bo od rana buszuje w mailach i miedzy FM a GL, Nefcia, wszystko przez Ciebie. :lol: :lol: :lol: :wink:

Dla- cze - go ????????

No bo mnie tam wkrecilas. :wink: Fajnie tak byc na 2 forach - demaskuje sie latwo np. kryptoreklamiarzy u nas na Forum. :roll: Zlapalam wiatr w zagle, widze pare niezlych mozliwosci. Pewnie wszystko spelznie na niczym, ale przynajmniej samopoczucie mam lepsze. :roll:

dzien dobry Lidszu :D :D domek coraz bardziej przypomina topaza :lol: :lol: bo ten domek to zawsze bedzie mi się bardzo podobał :wink: :p :p ,już nie umie sie doczekać kiedy zaczniesz go urządzac :lol: :lol:

cieszę się, że ci się podoba :D , a urządzanie zacznie się dopiero w przyszłym roku, więc będziesz musiała trochę poczekać 8)

dzien dobry Lidszu :D :D domek coraz bardziej przypomina topaza :lol: :lol: bo ten domek to zawsze bedzie mi się bardzo podobał :wink: :p :p ,już nie umie sie doczekać kiedy zaczniesz go urządzac :lol: :lol:

cieszę się, że ci się podoba :D , a urządzanie zacznie się dopiero w przyszłym roku, więc będziesz musiała trochę poczekać 8)

oj podoba sie podoba w końcu nie tak dawno chcieliśmy ten domek budować :( ale wyszło inaczej ale cieszę sie że budujesz i chociasz tak mogę na niego popatrzeć i podziwiać :wink: :p :p

a co do urządzania to chętnie poczekam nawet i dwa lata żeby te cudenko zobaczyć :wink: :D :D buziaki

Byłam, widziałam - jest suuuper :)

Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo.

Już niedługo u Lidszu parapetówa :)

Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :):) Tak dobrze ich spotkać :))

Byłam, widziałam - jest suuuper :)

Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo.

Już niedługo u Lidszu parapetówa :)

Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :):) Tak dobrze ich spotkać :))

A ja bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny, za plotki na tarasie moich chłopaków 8) i za tą pozytywną energię, którą tryskasz :D

Zapomniałam ci powiedzieć, że śniłaś się dzisiaj mojemu M razem z Kruelcią 8) Mieliśmy wszyscy działki koło siebie, a wybrałaś je i przekonałaś nad do nich ty. Największym atutem tych działek miało byś bezpośrednie sąsiedztwo stacji przekazowej energetycznej, z której chciałaś bezpośrednio pobierać prąd do ogrzewania i oświetlania domu :lol: :lol: :lol: