wu 13.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzień dobry Daro to czekam na info Kruelcia no troszku trzeba popracowac ale smak wart tego Lidzia jak fotków nie będzie to Ci chyba loczki wyprostujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 wieczor dobry, a moze i noc wpadlam zobaczyc bo juz dawno do sasiadki nie patrzylam gratuluje stropu no i schodow. ja mam bardzo niedyskretne pytanko: kto u Was zajmuje sie strona zaopatrzeniowa budowy? a moze sasiadka wpadlaby do mnie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Lidzia gratuluję stropu!!!! Ooo działkę widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 wieczor dobry, a moze i noc wpadlam zobaczyc bo juz dawno do sasiadki nie patrzylam gratuluje stropu no i schodow. ja mam bardzo niedyskretne pytanko: kto u Was zajmuje sie strona zaopatrzeniowa budowy? a moze sasiadka wpadlaby do mnie zapraszam. Malutka, dziękuję za gratulacje Stroną zaopatrzeniową budowy zajmuje się nasz wykonawca, co ma swoje bardzo duże zalety Bardzo chętnie do ciebie wpadnę. Napisz mi na PW adres, nr fona i kiedy mogę wpaść. Ja teraz codziennie jeżdżę podlewać strop, więc mogę po drodze zajrzeć do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Lidzia gratuluję stropu!!!! Ooo działkę widać dziękuję a działka teraz jest taaaakaaaa ogroooomnaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czeeeeeee Lidszu, wpadłam wieczór dobry rzecz i zmykam bo dziś spedziłam dzień na przegladniu, wypełniniu masy dokumentów i paaaaaaaaaaaaaadam na pysk a jutro rano znowu urząd - jeszcze troche i alergii dostanę na samo słowo Urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór ja tylko przyszłam powiedzieć że się sfochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór ja tylko przyszłam powiedzieć że się sfochałam wiem kochana, wstawię dzisiaj wieczorkiem zdjęcia. Robiłam komórą i czekam na męża z jego lapkiem, bo na mojego nie mogę zgrać A dzisiaj byłam cały dzień w drodze, ale mam info dnia: MAMY KREDYT !!! właściwie to nie wiem, czy mam się z czego cieszyć Kula u nogi na następne 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no dobra odfochałam się na tyle żeby szczerze pogratulować kredytu też tak miałam jak umowę podpisałam potem mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no dobra odfochałam się na tyle żeby szczerze pogratulować kredytu też tak miałam jak umowę podpisałam potem mi przeszło dzięki mi pewnie też przejdzie, w końcu ktoś musi nam sfinansować budowę domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 O kurde :) Super Gratuluję kredytu teraz już możecie rozwinąć skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no dobra odfochałam się na tyle żeby szczerze pogratulować kredytu też tak miałam jak umowę podpisałam potem mi przeszło oooo miałam tak samo.... potem już jest tylko samo 'dobro' bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A ja tak nie miałam - od razu cieszyłam się jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Lidka no nareszcie GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć Lidziu Gratuluję stropu i kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Oooooooo, super, teraz dalej do przodu - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja sie tak zastanawiam czy tujakieś wyscigi na forum sa - kto szybciej wybuduje czy co? Noż to przyzwoitości trzeba nie mieć żeby tak szybko schody w domu się pojawily Lidszu ...... GRATULUJĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 i ja spoznone ale szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 conghratulejshchyn lidka ..tsien dobhry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts