Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wu napisał:
mordobicie a nie patrzyłam na tytuł z Segalem w każdym razie

a zmartwienie to u mnie napisane a pomóc pewnie dobrą myślą i trzymaniem kciuków żeby mi dziewczynka szybko wyzdrowiała

to masz juz jak w banku - a podobno te myślenie mi dobrze wychodzi...więc oczekuj poprawy niebawem... głowa do góry, będzie OK..........

Lecę papa

- muszę sie wybrać do Wawy na przynajmniej dwa dni, wby załapać sie na jakieś oględziny tarasu, schodów 8)

pasie napisał:
Liduś dzięki za oprowadzenie nas po Waszym duuuużym domku :D :D :D

a ja dziękuję za odwiedziny :D niestety warunki do zwiedzania nie są najlepsze, szczególnie dla mały dzieci, ale jak już nie będzie lasu na dole, to mam nadzieję, że przyjedziecie i wtedy może więcej uda się zobaczyć 8)

lidszu napisał:
  Nefer napisał:
Byłam, widziałam - jest suuuper :)

Bardzo ładny dom, super salon, będzie pięknie doświetlony. Podoba mi się bardzo.

Już niedługo u Lidszu parapetówa :)

Bardzo dziękuję za spotkanie ( i Pasiom, że poczekali na mnie :):) Tak dobrze ich spotkać :))

A ja bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny, za plotki na tarasie moich chłopaków 8) i za tą pozytywną energię, którą tryskasz :D

Zapomniałam ci powiedzieć, że śniłaś się dzisiaj mojemu M razem z Kruelcią 8) Mieliśmy wszyscy działki koło siebie, a wybrałaś je i przekonałaś nad do nich ty. Największym atutem tych działek miało byś bezpośrednie sąsiedztwo stacji przekazowej energetycznej, z której chciałaś bezpośrednio pobierać prąd do ogrzewania i oświetlania domu :lol: :lol: :lol:

Zrobiłaś już cytrynówkę ;) ... niezła jazda ;)