lidszu 16.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam Lidziu ,powiem ze z tym daszkiem to bardzo bobry pomysł ,tez ogladałam te zdjecia u kolegi z forum i bardzo mi sie podoba ,i ta elewacja też ładna Lidszu - bardzo fajny pomysł z tym daszkiem. Pasuje do całości. Dzięki dziewczyny i cieszę się, że wam się podoba Bardzo długo myślałam nad tym w jaki sposób rozwiązać ten problem z drzwiami i dopiero u Darkazet to zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kochana, okna balkonowego u ciebie i tak nie będzie a daszki bardzo ale to bardzo się przydają dobrze że wpadłaś na to teraz a nie później robiąc np. jak niektóryz daszek z pleksy twój T. ci podpowie co z tym twoim pomyslem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hip, hip huurrraaaa, po 36 godzinach, od wczoraj wieczorem MAMY PRĄD NA BUDOWIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no to trzeba to opić - stawiaj coś żeby ci go w workach nie musieli donosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kochana, okna balkonowego u ciebie i tak nie będzie a daszki bardzo ale to bardzo się przydają dobrze że wpadłaś na to teraz a nie później robiąc np. jak niektóryz daszek z pleksy twój T. ci podpowie co z tym twoim pomyslem zrobić daszek z pleksy , bleeeeeeeeeee, nigdy by się u mnie nie pojawił A T. na pewno coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no to gratulki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no to trzeba to opić - stawiaj coś żeby ci go w workach nie musieli donosić zara, zara tylko do sklepu skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nie będę się rozdrabniać na jakieś drinki, bo to w końcu budowa, więc proszę http://www.absolutnie.net/uploads/images/absolut_vodka_family.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no to gratulki!!!!!! dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień dobry to ja sobie najpierw chlapnę a potem skomentuję daszek to dobry pomysł i ładnie będzie wyglądał ja u siebie pilnowałam własnie "schowania" drzwi bo u nas przeważnie wiatry zachodnie wiec drzwi byłyby dość mocno wystawione na zacinający desz i inne takie a tak nie dość że przykrywa je "daszek" z balkonu to jeszcze są schowane we wnęce więc goście będą mieli sie gdzie schować zanim drzwi otworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 heloł myjcien Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 blisko masz ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 blisko masz ten sklep ja mam wszędzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hip, hip huurrraaaa, po 36 godzinach, od wczoraj wieczorem MAMY PRĄD NA BUDOWIE !!!! No to super Pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to ja też wypiję za prund prundem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić A dachówka na pewno będzie płaska grafitowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit Moja oferta od Urzędowskiego to 55 tys. Za okna zapłaciłam 35. Ja mam Creatona ale myśle że z tegalitu też byłabym zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić A dachówka na pewno będzie płaska grafitowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit Moja oferta od Urzędowskiego to 55 tys. Za okna zapłaciłam 35. Ja mam Creatona ale myśle że z tegalitu też byłabym zadowolona. Efi, ale ty chyba masz aluminiowe okna wstawione, prawda ? Całkiem dobrą miałaś ofertę od Urzędowskiego. To tylko moje okna są takie drogie ? W przyszłym tygodniu jadę zrobić wycenę Creatona i Teglitu, ale z tego co się orientuję, to wycena powinna się różnić o jakieś 5-6 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 taki daszek może być szczególnie jeśli uda się bez słupa ( w każdym razie tak potężnego...) bo to Twojej wersji by mniej pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Właśnie wczoraj przy wymierzaniu drzwi ogrodowych tak sobie z panem rozmawialiśmy o wyższości okien plastikowych czy aluminiowych nad drewnianymi Dzień wcześniej był na oglądaniu okien które narażone na słońce, deszcz i w ogóle na ostre zmiany pogodowe nie wytrzymało i po trzech latach zaczyna obłazić. A nadmieniam, że wszystkie otwory wyposażone w bardzo dobrej jakości stolarkę, jednak strona nasłoneczniona, wystawiona na deszcze i wiatry nie wytrzymała - pozostałe są ok. Tu pewnie też zawinił brak corocznej konserwacji drewna - i tu według mnie jest pies pogrzebany, jak wiesz, że konserwować, malować i takie tam robić będziesz rób drewniane, jak nie nie baw się w drewno ale siem nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 w Kołobrzegu ten tTopaz zrobiony jest bez tego dodatkowego dachu, ma jakby cofnięte lekko drzwi do wewnątrz. mi się taki dodatkowy dach nie bardzo widzi. strasznie obciąża dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts