Gość justyna_m 12.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 właśnie to urządzanie teraz mnie dobija chciałam duże okna ... a nie policzyłam ile będą mnie zasłony/rolety kosztować chciałam dużą jadalnię ...no to mały stół odpada - śmiesznie by wyglądał chciałam przestronny salon - no to sofa 3x3m potrzebana!!! a kasy coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 właśnie to urządzanie teraz mnie dobija chciałam duże okna ... a nie policzyłam ile będą mnie zasłony/rolety kosztować chciałam dużą jadalnię ...no to mały stół odpada - śmiesznie by wyglądał chciałam przestronny salon - no to sofa 3x3m potrzebana!!! a kasy coraz mniej o rany ja będę mieć to samo - duże okna, duża jadalnia, duży salon, duże meble - cholera, po co mi był duży dom dobrze, że mój mąż sobie jeszcze z tego nie zdaje sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mój nie spodziewał się, że to tyle kosztuje ... teraz łąpie się dopiero za głowe dobrze, że mam nazbieranej troszkę mojej kasy jeszcze z dawnych czasów sprzed małżeństwa to teraz przyszedł moment aby ją wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cze Lidzia. Duzy dom odczujesz, jak bedziesz musiala podloge umyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cze Lidzia. Duzy dom odczujesz, jak bedziesz musiala podloge umyc. mam mniej więcej tyle samo metrów teraz u rodziców, więc wprawiona jestem w bojach chociaż mój mąż powiedział, że jak się przeprowadzimy już na swoje, to będzie przychodziła do nas pani do sprzątania - i jak tu go nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 fotki, wchodzą, wchodzą i wejść nie mogą to ja sobie na realu oblukam i pomacam, pomierzę, katy sprawdzę z P. pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak jest więźba to już po domowemu - suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Super Lidziu, że prace idą do przodu Przestrzenie rzeczywiście są duże, ale jak będzie miał je kto sprzątać, to tego nie odczujesz Czekam niecierpliwie na więźbę Buziaki zostawiam i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witanko a foty gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie Pani do sprzątania nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie Pani do sprzątania nie będzie a ja ciagle szukam to nie takie proste.... wiecie ale nawet niech raz w tygodniu przyjdzie, mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kurde i sie nie przywitalam dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witanko a foty gdzie Gosiu, ale jakie foty ? dopiero dzisiaj panowie zabierają się za więźbę, więc nie było co fotografować pojadę po południu na budowę i może cyknę parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie Pani do sprzątania nie będzie a ja ciagle szukam to nie takie proste.... wiecie ale nawet niech raz w tygodniu przyjdzie, mi wystarczy u nas nie ma z tym problemy, jest wiele hoteli i Panie pokojwe dorabiają po godzinach a one najlepiej wiedzą jak sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej, hej...fotki super. faktycznie sufit równiutki.... u mnie musieli równać, ale i tak nie jest tak równo jak u Ciebie. W sumie to mowili ze to tynkarze zrobią, moze i zrobią ale wezma dodatkowa kase za przygotowanie podloza...dobrze ze jeszcze sie u mnie w tym roku pojawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie Pani do sprzątania nie będzie a ja ciagle szukam to nie takie proste.... wiecie ale nawet niech raz w tygodniu przyjdzie, mi wystarczy u nas nie ma z tym problemy, jest wiele hoteli i Panie pokojwe dorabiają po godzinach a one najlepiej wiedzą jak sprzątać. no fakt,a u mnie w firmie sprzata dypl. ksiegowa jakos brak fachowej sily roboczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witanko a foty gdzie Gosiu, ale jakie foty ? dopiero dzisiaj panowie zabierają się za więźbę, więc nie było co fotografować pojadę po południu na budowę i może cyknę parę fotek Więźby, więźby czekam razem (ja tylko foty, bo mnie już na głowę nie leci ) z Tobą na dach bo to kolejny ważny moment budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej, hej... fotki super. faktycznie sufit równiutki.... u mnie musieli równać, ale i tak nie jest tak równo jak u Ciebie. W sumie to mowili ze to tynkarze zrobią, moze i zrobią ale wezma dodatkowa kase za przygotowanie podloza... dobrze ze jeszcze sie u mnie w tym roku pojawią... u mnie taki równiutki, bo zamiast desek miałam płyty OSB. Cieszę się, że wykonawca nam je zaproponował i dodatkowym plusem było to, że koszt był mniejszy niż za deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie Pani do sprzątania nie będzie a ja ciagle szukam to nie takie proste.... wiecie ale nawet niech raz w tygodniu przyjdzie, mi wystarczy ja właśnie też chcę, aby pani przychodziła jeden raz w tygodniu. Poprasuje, posprząta i przynajmniej soboty nie będę spędzać na sprzątaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witanko a foty gdzie Gosiu, ale jakie foty ? dopiero dzisiaj panowie zabierają się za więźbę, więc nie było co fotografować pojadę po południu na budowę i może cyknę parę fotek Więźby, więźby czekam razem (ja tylko foty, bo mnie już na głowę nie leci ) z Tobą na dach bo to kolejny ważny moment budowy ja też czekam z niecierpliwością i na pewno będę wam zdawać relację z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts