Malutka_ 22.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 niech M sobie uważa bo Forum to śliski grunt tak, tylko nie każdy o tym wie.....niestety.... oby się nie przekonał jak bardzo slisko może się zrobić.... ABS mu może nie pomóc żeby wyjść na prostą - czego mu nie zyczę ja wlasnie na jednym sie przejechalam i nie omieszkalam uprzedzic o mojej opinii na necie, ale jakos kompletnie nie wplynelo to na zachowanie. moze kwestia czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 i od nas spoznione zyczenia urodzinowe, zeby marzenia spelnialy sie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Magda, Małgosiu, Aniu, bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe . A z ekipą nadal nie ma kontaktu i zaczynam się trochę denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zapili nooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zapili nooooo... kuźwa, ale ile można ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zapili nooooo... kuźwa, ale ile można ??? Oj mozna... Lidzia, czy mozesz zadzwonic do Kamyka a propos imprezki? Moze by sie pisal, a ja nie mam fona do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zapili nooooo... kuźwa, ale ile można ??? Oj mozna... Lidzia, czy mozesz zadzwonic do Kamyka a propos imprezki? Moze by sie pisal, a ja nie mam fona do niego. ja też nie mam do niego fona, Nefcia na pewno ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zapili nooooo... kuźwa, ale ile można ??? Oj mozna... Lidzia, czy mozesz zadzwonic do Kamyka a propos imprezki? Moze by sie pisal, a ja nie mam fona do niego. ja też nie mam do niego fona, Nefcia na pewno ma. Ooooo, Kamyk sie zamelinowal widze na maksa. Bede drazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg ale pięknie, na działce już liście grabię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja grabiłam w weekend i mam odciski Dzień doberek Lidszu - dawaj znać jak ekpia się nie zjawi to list gończy puścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No to cholera by ich wzięła Ciekawe gdzie ich wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzien dobry jesiennie ale slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Lidszu pamiętam swoje nerwy jak moją ekipę wcięło bo szef poszedł do kasyna i kasę przegrał Teraz to już się z tego śmieje ale wtedy mi do śmiechu nie było. Nie martwiaj się. Minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Lidszu pamiętam swoje nerwy jak moją ekipę wcięło bo szef poszedł do kasyna i kasę przegrał Teraz to już się z tego śmieje ale wtedy mi do śmiechu nie było. Nie martwiaj się. Minie. o kurcze ale jazda nerwy by mnie zjadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień dobry - som???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Lidszu pamiętam swoje nerwy jak moją ekipę wcięło bo szef poszedł do kasyna i kasę przegrał Teraz to już się z tego śmieje ale wtedy mi do śmiechu nie było. Nie martwiaj się. Minie. o kurcze ale jazda nerwy by mnie zjadły nas zjadły. zwłaszcza jak się okazało że kilka ton prętów na strop przyjechało na działkę a tam nikogo nie ma. rozładowywałam to w kostiumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 bry i ja ja dziś wyjątkowo nie miałam zarwanej mocno nocy i mam dobry humor więc częstuję http://media5.mojageneracja.pl/oioqeutyoy/mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Lidszu pamiętam swoje nerwy jak moją ekipę wcięło bo szef poszedł do kasyna i kasę przegrał Teraz to już się z tego śmieje ale wtedy mi do śmiechu nie było. Nie martwiaj się. Minie. o kurcze ale jazda nerwy by mnie zjadły nas zjadły. zwłaszcza jak się okazało że kilka ton prętów na strop przyjechało na działkę a tam nikogo nie ma. rozładowywałam to w kostiumie a masz fotki z tego jakże efektownego rozładunku teraz mozna się pośmiać ale domyslam się że w tamtej chwili to łuna złości wisiała nad miastem a nie tylko nad działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts