barranki2 21.09.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ale otwarcie... Mniamniuśne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 mam nadzieję, że to TOPAZ a przynajmniej podobny obiecane zdjęcie ... sorki, że takiej jakości http://lh4.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SrfDezPVnMI/AAAAAAAAHZE/BKXmO5mHfQg/s512/Zdj%C4%99cie003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To ja tu wcześniej byłam i życzen nie złożyłam? Cóżto za konspira? Lidka, wszystkiego najlepszego nasza forumowa sprężynko i zeby ci topaz taki krzywy nie wyrósl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bardzo wam wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia Justyna, dzięki za zdjęcie, to rzeczywiście Topaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oj, ja dopiero dotarłam do netu ale życzenia gorące składam solenizantce http://img508.imageshack.us/img508/8475/amarylis2009008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gosieńko dziękuję bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 otwieram nową stronę i co widzę - oczywiście Barranki dwaaaaaaaaaaaaaa jak zwykle rozpoczynają nowa stronę A w totka gracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Mówiłam rano, że chłopaki mieli się dzisiaj pojawić na budowie, a tu doopa blada Jak pojechałam w południe, to nikogo nie było . Zadzwoniłam więc do pana M, aby się dowiedzieć co się dzieje. On też się zdziwił, że ich nie ma i miał się dowiedzieć o co chodzi, ale nie oddzwonił do mnie . Mam tylko nadzieję, że jutro chłapaki już będą, bo szkoda marnować tak pięknej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 współczuję Lidziu to wnerwiające jak się umawiasz i czekasz że robota ruszy a tu nic tym bardziej że nie maj a wrzesień się kończy więc na gwałt trzeba z pogody korzystać póki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 współczuję Lidziu to wnerwiające jak się umawiasz i czekasz że robota ruszy a tu nic tym bardziej że nie maj a wrzesień się kończy więc na gwałt trzeba z pogody korzystać póki jest dokładnie, masz rację. Mam tylko nadzieję, że jutro się pojawią, bo jeśli nie, to się wkurzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To ja się też dołączam do życzeń:http://www.edycja.pl/upload/kartki/578.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 współczuję Lidziu to wnerwiające jak się umawiasz i czekasz że robota ruszy a tu nic tym bardziej że nie maj a wrzesień się kończy więc na gwałt trzeba z pogody korzystać póki jest dokładnie, masz rację. Mam tylko nadzieję, że jutro się pojawią, bo jeśli nie, to się wkurzę oj a jeszcze chorowitkę masz w domu, jak z małą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 współczuję Lidziu to wnerwiające jak się umawiasz i czekasz że robota ruszy a tu nic tym bardziej że nie maj a wrzesień się kończy więc na gwałt trzeba z pogody korzystać póki jest dokładnie, masz rację. Mam tylko nadzieję, że jutro się pojawią, bo jeśli nie, to się wkurzę oj a jeszcze chorowitkę masz w domu, jak z małą? na razie nic groźnego, jakiś wirus się przyplątał. Ma siedzieć do końca tygodnia w domu i jeśli się pogorszy, to mam jechać na następną kontrolę i wtedy dostanie poważniejsze leki. W ciągu dnia była jakaś osowiała, ale teraz się rozkręciła i szaleje z młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Beta, dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to dobrze że lepiej jej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ojej, dałam ciała Liduś, ale Ty wiesz, że ja Ci życzę spełniania wszelkich marzeń i duzo zdrowia i szczęścia i miłości i przyjaciół i pieniędzy ... i co tam jeszcze sobie życzysz (po cichu też) A tu mam dla Ciebie niezwykle modne, niebieskie drzewko http://freenet-homepage.de/liliw1/eukali/EG1A.jpg Może niedługo stanie przed Twoim pięknym domem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to dobrze że lepiej jej już szkoda tylko, że wtedy kiedy powinna się kłaść spać i wyciszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nefcia, słońce dziękuję za życzenia A ciała nie dałaś, bo jeszcze dzień się nie skończył i życzenia nadal przyjmuję Ja nie jestem moją teściową, która życzenia uznawała tylko do godz. 13, później nie odbierała telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 hehe niezłe :) Już ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 też mi się spodobała jak tam fachmani? zmaterializowali się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts