Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek :D

Moja teściowa w ogóle była nieziemska 8) Czasami potrafiła w swoje urodziny, bądź imieniny zadzwonić do mojego M lub jego siostry aby pogadać, a na koniec rozmowy stwierdzała: "to teraz możesz mi złożyć życzenia" :lol: :lol: :lol:

Córcia czuje się o wiele lepiej dzisiaj :D Ma o wiele lepszy humor i nie jest już taka osowiała.

A na budowie jeszcze nie byłam, więc nie wiem czy chłopaki się pojawili. Czekam aż córcia zje śniadanie i wtedy się z nią wybiorę na inspekcję 8)

dzień dobry wszystkim.

no to ja spóźnione ale szczere życzenia dużo zdrowia i radości, a reszta się znajdzie. :)

Ostatnio w niedzielę, wracając do domku wdepnęliśmy do Ciebie na uliczkę. Przepraszam, że bez uprzedzenia oblookałam Twoją połowę Topaza, ale wyszło to zupełnie spontanicznie.

Świetną lokalizację masz domku :) pozazdrościć :) I chyba w koło sami młodzi ludzie ?

jak się czują dziewczynki?

mój starszy w zeszłym tygodniu był na "chorobowym" w domu, ale już go posłałam.

Byłam na budowie, a tam cicho i głucho, tylko wiatr hula :evil: :evil:

Chłopaków nadal nie ma, dzwoniłam do Pana M, aby się dowiedzieć co się dzieje, ale on też nie wie :-? . Majster ma wyłączony telefon i nie wiadomo kiedy zjawi się ze swoją ekipą na budowie :evil: :evil: .

To tyle, bo jestem zła :evil:

Byłam na budowie, a tam cicho i głucho, tylko wiatr hula :evil: :evil:

Chłopaków nadal nie ma, dzwoniłam do Pana M, aby się dowiedzieć co się dzieje, ale on też nie wie :-? . Majster ma wyłączony telefon i nie wiadomo kiedy zjawi się ze swoją ekipą na budowie :evil: :evil: .

To tyle, bo jestem zła :evil:

czy nie wiesz, że złość piękności szkodzi :wink:

ja też przez to przechodziłam tylko u nas to już na samym końcu budowy :evil: kominy czekały na dokończenie, dach się robił a majstrów nie było :roll: sami sobie naszkodzili bo potem kominy z dachu trudniej im było obrabiać