lidszu 06.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A gdzie chlopcy bez koszulek? kochana przy tej temperaturze ??? chcesz, aby mi się poprzeziębiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wowwwwwwww ale fotki Cudo Ja chcę więcej dziękuję a nowe fotki będą jutro, bo dzisiaj nie byłam na budowie, bo samochodu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 brzmi bardzo skomplikowanie chyba poczekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 brzmi bardzo skomplikowanie chyba poczekam na zdjęcia a dlaczego skomplikowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no te dwa wieńce pod strop i pod więźbę i to nad pierwszym piętrem mnie przerastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no te dwa wieńce pod strop i pod więźbę i to nad pierwszym piętrem mnie przerastają ja też szczerze mówiąc byłam zaskoczona, bo nawet nie spodziewałam się dwóch wieńców, ale tak jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A gdzie chlopcy bez koszulek? kochana przy tej temperaturze ??? chcesz, aby mi się poprzeziębiali Przy takiej goracej inwestorce na pewno by nie zmarzli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A gdzie chlopcy bez koszulek? kochana przy tej temperaturze ??? chcesz, aby mi się poprzeziębiali Przy takiej goracej inwestorce na pewno by nie zmarzli. nich to tylko mój mąż przeczyta, to na pewno nie puści mnie już więcej na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A gdzie chlopcy bez koszulek? kochana przy tej temperaturze ??? chcesz, aby mi się poprzeziębiali Przy takiej goracej inwestorce na pewno by nie zmarzli. nich to tylko mój mąż przeczyta, to na pewno nie puści mnie już więcej na budowę A ladnie to tak przez ramie czytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mój też podczytuje na szczęście tylko moje komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mój też podczytuje na szczęście tylko moje komenty mój też moje komenty podczytuje, ale tylko wtedy, gdy ich nie zamknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dobry wieczór Lidzia no ładnie ładnie Ci to rośnie już za minut pięć daszek będziesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek Doberek, doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ... chyba sobie podamy ręce wiesz... wczoraj się wyczekałam 3h na dekarza do p.M... jak p M dzwonił do niego po godzinnym spóźnieniu powiedział - 30 min.. odczekałam godzinę i nic... więc powiedział 40 min... znów odczekałam godzinę... i znów nic... i się &%&%^ bo 3h czekania na próżno to nie jest frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ... chyba sobie podamy ręce wiesz... wczoraj się wyczekałam 3h na dekarza do p.M... jak p M dzwonił do niego po godzinnym spóźnieniu powiedział - 30 min.. odczekałam godzinę i nic... więc powiedział 40 min... znów odczekałam godzinę... i znów nic... i się &%&%^ bo 3h czekania na próżno to nie jest frajda witaj w klubie , chociaż nie chciałam abyś się w nim znalazła. potwierdza się to, o czym rozmawiałyśmy w samochodzie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ... a wiesz ostatnio wszystkie niepopularne kluby są moje co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy ja wiem czy niepopularne? moi panowie są prawie codziennie ale spóżnienia mają ponad 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts