Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu u mnie strop zalali w zeszla sobote (3.10 ) dzis zaczynaja robic "scianke kolankowa na 1 pustaka" i wtapiac kotwy .Maja skonczyc do soboty a w poniedzialek wchodzi ekipa od dachu stawiac wierzbe.Mysle ze gdyby nie mozna tego bylo wykonywac w takim tempie kierownik wstrzymalby prace wiec spoko mozesz jechac z koksem :wink: Ja na poczatku narzekalam lekko na ekipe ze nie wiem ile zaplace ze ciagle na nich czekam (w czerwcu zrobili fundamenty a do murow przyszli dopiero 17 wrzesnia) ale teraz musze sprawiedliwe ich pochwalic.Jak juz przyszli uwineli sie w 2,5 tyg z pudlem i mimo ze nie mialam zadnej umowy ani ustalonej konkretnej stawki potraktowali mnie przyzwoicie i jestem BARDZO zadowolona :) czego i Tobie zycze :)

Lidszu u mnie strop zalali w zeszla sobote (3.10 ) dzis zaczynaja robic "scianke kolankowa na 1 pustaka" i wtapiac kotwy .Maja skonczyc do soboty a w poniedzialek wchodzi ekipa od dachu stawiac wierzbe.Mysle ze gdyby nie mozna tego bylo wykonywac w takim tempie kierownik wstrzymalby prace wiec spoko mozesz jechac z koksem :wink: Ja na poczatku narzekalam lekko na ekipe ze nie wiem ile zaplace ze ciagle na nich czekam (w czerwcu zrobili fundamenty a do murow przyszli dopiero 17 wrzesnia) ale teraz musze sprawiedliwe ich pochwalic.Jak juz przyszli uwineli sie w 2,5 tyg z pudlem i mimo ze nie mialam zadnej umowy ani ustalonej konkretnej stawki potraktowali mnie przyzwoicie i jestem BARDZO zadowolona :) czego i Tobie zycze :)

Kakusku, twoja ekipa to prawdziwe "strusie pędziwiatry" :o :D W dwa tygodnie postawili parter i zalali strop :o - wielki szacun :D

U mnie teraz w dwa tygodnie postawili pierwsze piętro i zalali dwa wieńce, więc też OK.

Od poniedziałku jadą z więźbą :D

dzień dobry

dzisiaj już jakoś żyję bo w powietrzu lata sobie taki "rzygający" wirus, franca wredna taka :evil: strasznie krótki okres wylęgu ma na szczęście jednodniowy :roll: zaczyna sie od bólu plecków jakby nery bolały, za chwilę pawik za pawikiem, ból mięśni i stawów a w brzuszku jakby pojadł potłuczonego szkła i poprawił drutem kolczastym :-? ale jak mówię na szczęście jeden dzień jest takich atrakcji a nasz pediatra stwierdził ze to w powietrzu lata i nie ma bata wszyscy po kolei chorzy bedziemy we wtorek chorował Piotruś wczoraj ja a dzisiaj małżon zdycha :roll: to myślę że już koniec będzie :D

Wusia, współczuję ohydnego wirusa, bo wiem, że wymęczył was okrutnie :( . Dobrze, że już macie to już prawie za sobą

dzień dobry wszystkim :D

dzisiaj na budowie właściwie nic się nie dzieje. Pojawiło się dwóch panów, którzy rozszalowują wieńce. Jutro ma pojawić się reszta ekipy i zaczynają akcję: więźba :D :D . Cieszę się bardzo i się nie mogę doczekać :D

W piątek na budowie był kierbud i odebrał wieńce. Podobno był zadowolony z pracy chłopaków. Muszę do niego zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów.

Gość justyna_m

Hej Lidziu

topazy w Kołobrzegu rosną jak grzyby po deszczu :lol: :lol: :lol: bardzo fajny projekt wybraliście!!! a teraz widziałam, że zrobili sporo wariacji tego projektu!!! myślę, że to jeden z najładniejszych jakie widziałam!! 8)

Hej Lidziu

topazy w Kołobrzegu rosną jak grzyby po deszczu :lol: :lol: :lol: bardzo fajny projekt wybraliście!!! a teraz widziałam, że zrobili sporo wariacji tego projektu!!! myślę, że to jeden z najładniejszych jakie widziałam!! 8)

Justyna,

dzięki bardzo. Nam też się ten projekt od samego początku spodobał, bo ma naprawdę bardzo dużo przestrzeni w środku.

Wkleiłam właśnie nowe zdjęcia, więc widać o czym mówię 8)

właśnie wracam z dziennika

w kompleksy popadam z moim małym domkiem :roll:

ale przestrzenie tam u Ciebie!!! pięknie!!!

nie przesadzaj, przecież Twój dom nie jest malutki. W naszym projekcie po prostu na dole jest jedna wielka przestrzeń.

I jak to wszystko urządzić ? :roll: