malgos2 24.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Moze im sie fony przy tych wykopkach wykopsnely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może Małgoś a może uznali że tak łatwiej udawać że ich nie ma bo przecież inwestor i tak nie zrozumie jak dzieci które jak kogoś nie widzą bo oczka zasłoniły to sądzą że ich tez nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Na pewno siedza teraz z zaslonietymi oczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Najnowsze newsy: Dzwonił do mnie majster z przeprosinami, więc dostał opierdol ode mnie, że nie tak powinien załatwić całą sprawę i że gdyby od razu powiedział, że chcieliby przyjechać później, to nie byłoby żadnego problemu. No i spytał się, czy nie mogliby przyjechać dopiero w poniedziałek, bo wykopki, bo cośtam . W związku z tym zadzwoniłam do pana M i powiedziałam, że to on ma zadecydować, czy chłopaki wyrobią się w terminie - do 10 października mają skończyć ściany 1 piętra. Zaznaczyłam też bardzo zdecydowanie, że jeśli ekipa nie pojawi się w poniedziałek (jeśli M tak zadecyduje), to mogą zabrać swoje rzeczy z mojej budowy, a M ma mi podstawić nową ekipę. Klient płaci - klient wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Już się wyluzowałam, ale niesmak mi pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lidszu, super że chłopaki M-wskie się zjawiają i miejmy nadzieję że to był ich pierwszy i ostatni raz chłopaki też ludzie - Nefcia ma rację - ale sposób załatwienia sprawy bardzo wpływa na naszą emocjonalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lidszu, super że chłopaki M-wskie się zjawiają i miejmy nadzieję że to był ich pierwszy i ostatni raz chłopaki też ludzie - Nefcia ma rację - ale sposób załatwienia sprawy bardzo wpływa na naszą emocjonalność Zuza, odetchnę dopiero w poniedziałek, jak się pojawią. Mi nie chodzi o to, że ich nie ma, bo wiem, że każdy z nich ma rodzinę i jakieś obowiązki w domu. Chodzi tylko o sposób załatwienia sprawy, bo mogli to załatwić normalnie jak ludzie, a nie takie szopki odstawiać Właśnie sposób ich postępowania mnie najbardziej wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no ja cały czas o tym mówię bo zamiast potraktować inwestora jak człowieka który jest w stanie zrozumieć że czasem coś ważnego wypadnie wykonawcy to traktują jak ograniczonego wyzyskiwacza za to ekipę od dachu super mam chłopaki słowne szybkie aż miło patrzeć jak się uwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam z rana Ale dziś zimno brrrrrrrrrrrrr Znaczy się trzymamy kciuki do poniedziałku, żeby wszystko już było oki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzień Dobry Uśmiechnij się Lidziu ... już weekend a od poniedziałku zobaczysz - ruszy budowa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dzień dobry Lidzia pogody póki co dobre zapowiadają to uda się zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 usmiechu zycze na caly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 usmiechu zycze na caly weekend i ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 usmiechu zycze na caly weekend i ja!!!! dołączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... jak wszyscy to wszyscy witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 I jak dzisiaj? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 dobry wieczór Lidzia to co szykujesz się na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzien doberek w niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 bry od piatku nie mam internetu - bo M zapomnial zaplacic . Mam nadzieje, ze jutro juz go wlacza bo mi smutno bez was. Zaklinam tez jutrzejszy dzien, aby obylo sie bez niespodzianek. milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 przyjada, zobaczysz dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts