Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
u nas czekali po wylaniu wieńca jakieś 8 dni ale tylko dlatego, że transportu nie mieli aby wiązary przywieść więc sądzę, że 3-4 dni powinno wystarczyć, ale fachowcem nie jestem. Pamiętam tylko, że po wylaniu fundamentów bardzo szybko działali dalej nie wiem czy z wieńcem też tak jest czy może trzeba dłużej czekać.

Liduś - wyluzuj się dziewczyno :):) Ta budowa CIę wykończy :)

ależ ja wyluzowana jestem :D dopóki robota idzie to OK

Aaaa, nie pisałam wam, że prawie cały parter mam rozstemplowany :D :D Jutro cyknę zdjęcia, bo dopiero teraz widać jakie to wielkie jest :o

A to dlatego, że najpierw piszesz, że zrobisz rozpierduchę, a dopiero potem, że chłopaki jednak coś tam robią...

Masz umowę ? Masz terminy ? No to o co chodzi ?

Daj spokój.

Liduś - wyluzuj się dziewczyno :):) Ta budowa CIę wykończy :)

ależ ja wyluzowana jestem :D dopóki robota idzie to OK

Aaaa, nie pisałam wam, że prawie cały parter mam rozstemplowany :D :D Jutro cyknę zdjęcia, bo dopiero teraz widać jakie to wielkie jest :o

A to dlatego, że najpierw piszesz, że zrobisz rozpierduchę, a dopiero potem, że chłopaki jednak coś tam robią...

Masz umowę ? Masz terminy ? No to o co chodzi ?

Daj spokój.

Nefcia, ale ja nigdzie nie napisałam dzisiaj, że będę rozpierduchę robić :roll: . Napisałam tylko, że się wkurzyłam, bo nie ma majstra do końca tygodnia, a nic o tym nie wiedziałam. To tyle. Nie robię żadnej rozpierduchy.

Liduś :) Najpierw się wkurzasz a potem piszesz, że prace idą do przodu :):)

Czy w umowie masz zapisane, że najster będzie codziennie na Towjej budowie ? Jest kierbud. Majster raczej się zna na robocie (chyba już to wiesz - tak mam nadzieję, bo widziałaś jak pracuje) i wie czy może zostawić chłopaków czy nie. Zostawił - robota dalej idzie. NIe siedzą i sie nie opalają (dobrze, że się lato skończyło, choć jutro podobno + 25 stopni :)) czyli ....

Kierbud przypilnuje i będzie git :)

dzień doberek :)

słonko mam... ale też i szpital w domu :(

No to niedobrze :( Kurujcie się i wygrzewajcie póki możecie :p

no właśnie poszedł lekarz... a raczej pani lekarz :roll:

B ma kaszel krtaniowy i zapalenie krtani... M jeszcze nie... tylko kaszel... wziewy, wziewy i claritina dla obu... do tego od jutra micosolwan, i oklepywania...

ech... a tak pięknie dziś jest...

i co? maja przykaz siedzenia w domu?

a o tą witaminę pytalas?

o witaminę pytałam:)

dzieciom w wieku 5-6 lat można spokojnie dawać 2 razy na dobę...

zakaz niestety jest, bo B ma ciut gorączki... M nie ma zakazu, ale i tak siedzi bo samego B nie zostawię :roll: a do przedszkola jak nie MUSI to nie pójdzie za skarby świata :D

i co? maja przykaz siedzenia w domu?

a o tą witaminę pytalas?

o witaminę pytałam:)

dzieciom w wieku 5-6 lat można spokojnie dawać 2 razy na dobę...

zakaz niestety jest, bo B ma ciut gorączki... M nie ma zakazu, ale i tak siedzi bo samego B nie zostawię :roll: a do przedszkola jak nie MUSI to nie pójdzie za skarby świata :D

że też dzieci muszą się zawsze przed weekendem rozchorować :-?

zdrówka dla B życzę i cierpliwości dla ciebie