barranki2 13.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cześć robaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Lidzia i co tam z więźbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kochana masz piękną chałupę i dużą i bardzo duże dziury na okna które powodują przeciag zrób coś z tym albo zakup duzo herbaty z prundem tylko jak później wrócić z twojej budowy słońce dziękuję za odwiedziny, było mi bardzo miło znowu cię u siebie gościć i bardzo się cieszę, że mój domek ci się podoba cieszę się, że udało ci się dojechać, bo jak sama widziałaś wszędzie rozkopane i trudno się do mnie przedostać jak będziesz jechać następnym razem do mnie, to zapakuję ze sobą duży termos herbatki, a prund dostaniesz w paczuszce do domu, abyś mogła spokojnie wrócić a wydostać wyłaczyłam ESP żeby auto mogło się poslizgać a jaki jest w błocie R do mówi: Zuza gdzie ty jeździsz a ja : że, sprawdzam zawieszenie bo za 3 tyg kończy roczek i niech wyjdzie co ma wyjść to kiedy do mnie następnym razem wpadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Lidzia i co tam z więźbą jak byłam o 13, to dopiero zbierali się do jej wnoszenia na górę. Mam nadzieję, że już jutro jej początki znajdą się na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 a nie mają zwyżki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 a nie mają zwyżki?? czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień doberek Lidka - kawał chałupy Ci rośnie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam się z rana Śnieżek sobie sypie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień doberek Lidka - kawał chałupy Ci rośnie na działce Maluszku, jak super, że się odezwałaś, bo bardzo cię brakowało na FM Chałupa rośnie, dzisiaj mieli zacząć więźbę, ale nie wiem czy w taką pogodę cokolwiek zrobią Maluszku, nie znikaj już na tak długo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam się z rana Śnieżek sobie sypie za oknem cześć Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień doberek Lidka - kawał chałupy Ci rośnie na działce Maluszku, jak super, że się odezwałaś, bo bardzo cię brakowało na FM Chałupa rośnie, dzisiaj mieli zacząć więźbę, ale nie wiem czy w taką pogodę cokolwiek zrobią Maluszku, nie znikaj już na tak długo proszę postaram się nie znikać i trzymam kciuki za więźbę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry Lidziu zwyżka to taki wysięgnik z koszyczkiem czasem widać jak żarówki w latarniach wymieniają moje chłopaki to mieli i wybitnie im to pracę uprzyjemniało część więźby podnosili własnie zwyżką, dachóweczki wozili na górę, jak rynny zakładali i obróbki robili to też tym widać na niektórych zdjeciach jak sobie z tyłu domku stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry Lidziu zwyżka to taki wysięgnik z koszyczkiem czasem widać jak żarówki w latarniach wymieniają moje chłopaki to mieli i wybitnie im to pracę uprzyjemniało część więźby podnosili własnie zwyżką, dachóweczki wozili na górę, jak rynny zakładali i obróbki robili to też tym widać na niektórych zdjeciach jak sobie z tyłu domku stoi A to moi czegoś takiego nie mają. Mają jakąś wciągarkę, którą wciągali na górę np taczki z cementem, więc może i tym dadzą radę to drewno wciągnąć. Niech sobie chłopaki radzą, w końcu to nie ja powinnam im coś takiego załatwiać, aby ułatwić pracę, tylko wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień doberek Lidka - kawał chałupy Ci rośnie na działce Maluszku, jak super, że się odezwałaś, bo bardzo cię brakowało na FM Chałupa rośnie, dzisiaj mieli zacząć więźbę, ale nie wiem czy w taką pogodę cokolwiek zrobią Maluszku, nie znikaj już na tak długo proszę postaram się nie znikać i trzymam kciuki za więźbę :D Maluszku dzięki i trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 heloł jestem zasypana, jestem zasypana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Od wczoraj na budowie nie ma prądu W prawie wszystkich okolicznych mieścinach go nie ma, a w elektrowni powiedzieli, że naprawią może do soboty-niedzieli . W związku z tym panowie siedzą i właściwie nic nie robią Dzisiaj rozszalowują do końca parter i zdejmują płyty OSB. Jeśli do jutra nie włączą prądu, to panowie jadą do domu, bo nie ma sensu, aby siedzieli bezczynnie i marzli. W związku z tym, że nie ma elektryczności, chłopaki nie mogą się dogrzewać w baraku i trochę ich wyziębiło w nocy. Panowie radzą sobie jak mogą, rozpalili ognisko, aby móc zagotować sobie wodę na herbatę i aby się trochę ogrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.10.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam gratuluję postępu na budowie! ja niestety nie będę mogła napisać nic na temat mojej budowy bank chciał nas wyrolować! tzn zaproponował chore warunki na uzyskanie kredytu! wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce, ale tak naprawdę na forum jesteście mi najbardziej znane wiem, ze mieszkacie w okolicach Wwy, i mam pytanie, czy nie słyszałyście o jakiejś działce lub domie do sprzedania właśnie w okolicach Wwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam się popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam gratuluję postępu na budowie! ja niestety nie będę mogła napisać nic na temat mojej budowy bank chciał nas wyrolować! tzn zaproponował chore warunki na uzyskanie kredytu! wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce, ale tak naprawdę na forum jesteście mi najbardziej znane wiem, ze mieszkacie w okolicach Wwy, i mam pytanie, czy nie słyszałyście o jakiejś działce lub domie do sprzedania właśnie w okolicach Wwy? Monika, a jakie okolice cię interesują ? Jaka działka (wielkość), jaki dom (wielkość), no i kwota jaką możesz na to przeznaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 najbardziej interesowałaby nas działka nie dalej niż 30 km od Wwy, lub dom, możemy przeznaczyć na dom razem z działką ok 600 tyś jeśli udałoby nam się znaleźć działkę, to może byśmy się zdecydowali na drewniany dom( buduje się go znacznie krócej od murowanego), zresztą sama nie wiem mam mętlik w głowie! ale interesuje nas też gotowy dom, bo mieszkamy koło Lublina i nie mamy w Wwie kogoś kto nadzorowałby budowę domu wiem , że kwota, którą podałam jest dość mała, ale może się uda pozdrawiam, i dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts