lidszu 13.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Szkoda, że ja tak późno odkryłam to forum. Za przyłącze prądu budowlanego zapłaciłam 4.200 PLN Może dlatego, że ciągnęłam napowietrzną linią aż 60m Tak czy siak różnica ogromna... ło matko no cena powalająca Pewnie ta odległość gra rolę, bo ja mam słup przy działce, więc kabla będzie około 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 spotkałam się dzisiaj z polecanym elektrykiem na działeczce i jak na razie robi dobre wrażenie Zobaczymy, czy po wykonanym przyłączu też tak będę mówić Koszt całego przyłącza budowlanego ze skrzynką to 1900 zł. Chyba dobra cena, co ? bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 spotkałam się dzisiaj z polecanym elektrykiem na działeczce i jak na razie robi dobre wrażenie Zobaczymy, czy po wykonanym przyłączu też tak będę mówić Koszt całego przyłącza budowlanego ze skrzynką to 1900 zł. Chyba dobra cena, co ? bardzo. dzięki słońce, zawsze mogę na ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dzięki słońce, zawsze mogę na ciebie liczyć Zawsze do usług (express 24 h kosztuje 2x tyle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 se thu poghadujeciem..besemniek..nie shame..wom??... se wythinoffolem se tu tys siem psyfiitom skor zawtra mom za gospohodyniem w afro workhoffac...slowem (hehe niezle naisane slowem ) Dzien dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dzięki słońce, zawsze mogę na ciebie liczyć Zawsze do usług (express 24 h kosztuje 2x tyle ) to idę drobnych poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 se thu poghadujeciem..besemniek..nie shame..wom??... se wythinoffolem se tu tys siem psyfiitom skor zawtra mom za gospohodyniem w afro workhoffac...slowem (hehe niezle naisane slowem ) Dzien dobry... witam bardzo serdecznie i jutro proszę o godne reprezentowanie mej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 13.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Lidszu jak ekipa oszacowała Twój SSO? No mam nadzieję,że to mnie będzie mniej kosztowało niż Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Lidszu jak ekipa oszacowała Twój SSO? No mam nadzieję,że to mnie będzie mniej kosztowało niż Ciebie a dlaczego mam mnie to drożej wynieść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 se thu poghadujeciem..besemniek..nie shame..wom??... se wythinoffolem se tu tys siem psyfiitom skor zawtra mom za gospohodyniem w afro workhoffac...slowem (hehe niezle naisane slowem ) Dzien dobry... witam bardzo serdecznie i jutro proszę o godne reprezentowanie mej osoby mos jak w banku bedem sluchol i potakiwol se srosumieniem tsymajonc gebem na skuffkem...(juz to widzem hehe)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 13.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 nie wiem czy drożej czy taniej. Pytam ile? Ja szacuję koszt SSO na ok 210 TPLN. Ale miałam różne kosztorysy - tyle,że jesienią. Może teraz już jest taniej...i może znowu przepłacam tak jak z tym przyłączem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 nie wiem czy drożej czy taniej. Pytam ile? Ja szacuję koszt SSO na ok 210 TPLN. Ale miałam różne kosztorysy - tyle,że jesienią. Może teraz już jest taniej...i może znowu przepłacam tak jak z tym przyłączem no to u mnie trochę drożej, ale miałam też wycenę robocizna + materiały na 380K trochę mnie wbiło w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 13.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja kupuję materiały sama i płacę tylko za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 nie wiem czy drożej czy taniej. Pytam ile? Ja szacuję koszt SSO na ok 210 TPLN. Ale miałam różne kosztorysy - tyle,że jesienią. Może teraz już jest taniej...i może znowu przepłacam tak jak z tym przyłączem no to u mnie trochę drożej, ale miałam też wycenę robocizna + materiały na 380K trochę mnie wbiło w ziemię Od M miałaś tę wycenę? On mi też rzucił niezłą wycenę materiałów, na szczęście wyszło mi sporo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kurcze sporo. Czy to ceny są z pokryciem dachu dachówką i oknami? A elekryk to ten mój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 U mnie wyszło przy 300 mkw (1300 kubatura) robocizna i materiał/sprzęt za SSO z więdźbą bez dachu 900 pln za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jestem ja tam nie wiem ile kosztuje stan surowy otwarty, wiem natomiast, że mnie mój stan developerski kosztował 4 tysie za m2.... czy to dużo.... to zależy jak na to patrzeć, nie? a gospodynie to już pewnie się pakuje, nie? Lidszu - życze wspaniałego wypoczynku śnieg spadł, więc narty to teraz cudowny pomysł oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nas stan surowy zamknięty kosztował 300 000. Materiały Kowalczyk - bardzo polecam handlowca P Rysia idzie się z nim dogadać. Sama ekipa 55 000 - razem ze stawianiem więźby i pokryciem dachu do papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 nie wiem czy drożej czy taniej. Pytam ile? Ja szacuję koszt SSO na ok 210 TPLN. Ale miałam różne kosztorysy - tyle,że jesienią. Może teraz już jest taniej...i może znowu przepłacam tak jak z tym przyłączem no to u mnie trochę drożej, ale miałam też wycenę robocizna + materiały na 380K trochę mnie wbiło w ziemię Od M miałaś tę wycenę? On mi też rzucił niezłą wycenę materiałów, na szczęście wyszło mi sporo mniej Ta wycena, to nie od M . To była wycena ekipy, która budowała dom naszego kolegi i polecana była przez naszego kierbuda Trochę gostek przesadził, więc dlatego zdecydowaliśmy się na M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a gospodynie to już pewnie się pakuje, nie? Lidszu - życze wspaniałego wypoczynku śnieg spadł, więc narty to teraz cudowny pomysł oj co ty, jeszcze nie jestem spakowana. Pakowanie to domena mojego męża, więc ja tylko przygotowuję rzeczy Nituś, dziękuję serdecznie za życzenia . Mam nadzieję, że wyjazd się uda Chociaż przy córkach, to na odpoczynek raczej nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts