wu 07.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dobry wieczór Lidziu z tydzień to by mogły te wieńce postać bo wiesz przykręcą dach do tego to w razie wiatru latać może zacząć alepewnie jakby od razu dawali to też jakiejś tragedii by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 u nas czekali po wylaniu wieńca jakieś 8 dni ale tylko dlatego, że transportu nie mieli aby wiązary przywieść więc sądzę, że 3-4 dni powinno wystarczyć, ale fachowcem nie jestem. Pamiętam tylko, że po wylaniu fundamentów bardzo szybko działali dalej nie wiem czy z wieńcem też tak jest czy może trzeba dłużej czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś - wyluzuj się dziewczyno :) Ta budowa CIę wykończy ależ ja wyluzowana jestem dopóki robota idzie to OK Aaaa, nie pisałam wam, że prawie cały parter mam rozstemplowany Jutro cyknę zdjęcia, bo dopiero teraz widać jakie to wielkie jest A to dlatego, że najpierw piszesz, że zrobisz rozpierduchę, a dopiero potem, że chłopaki jednak coś tam robią... Masz umowę ? Masz terminy ? No to o co chodzi ? Daj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś - wyluzuj się dziewczyno :) Ta budowa CIę wykończy ależ ja wyluzowana jestem dopóki robota idzie to OK Aaaa, nie pisałam wam, że prawie cały parter mam rozstemplowany Jutro cyknę zdjęcia, bo dopiero teraz widać jakie to wielkie jest A to dlatego, że najpierw piszesz, że zrobisz rozpierduchę, a dopiero potem, że chłopaki jednak coś tam robią... Masz umowę ? Masz terminy ? No to o co chodzi ? Daj spokój. Nefcia, ale ja nigdzie nie napisałam dzisiaj, że będę rozpierduchę robić . Napisałam tylko, że się wkurzyłam, bo nie ma majstra do końca tygodnia, a nic o tym nie wiedziałam. To tyle. Nie robię żadnej rozpierduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Liduś Najpierw się wkurzasz a potem piszesz, że prace idą do przodu :) Czy w umowie masz zapisane, że najster będzie codziennie na Towjej budowie ? Jest kierbud. Majster raczej się zna na robocie (chyba już to wiesz - tak mam nadzieję, bo widziałaś jak pracuje) i wie czy może zostawić chłopaków czy nie. Zostawił - robota dalej idzie. NIe siedzą i sie nie opalają (dobrze, że się lato skończyło, choć jutro podobno + 25 stopni ) czyli .... Kierbud przypilnuje i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam się z rana i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 wg mnie spokojnie w poniedziałek mogą zaczynać. a w wieńcu kotwy na murłaty powtapiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Przyszłam tu za jessi. Przeczytałam dziennik. Bardzo fajny projekt (ja też buduję z MG Projekt). Będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 wg mnie spokojnie w poniedziałek mogą zaczynać. a w wieńcu kotwy na murłaty powtapiają? pewnie tak dopilnuję tego na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Przyszłam tu za jessi. Przeczytałam dziennik. Bardzo fajny projekt (ja też buduję z MG Projekt). Będę kibicować AGP, witam bardzo serdecznie u mnie cieszę się, że wpadłaś i zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień doberek słonko mam... ale też i szpital w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień doberek słonko mam... ale też i szpital w domu No to niedobrze Kurujcie się i wygrzewajcie póki możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień doberek słonko mam... ale też i szpital w domu No to niedobrze Kurujcie się i wygrzewajcie póki możecie no właśnie poszedł lekarz... a raczej pani lekarz B ma kaszel krtaniowy i zapalenie krtani... M jeszcze nie... tylko kaszel... wziewy, wziewy i claritina dla obu... do tego od jutra micosolwan, i oklepywania... ech... a tak pięknie dziś jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ojojoj chorobowo sie zrobiło ZDRÓWEŃKA!!!! nagorzej jest jak dzieciaczki chorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień doberek słonko mam... ale też i szpital w domu Nituś, bardzo mi przykro kurujcie się i niech chłopaki szybko zdrowieją Moja młoda coś chrypie i kaszle i też chyba powinnam się z nią wybrać do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i co? maja przykaz siedzenia w domu? a o tą witaminę pytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i co? maja przykaz siedzenia w domu? a o tą witaminę pytalas? o witaminę pytałam:) dzieciom w wieku 5-6 lat można spokojnie dawać 2 razy na dobę... zakaz niestety jest, bo B ma ciut gorączki... M nie ma zakazu, ale i tak siedzi bo samego B nie zostawię a do przedszkola jak nie MUSI to nie pójdzie za skarby świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i co? maja przykaz siedzenia w domu? a o tą witaminę pytalas? o witaminę pytałam:) dzieciom w wieku 5-6 lat można spokojnie dawać 2 razy na dobę... zakaz niestety jest, bo B ma ciut gorączki... M nie ma zakazu, ale i tak siedzi bo samego B nie zostawię a do przedszkola jak nie MUSI to nie pójdzie za skarby świata że też dzieci muszą się zawsze przed weekendem rozchorować zdrówka dla B życzę i cierpliwości dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... no a teraz obaj już mają gorączkę Maciej spał 3h... i teraz śpi Bartuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts