aka z Ina 09.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tyle kilasów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nie musisz na nogach przychodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Lidszu u mnie strop zalali w zeszla sobote (3.10 ) dzis zaczynaja robic "scianke kolankowa na 1 pustaka" i wtapiac kotwy .Maja skonczyc do soboty a w poniedzialek wchodzi ekipa od dachu stawiac wierzbe.Mysle ze gdyby nie mozna tego bylo wykonywac w takim tempie kierownik wstrzymalby prace wiec spoko mozesz jechac z koksem Ja na poczatku narzekalam lekko na ekipe ze nie wiem ile zaplace ze ciagle na nich czekam (w czerwcu zrobili fundamenty a do murow przyszli dopiero 17 wrzesnia) ale teraz musze sprawiedliwe ich pochwalic.Jak juz przyszli uwineli sie w 2,5 tyg z pudlem i mimo ze nie mialam zadnej umowy ani ustalonej konkretnej stawki potraktowali mnie przyzwoicie i jestem BARDZO zadowolona czego i Tobie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Lidszu u mnie strop zalali w zeszla sobote (3.10 ) dzis zaczynaja robic "scianke kolankowa na 1 pustaka" i wtapiac kotwy .Maja skonczyc do soboty a w poniedzialek wchodzi ekipa od dachu stawiac wierzbe.Mysle ze gdyby nie mozna tego bylo wykonywac w takim tempie kierownik wstrzymalby prace wiec spoko mozesz jechac z koksem Ja na poczatku narzekalam lekko na ekipe ze nie wiem ile zaplace ze ciagle na nich czekam (w czerwcu zrobili fundamenty a do murow przyszli dopiero 17 wrzesnia) ale teraz musze sprawiedliwe ich pochwalic.Jak juz przyszli uwineli sie w 2,5 tyg z pudlem i mimo ze nie mialam zadnej umowy ani ustalonej konkretnej stawki potraktowali mnie przyzwoicie i jestem BARDZO zadowolona czego i Tobie zycze Kakusku, twoja ekipa to prawdziwe "strusie pędziwiatry" W dwa tygodnie postawili parter i zalali strop - wielki szacun U mnie teraz w dwa tygodnie postawili pierwsze piętro i zalali dwa wieńce, więc też OK. Od poniedziałku jadą z więźbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry dzisiaj już jakoś żyję bo w powietrzu lata sobie taki "rzygający" wirus, franca wredna taka strasznie krótki okres wylęgu ma na szczęście jednodniowy zaczyna sie od bólu plecków jakby nery bolały, za chwilę pawik za pawikiem, ból mięśni i stawów a w brzuszku jakby pojadł potłuczonego szkła i poprawił drutem kolczastym ale jak mówię na szczęście jeden dzień jest takich atrakcji a nasz pediatra stwierdził ze to w powietrzu lata i nie ma bata wszyscy po kolei chorzy bedziemy we wtorek chorował Piotruś wczoraj ja a dzisiaj małżon zdycha to myślę że już koniec będzie Wusia, współczuję ohydnego wirusa, bo wiem, że wymęczył was okrutnie . Dobrze, że już macie to już prawie za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Lidszu w Kołobrzegu wysyp Topazów ... następny budują!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 bo to bardzo piękne domy są. Nie dziwota ze ludzie chcom je miec, te topazy. Czółko Liduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 to dorzucę i swoje czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 boberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 fasolka?? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej Lidzia co słychać ? u mnie lepiej ... byłam dziś na budowie w wiadomej sprawie... i inny dekarz pM sie zjawił wcześniej niż ja... fajnie jest pracowac z miłymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien dobry i jak tam sie ma pani inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Lidszu w Kołobrzegu wysyp Topazów ... następny budują!!!! właśnie zauważyłam, że Topaz stał się bardzo popularnym projektem A myślałam, że będę taka oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry wszystkim dzisiaj na budowie właściwie nic się nie dzieje. Pojawiło się dwóch panów, którzy rozszalowują wieńce. Jutro ma pojawić się reszta ekipy i zaczynają akcję: więźba . Cieszę się bardzo i się nie mogę doczekać W piątek na budowie był kierbud i odebrał wieńce. Podobno był zadowolony z pracy chłopaków. Muszę do niego zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej Lidziu topazy w Kołobrzegu rosną jak grzyby po deszczu bardzo fajny projekt wybraliście!!! a teraz widziałam, że zrobili sporo wariacji tego projektu!!! myślę, że to jeden z najładniejszych jakie widziałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej Lidziu topazy w Kołobrzegu rosną jak grzyby po deszczu bardzo fajny projekt wybraliście!!! a teraz widziałam, że zrobili sporo wariacji tego projektu!!! myślę, że to jeden z najładniejszych jakie widziałam!! Justyna, dzięki bardzo. Nam też się ten projekt od samego początku spodobał, bo ma naprawdę bardzo dużo przestrzeni w środku. Wkleiłam właśnie nowe zdjęcia, więc widać o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 właśnie wracam z dziennika w kompleksy popadam z moim małym domkiem ale przestrzenie tam u Ciebie!!! pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 właśnie wracam z dziennika w kompleksy popadam z moim małym domkiem ale przestrzenie tam u Ciebie!!! pięknie!!! nie przesadzaj, przecież Twój dom nie jest malutki. W naszym projekcie po prostu na dole jest jedna wielka przestrzeń. I jak to wszystko urządzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts