lidszu 18.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej dziewczynki moje kochane O Hawajach i Vovlvo to sobie mogę tylko pomarzyć . Ale marzyć trzeba, bo mówią, że marzenia się spełniają . Niestety na żadne fanaberie mój mąż mi nie pozwoli (i może to dobrze, że to on kasą zarządza ). Nasz jedyny cel teraz to jak najszybsze wykończenie domu, aby przyszła gwiazdka odbyła się już u nas. Mam dosyć mieszkania z rodzicami i chcę się jak najszybciej od nich wyprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej dziewczynki moje kochane O Hawajach i Vovlvo to sobie mogę tylko pomarzyć . Ale marzyć trzeba, bo mówią, że marzenia się spełniają . Niestety na żadne fanaberie mój mąż mi nie pozwoli (i może to dobrze, że to on kasą zarządza ). Nasz jedyny cel teraz to jak najszybsze wykończenie domu, aby przyszła gwiazdka odbyła się już u nas. Mam dosyć mieszkania z rodzicami i chcę się jak najszybciej od nich wyprowadzić. i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 bylebyś planowała wszystko z wyprzedzeniem. co by nie było decyzji na łapu capu bo takich sie czesto żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej dziewczynki moje kochane O Hawajach i Vovlvo to sobie mogę tylko pomarzyć . Ale marzyć trzeba, bo mówią, że marzenia się spełniają . Niestety na żadne fanaberie mój mąż mi nie pozwoli (i może to dobrze, że to on kasą zarządza ). Nasz jedyny cel teraz to jak najszybsze wykończenie domu, aby przyszła gwiazdka odbyła się już u nas. Mam dosyć mieszkania z rodzicami i chcę się jak najszybciej od nich wyprowadzić. i tego Ci serdecznie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dobry wieczór fotki oglądnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień doberek Dzisiaj chłopaki wracają na budowę i znowu coś się zacznie dziać Niestety starsza córcia się chyba rozchorowała . Wczoraj wymiotowała i miała gorączkę Dzisiaj została w domu i idziemy do lekarza. Młoda została dzisiaj po raz pierwszy odstawiona sama do przedszkola - mam nadzieję, że dobrze to zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 bryyyyyyyyyyyyyy Lidszu i rodzinka mam nadzieję że lekarz powie że to lekki zwir i małej szybko minie zdróweczka jej zyczymy a o najmłodzą się nie martw - poradzi sobie i fajnie że ci chłopoki wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień doberek Dzisiaj chłopaki wracają na budowę i znowu coś się zacznie dziać Niestety starsza córcia się chyba rozchorowała . Wczoraj wymiotowała i miała gorączkę Dzisiaj została w domu i idziemy do lekarza. Młoda została dzisiaj po raz pierwszy odstawiona sama do przedszkola - mam nadzieję, że dobrze to zniesie Oo to witaj w klubie Konrad ma mega katar, kaszel i oczka strasznie czerwone i zaropiałe - też z nim idę dzisiaj do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zuza, Monika, dzięki lekarz zamówiony i ma się do 15 u nas pojawić. Czekam na mamę aż wróci i potem pojadę na budowę przywitać się z chłopakami. Cieszę się, że już wracają, bo strasznie pusto było przez ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bryyyyyyy Fajnie, że ekipa wraca i prace pójdą znów do przodu A następne święta to na 100% spędzicie w domku Pozdrawiam i zdrówka córci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bryyyyyyy Fajnie, że ekipa wraca i prace pójdą znów do przodu A następne święta to na 100% spędzicie w domku Pozdrawiam i zdrówka córci życzę Magi dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Lidziu http://www.prezenty4you.pl/images/konik_prezenty_1.jpg Wszystkiego naj naj naj................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry Lidziunia zdrówka córci życzę u nas też gorączką i wymiotami się zaczęło a skończyło wiesz jak ale panuje jakaś parszywa angina i to od tego może być a jeszcze jak sie skarży że uszko boli to bardzo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 LIDZIA STO LAT http://www.brides.com/images/editorial/2007_bridescom/caymanislands2/00_main/012_primary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 znaczy co urodzinki Lidzia ma to i ja sto lat w zdrowiu szczęściu i radości i samych super fachowców i niewyczerpanego konta życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Lidzia spełnienia wszystkich budowlanych życzeń !!! http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Biale_609.jpg i zdrówka dla brzdąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To i ja życzę wszystkiego naj najlepszego http://www.bip.gminy.com.pl/bejsce/pic/kwiaty2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To ja też się dołączam. Całuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Och, STOLAT, STOLAT i niech się spełniają marzenia i niech na budowie się zmienia tego życzą barranki2 i sucz tysz http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/zdjecia/tort_prezent/193513-1-pol-PL/tort_prezent_popup.jpg No to poszliśmy na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts