wu 12.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wieczór Lidzia no kaj te foty obiecane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wieczór Lidzia no kaj te foty obiecane są nie mam, bo się w pośpiechu zbierałam na działkę spotkać z dziewczynami i zapomniałam aparatu Jutro zrobię zdjęcia i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no wiesz jaki zawód odczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no wiesz jaki zawód odczuwam no wiem, ale jutro zostanie całkowicie zaspokojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nic nie powiem że wczoraj toż samo obiecywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nic nie powiem że wczoraj toż samo obiecywałaś to nic nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no przecież nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 nic nie powiem że wczoraj toż samo obiecywałaś to nic nie mów To może ja coś powiem...dobry wieczór szanownym \Paniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wieczór szanownemu Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wieczór szanownemu Panu nie śpimy? ja buszuje po sieci i szukam różnych zawodowych pomysłów i oglądam TVN - taki tam sobie filmik z romansem w tle - choć wolałbym .......ale zaraz na Polsaci sa Żiłnierz kosmosu - no juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a nie śpimy zmartwienie mamy to spać się nie chce na TVP 1 mordobicie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a nie śpimy zmartwienie mamy to spać się nie chce na TVP 1 mordobicie leci jakie?? zaraz poczytam wczśniejsze posty - mogę jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mordobicie a nie patrzyłam na tytuł z Segalem w każdym razie a zmartwienie to u mnie napisane a pomóc pewnie dobrą myślą i trzymaniem kciuków żeby mi dziewczynka szybko wyzdrowiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.09.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Liduś dzięki za oprowadzenie nas po Waszym duuuużym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mordobicie a nie patrzyłam na tytuł z Segalem w każdym razie a zmartwienie to u mnie napisane a pomóc pewnie dobrą myślą i trzymaniem kciuków żeby mi dziewczynka szybko wyzdrowiała to masz juz jak w banku - a podobno te myślenie mi dobrze wychodzi...więc oczekuj poprawy niebawem... głowa do góry, będzie OK.......... Lecę papa - muszę sie wybrać do Wawy na przynajmniej dwa dni, wby załapać sie na jakieś oględziny tarasu, schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Liduś dzięki za oprowadzenie nas po Waszym duuuużym domku Zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 wiem Daro na Ciebie można liczyć w moje strony też się możesz poturlać na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 wiem Daro na Ciebie można liczyć w moje strony też się możesz poturlać na oględziny Prawdopodobnie będę leciał niebawem za Tarnów, więc jest szansa. dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Liduś dzięki za oprowadzenie nas po Waszym duuuużym domku a ja dziękuję za odwiedziny niestety warunki do zwiedzania nie są najlepsze, szczególnie dla mały dzieci, ale jak już nie będzie lasu na dole, to mam nadzieję, że przyjedziecie i wtedy może więcej uda się zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Byłam, widziałam - jest suuuper Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo. Już niedługo u Lidszu parapetówa Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :) Tak dobrze ich spotkać ) A ja bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny, za plotki na tarasie moich chłopaków i za tą pozytywną energię, którą tryskasz Zapomniałam ci powiedzieć, że śniłaś się dzisiaj mojemu M razem z Kruelcią Mieliśmy wszyscy działki koło siebie, a wybrałaś je i przekonałaś nad do nich ty. Największym atutem tych działek miało byś bezpośrednie sąsiedztwo stacji przekazowej energetycznej, z której chciałaś bezpośrednio pobierać prąd do ogrzewania i oświetlania domu Zrobiłaś już cytrynówkę ... niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts