nitubaga 07.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy ja wiem czy niepopularne? moi panowie są prawie codziennie ale spóżnienia mają ponad 4 miesiące i coś planujesz w związku z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy ja wiem czy niepopularne? moi panowie są prawie codziennie ale spóżnienia mają ponad 4 miesiące i coś planujesz w związku z tym? A moja ulubiona ekipa ma 8 miesiecy spoznienia... A mialo byc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy ja wiem czy niepopularne? moi panowie są prawie codziennie ale spóżnienia mają ponad 4 miesiące i coś planujesz w związku z tym? szukam kafelkarza. ale od 4 miesiecy na już. jakbym sobie w czerwcu zarezerwowała termin co to na już nie mogli to już dawno bym mieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ... a wiesz ostatnio wszystkie niepopularne kluby są moje co słychać? u mnie na razie OK, chociaż dzisiaj też się trochę wkurzyłam pojechałam na budowę, aby sprawdzić co się dzieje i okazuje się, że mojego majstra nie ma i nie będzie go do końca tygodnia . Szkoda, że nikt mnie o tym nie poinformował . Chłopaki całe szczęście są i zalewają podciągi i pierwszy wieniec. Jutro ma pojawić się na budowie kierbud, aby sprawdzić zbrojenie tych wieńców . Panowie mieli do niego zadzwonić jak zbrojenia będą gotowe, ale im się chyba zapomniało . Całe szczęście kierbud nie kazał wstrzymywać prac, ale nie wiem, czy jutro będzie w stanie cokolwiek zobaczyć. No i dzisiaj ledwo dojechałam na działkę, bo przez tą kanalizację, to wszystkie ulice są rozkopane i ledwo się można przecisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No i dzisiaj ledwo dojechałam na działkę, bo przez tą kanalizację, to wszystkie ulice są rozkopane i ledwo się można przecisnąć no nie mówiłam najgorzej jak gmina nie stanie na wysokości zadania i nie naprawi tych zniszczonych dróg - tak niestety jest u mnie - w ładnych kilka lat po położeniu kanalizacji do dziś droga koszmar - Zuza świadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? byłabyś pierwsza do której z tą nowina bym zadzwoniła ale nie mam się czym pochwalić - ciszaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No i dzisiaj ledwo dojechałam na działkę, bo przez tą kanalizację, to wszystkie ulice są rozkopane i ledwo się można przecisnąć no nie mówiłam najgorzej jak gmina nie stanie na wysokości zadania i nie naprawi tych zniszczonych dróg - tak niestety jest u mnie - w ładnych kilka lat po położeniu kanalizacji do dziś droga koszmar - Zuza świadkiem u mnie dopiero kopią i przez to trudno się przedostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? byłabyś pierwsza do której z tą nowina bym zadzwoniła ale nie mam się czym pochwalić - ciszaaaaaaaaaaaaaa kuźwa, to już nie jest śmieszne zadzwoń i się dowiedz o co kaman, bo cię zima zastanie z tym bałaganem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? byłabyś pierwsza do której z tą nowina bym zadzwoniła ale nie mam się czym pochwalić - ciszaaaaaaaaaaaaaa kuźwa, to już nie jest śmieszne zadzwoń i się dowiedz o co kaman, bo cię zima zastanie z tym bałaganem daję mu czas do końca tygodnia - podobno trzeba dawać szansę ale jak w poniedziałek nie zobaczę na wyswietlaczu komórki M.A to.... moze się Forum zatrząś od moich postów i nie będą to laurki jakie owy pan zbierał do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? byłabyś pierwsza do której z tą nowina bym zadzwoniła ale nie mam się czym pochwalić - ciszaaaaaaaaaaaaaa kuźwa, to już nie jest śmieszne zadzwoń i się dowiedz o co kaman, bo cię zima zastanie z tym bałaganem daję mu czas do końca tygodnia - podobno trzeba dawać szansę ale jak w poniedziałek nie zobaczę na wyswietlaczu komórki M.A to.... moze się Forum zatrząś od moich postów i nie będą to laurki jakie owy pan zbierał do tej pory zadyma będzie uważaj, bo mogą cię z FM wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lidszu - kolejny zonk ale chociaz wszystko idzie do przodu eee tam zaraz zonk, mały surprise mały powiadasz chcesz się przekonac jak wyglada duży dobrze że masz aneks kochana, nadal cisza w słuchawce od wiesz kogo ? i ekipy też nie ma ? byłabyś pierwsza do której z tą nowina bym zadzwoniła ale nie mam się czym pochwalić - ciszaaaaaaaaaaaaaa kuźwa, to już nie jest śmieszne zadzwoń i się dowiedz o co kaman, bo cię zima zastanie z tym bałaganem daję mu czas do końca tygodnia - podobno trzeba dawać szansę ale jak w poniedziałek nie zobaczę na wyswietlaczu komórki M.A to.... moze się Forum zatrząś od moich postów i nie będą to laurki jakie owy pan zbierał do tej pory zadyma będzie uważaj, bo mogą cię z FM wyrzucić no chyba nie pozwolisz sama sie wyrzucę jak za prawdę można tak oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś - wyluzuj się dziewczyno :) Ta budowa CIę wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś - wyluzuj się dziewczyno :) Ta budowa CIę wykończy co ty, zahartowała się dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś - wyluzuj się dziewczyno :) Ta budowa CIę wykończy ależ ja wyluzowana jestem dopóki robota idzie to OK Aaaa, nie pisałam wam, że prawie cały parter mam rozstemplowany Jutro cyknę zdjęcia, bo dopiero teraz widać jakie to wielkie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak myślicie, czy jak w tym tygodniu wyleją wieńce, to w poniedziałek będzie można zacząć więźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 chociaż nawet nie wiem na kiedy ta więźba jest zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts