Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

witam Lidziu :D :D ,powiem ze z tym daszkiem to bardzo bobry pomysł ,tez ogladałam te zdjecia u kolegi z forum i bardzo mi sie podoba :p :p ,i ta elewacja też ładna :D :D :D

Lidszu - bardzo fajny pomysł z tym daszkiem. Pasuje do całości.

Dzięki dziewczyny i cieszę się, że wam się podoba :D Bardzo długo myślałam nad tym w jaki sposób rozwiązać ten problem z drzwiami i dopiero u Darkazet to zobaczyłam

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana, okna balkonowego u ciebie i tak nie będzie a daszki bardzo ale to bardzo się przydają :wink:

dobrze że wpadłaś na to teraz a nie później robiąc np. jak niektóryz daszek z pleksy 8) 8)

twój T. ci podpowie co z tym twoim pomyslem zrobić :wink:

daszek z pleksy :o :-? , bleeeeeeeeeee, nigdy by się u mnie nie pojawił :p

A T. na pewno coś wymyśli :D

dzień dobry

to ja sobie najpierw chlapnę a potem skomentuję :lol: :wink:

daszek to dobry pomysł i ładnie będzie wyglądał ja u siebie pilnowałam własnie "schowania" drzwi bo u nas przeważnie wiatry zachodnie wiec drzwi byłyby dość mocno wystawione na zacinający desz i inne takie a tak nie dość że przykrywa je "daszek" z balkonu to jeszcze są schowane we wnęce :D więc goście będą mieli sie gdzie schować zanim drzwi otworzę :lol: :lol: :lol:

Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś :o Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić 8) :lol:

A dachówka na pewno będzie płaska grafitowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit

Moja oferta od Urzędowskiego to 55 tys. Za okna zapłaciłam 35.

Ja mam Creatona ale myśle że z tegalitu też byłabym zadowolona.

Na okna pewnie wydam majątek, bo ostatnia wycena od Urzędowskiego powaliła mnie na kolana - powyżej 60tyś :o Ale jak się chciało mieć duże okna, to trzeba będzie płakać i płacić 8) :lol:

A dachówka na pewno będzie płaska grafitowa. Jeszcze nie wiem czy dokładnie będzie to Creaton, czy też Tegalit

Moja oferta od Urzędowskiego to 55 tys. Za okna zapłaciłam 35.

Ja mam Creatona ale myśle że z tegalitu też byłabym zadowolona.

Efi, ale ty chyba masz aluminiowe okna wstawione, prawda ?

Całkiem dobrą miałaś ofertę od Urzędowskiego. To tylko moje okna są takie drogie ? :roll: :x

W przyszłym tygodniu jadę zrobić wycenę Creatona i Teglitu, ale z tego co się orientuję, to wycena powinna się różnić o jakieś 5-6 tyś.

Właśnie wczoraj przy wymierzaniu drzwi ogrodowych tak sobie z panem rozmawialiśmy o wyższości okien plastikowych czy aluminiowych nad drewnianymi 8) Dzień wcześniej był na oglądaniu okien które narażone na słońce, deszcz i w ogóle na ostre zmiany pogodowe nie wytrzymało i po trzech latach zaczyna obłazić. A nadmieniam, że wszystkie otwory wyposażone w bardzo dobrej jakości stolarkę, jednak strona nasłoneczniona, wystawiona na deszcze i wiatry nie wytrzymała 8) - pozostałe są ok. Tu pewnie też zawinił brak corocznej konserwacji drewna :roll: 8) - i tu według mnie jest pies pogrzebany, jak wiesz, że konserwować, malować i takie tam robić będziesz rób drewniane, jak nie nie baw się w drewno

ale siem nagadałam :oops: 8)