pasie 13.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Doberek rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej, hej... fotki super. faktycznie sufit równiutki.... u mnie musieli równać, ale i tak nie jest tak równo jak u Ciebie. W sumie to mowili ze to tynkarze zrobią, moze i zrobią ale wezma dodatkowa kase za przygotowanie podloza... dobrze ze jeszcze sie u mnie w tym roku pojawią... u mnie taki równiutki, bo zamiast desek miałam płyty OSB. Cieszę się, że wykonawca nam je zaproponował i dodatkowym plusem było to, że koszt był mniejszy niż za deski tylko że my te deski na dach wzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej, hej... fotki super. faktycznie sufit równiutki.... u mnie musieli równać, ale i tak nie jest tak równo jak u Ciebie. W sumie to mowili ze to tynkarze zrobią, moze i zrobią ale wezma dodatkowa kase za przygotowanie podloza... dobrze ze jeszcze sie u mnie w tym roku pojawią... u mnie taki równiutki, bo zamiast desek miałam płyty OSB. Cieszę się, że wykonawca nam je zaproponował i dodatkowym plusem było to, że koszt był mniejszy niż za deski tylko że my te deski na dach wzielismy u nas kierbud powiedział, że desek z szalunków się nie bierze na dach , więc i tak by nam zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witaj Lidszu! Przejrzałam szybciutko dziennik i zachwycona jestem jaki piękny domek już wyrósł - teraz jeszcze daszek i zobaczymy go w całej okazałości! Najbardziej zachwycają mnie okna! Na pewno będą sporo kosztować, ale myślę, że efekt będzie wart ich ceny! Pokoje zapowiadają się pięknie doświetlone! Miodzio... Rozumiem, że dachóweczka Creatona, czy coś się zmieniło?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witaj Lidszu! Przejrzałam szybciutko dziennik i zachwycona jestem jaki piękny domek już wyrósł - teraz jeszcze daszek i zobaczymy go w całej okazałości! Najbardziej zachwycają mnie okna! Na pewno będą sporo kosztować, ale myślę, że efekt będzie wart ich ceny! Pokoje zapowiadają się pięknie doświetlone! Miodzio... Rozumiem, że dachóweczka Creatona, czy coś się zmieniło?! Mario, dziękuję że wpadłaś i że podoba ci się nasz domek Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić A dachówka na pewno będzie płaska grafitowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 60tyś ja za swoje PCV dałam 13tyś a i tak mnie serce bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 60tyś ja za swoje PCV dałam 13tyś a i tak mnie serce bolało cięzko zarobione pieniądze nie łatwo się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić A dachówka na pewno będzie płaska antracytowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit No to niewiele się pomyliłam, bo obstawiałam blisko tej kwoty..! Z drugiej strony Urzędowski to chyba jedna z najdroższych firm, więc na pewno da się znaleźć jeszcze coś tańszego! A jaką planujesz cegłę na kominy - też antracyt?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 60tyś ja za swoje PCV dałam 13tyś a i tak mnie serce bolało ale żeby było śmieszniej, to ta cena to promocja była , bez promocji prawie 70 . No ale jak się ma wszystkie niestandardowe okna, to tak już jest Szukam teraz innego producenta drewnianych okien, który mnie ceną nie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić A dachówka na pewno będzie płaska antracytowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit No to niewiele się pomyliłam, bo obstawiałam blisko tej kwoty..! Z drugiej strony Urzędowski to chyba jedna z najdroższych firm, więc na pewno da się znaleźć jeszcze coś tańszego! A jaką planujesz cegłę na kominy - też antracyt?! z cegłą jest problem, bo jeszcze nie wiem, czy będziemy okładać garaż klinkierem tak jak to jest w projekcie, czy też go otynkujemy. Jeśli będziemy obkładać, to ja chciałabym jakąś cegłę ręcznie formowaną, a jeśli nie, to pewnie klinkier będzie w kolorze dachu. A dach jednak będzie ciemniejszy - tzn grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jeśli miałaby być ręcznie formowana to coś w tym kolorze, może trochę ciemniejsza http://nelissen.pl/data/8e9c7b04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 a może coś w tym kolorze http://nelissen.pl/data/03b56363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jeśli miałaby być ręcznie formowana to coś w tym kolorze, może trochę ciemniejsza http://nelissen.pl/data/8e9c7b04.jpg CUDNA!!! Ja bym zrobiła garaż tak jak masz w projekcie! Jak zawożę starszą córę do przedszkola to codziennie mijam domek tak wykończony i za każdym razem się nim zachwycam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no jak juz z więżbą poleca to i dośc szybko dachóweczką slicznie się dach pokryje.....tylko okna i drzwi i domek bedzie juz zakryty cały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja na cegle się nie znam... powiem tylko czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja na cegle się nie znam... powiem tylko czeeee Czee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kochana masz piękną chałupę i dużą i bardzo duże dziury na okna które powodują przeciag zrób coś z tym albo zakup duzo herbaty z prundem tylko jak później wrócić z twojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kochana masz piękną chałupę i dużą i bardzo duże dziury na okna które powodują przeciag zrób coś z tym albo zakup duzo herbaty z prundem tylko jak później wrócić z twojej budowy słońce dziękuję za odwiedziny, było mi bardzo miło znowu cię u siebie gościć i bardzo się cieszę, że mój domek ci się podoba cieszę się, że udało ci się dojechać, bo jak sama widziałaś wszędzie rozkopane i trudno się do mnie przedostać jak będziesz jechać następnym razem do mnie, to zapakuję ze sobą duży termos herbatki, a prund dostaniesz w paczuszce do domu, abyś mogła spokojnie wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Czólko Lidka. Taka blada cegła to ładnie wygląda z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kochana masz piękną chałupę i dużą i bardzo duże dziury na okna które powodują przeciag zrób coś z tym albo zakup duzo herbaty z prundem tylko jak później wrócić z twojej budowy słońce dziękuję za odwiedziny, było mi bardzo miło znowu cię u siebie gościć i bardzo się cieszę, że mój domek ci się podoba cieszę się, że udało ci się dojechać, bo jak sama widziałaś wszędzie rozkopane i trudno się do mnie przedostać jak będziesz jechać następnym razem do mnie, to zapakuję ze sobą duży termos herbatki, a prund dostaniesz w paczuszce do domu, abyś mogła spokojnie wrócić a wydostać wyłaczyłam ESP żeby auto mogło się poslizgać a jaki jest w błocie R do mówi: Zuza gdzie ty jeździsz a ja : że, sprawdzam zawieszenie bo za 3 tyg kończy roczek i niech wyjdzie co ma wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts