wu 22.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień dobry Lidzia budujesz bo u mnie to wiesz robota wre jak córcia dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie ma to jak foch po 13 sobie strzelic. Wszak w urodziny wszystkie chwyty dozwolone. Przemyśl to Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień doberek Moja teściowa w ogóle była nieziemska Czasami potrafiła w swoje urodziny, bądź imieniny zadzwonić do mojego M lub jego siostry aby pogadać, a na koniec rozmowy stwierdzała: "to teraz możesz mi złożyć życzenia" Córcia czuje się o wiele lepiej dzisiaj Ma o wiele lepszy humor i nie jest już taka osowiała. A na budowie jeszcze nie byłam, więc nie wiem czy chłopaki się pojawili. Czekam aż córcia zje śniadanie i wtedy się z nią wybiorę na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie ma to jak foch po 13 sobie strzelic. Wszak w urodziny wszystkie chwyty dozwolone. Przemyśl to Lidziu godne przemyślenia, może spróbuję przy następnej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hejka Dobrze, że z córcią lepiej Taka piękna pogoda, a tak dużo wirusów co to będzie jak się zaczną jesienne szarugi?? Mam nadzieję, że ekipa dotarła i prace trwają Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień dobry wszystkim. no to ja spóźnione ale szczere życzenia dużo zdrowia i radości, a reszta się znajdzie. Ostatnio w niedzielę, wracając do domku wdepnęliśmy do Ciebie na uliczkę. Przepraszam, że bez uprzedzenia oblookałam Twoją połowę Topaza, ale wyszło to zupełnie spontanicznie. Świetną lokalizację masz domku pozazdrościć I chyba w koło sami młodzi ludzie ? jak się czują dziewczynki? mój starszy w zeszłym tygodniu był na "chorobowym" w domu, ale już go posłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Byłam na budowie, a tam cicho i głucho, tylko wiatr hula Chłopaków nadal nie ma, dzwoniłam do Pana M, aby się dowiedzieć co się dzieje, ale on też nie wie . Majster ma wyłączony telefon i nie wiadomo kiedy zjawi się ze swoją ekipą na budowie . To tyle, bo jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Malutka, miło mi, że odwiedziłaś moje włości i cieszę się, że ci się podobało . Daj znać któregoś dnia, to się umówimy na budowie, abyś mogła sobie w środku pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Lidzia oj lepeij żeby jutro wrócili bo jakwidze humorek masz kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Lidzia oj lepeij żeby jutro wrócili bo jakwidze humorek masz kiepski wkurza mnie to, że nikt nie jest w stanie powiedzieć mi kiedy ekipa pojawi się na budowie Szkoda mi pogody, bo jest fajna do budowania, a pod koniec tygodnia ma się pogorszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Byłam na budowie, a tam cicho i głucho, tylko wiatr hula Chłopaków nadal nie ma, dzwoniłam do Pana M, aby się dowiedzieć co się dzieje, ale on też nie wie . Majster ma wyłączony telefon i nie wiadomo kiedy zjawi się ze swoją ekipą na budowie . To tyle, bo jestem zła czy nie wiesz, że złość piękności szkodzi ja też przez to przechodziłam tylko u nas to już na samym końcu budowy kominy czekały na dokończenie, dach się robił a majstrów nie było sami sobie naszkodzili bo potem kominy z dachu trudniej im było obrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Malutka, miło mi, że odwiedziłaś moje włości i cieszę się, że ci się podobało . Daj znać któregoś dnia, to się umówimy na budowie, abyś mogła sobie w środku pooglądać bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to pięknie niech M sobie uważa bo Forum to śliski grunt niech zapanuje nad swoją ekipą a ostatnio faktycznie ma problemy z oddzwanianiem Lidszu - mam nadzieję że jtro już się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 niech M sobie uważa bo Forum to śliski grunt tak, tylko nie każdy o tym wie.....niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cześć Lidziu. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. 100 lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Madzia gdzieś Ty była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Madzia gdzieś Ty była O cześć wusia Właśnie mam zamiar nadrobić zaległości i przelecieć po wątkach A byłam na weselu, na urodzinach, na chrzcinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 o matko toś poszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 niech M sobie uważa bo Forum to śliski grunt tak, tylko nie każdy o tym wie.....niestety.... oby się nie przekonał jak bardzo slisko może się zrobić.... ABS mu może nie pomóc żeby wyjść na prostą - czego mu nie zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Spoznilam sie. 100 lat Lidziu i jak najszybszych urodzin w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts