Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najnowsze newsy:

Dzwonił do mnie majster z przeprosinami, więc dostał opierdol ode mnie, że nie tak powinien załatwić całą sprawę i że gdyby od razu powiedział, że chcieliby przyjechać później, to nie byłoby żadnego problemu.

No i spytał się, czy nie mogliby przyjechać dopiero w poniedziałek, bo wykopki, bo cośtam :-? :roll: . W związku z tym zadzwoniłam do pana M i powiedziałam, że to on ma zadecydować, czy chłopaki wyrobią się w terminie - do 10 października mają skończyć ściany 1 piętra.

Zaznaczyłam też bardzo zdecydowanie, że jeśli ekipa nie pojawi się w poniedziałek (jeśli M tak zadecyduje), to mogą zabrać swoje rzeczy z mojej budowy, a M ma mi podstawić nową ekipę.

Klient płaci - klient wymaga.

Lidszu, super że chłopaki M-wskie się zjawiają i miejmy nadzieję że to był ich pierwszy i ostatni raz :wink: :wink: :wink:

chłopaki też ludzie - Nefcia ma rację - ale sposób załatwienia sprawy bardzo wpływa na naszą emocjonalność :roll: :roll:

Zuza, odetchnę dopiero w poniedziałek, jak się pojawią.

Mi nie chodzi o to, że ich nie ma, bo wiem, że każdy z nich ma rodzinę i jakieś obowiązki w domu. Chodzi tylko o sposób załatwienia sprawy, bo mogli to załatwić normalnie jak ludzie, a nie takie szopki odstawiać :evil: :evil: Właśnie sposób ich postępowania mnie najbardziej wkurzył :evil:

no ja cały czas o tym mówię bo zamiast potraktować inwestora jak człowieka który jest w stanie zrozumieć że czasem coś ważnego wypadnie wykonawcy to traktują jak ograniczonego wyzyskiwacza :evil: za to ekipę od dachu super mam chłopaki słowne szybkie aż miło patrzeć jak się uwijają :D