anjamen 19.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja sie wyleczylam i z tarasow i z elewacji.... latem widzialam swiezo zrobiona elewacje w hotelu na mojej trasie do pracy, zachwycilam sie, teraz wyglada nieciekawie.... Zartujesz... "Ta" piekna elewacja taka nieciekawa? no ta sama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 o .. chybam nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 19.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Anjamen Tego własnie się boję, ze po pewnym czasie to drewno przestanie mnie zachwycać. Nie mam czasu aby bardzo dbac o elewacje - bo mam 2 małych dzieci i do tego alergicznych więc bardziej musze dbac o czystość w środku domu. Nie stać mnie na wynajmowanie osob , które o to zadbają ....zatem pewnie w rezultacie odpuszczę sobie tą drewnianą elewację Tylko nie wiem co w zamian - kamień, cegła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam, daszek nad wejsciem to dobry pomysl. co do drewna... ja bym się nie pokusiła. Może zachwyci na początku i przez pierwsze ....lat. miłego mglistego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja sie wyleczylam i z tarasow i z elewacji.... latem widzialam swiezo zrobiona elewacje w hotelu na mojej trasie do pracy, zachwycilam sie, teraz wyglada nieciekawie.... Zartujesz... "Ta" piekna elewacja taka nieciekawa? no ta sama.... Czyli moze moj pomysl na balkonik taki sobie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czołem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja z drewna na elewacji też zrezygnowałam ze względu na nieuchronne zmiany w wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam się z pracy Co do daszka jestem jak najbardziej za A co do drewna, to trzeba to przemyśleć, czy będzie się miało czas i ochotę o to dbać, albo forsę, żeby zlecać to ludziom Ja mam drewniane drzwi zewnętrzne i szczerze powiem nigdy więcej!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 wklejam domek, który stoi niedaleko mnie i ma elewacji jakieś syntetyczne deski imitujące drewno. Dość fajnie to wygląda na żywo, bo niestety zdjęcie dość kiepskiej jakości mi wyszło. I właśnie nad czymś takim się zastanawiam. Muszę się tam wybrać i zapytać właścicieli co to takiego jest. http://img207.imageshack.us/img207/6131/pa190160.jpg zrobiłam zbliżenie, może będzie lepiej widać http://img24.imageshack.us/img24/7179/pa1901602.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Baaardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a mi wygląda plastikowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a mi wygląda plastikowo na pewno nie wygląda jak prawdziwe drewno, ale na żywo nie wygląda też plastikowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ach ta czapeczka na tym dachu, taka szczelna jak i te twoje okna a tak ciutkę poważnie to dobrzę że dbasz o głowę chałpy przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ach ta czapeczka na tym dachu, taka szczelna jak i te twoje okna w końcu muszą do siebie jakoś pasować a tak ciutkę poważnie to dobrzę że dbasz o głowę chałpy przed zimą nie wiem czy zdążymy, ale może uda nam się nawet dachówkę położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ach ta czapeczka na tym dachu, taka szczelna jak i te twoje okna w końcu muszą do siebie jakoś pasować a tak ciutkę poważnie to dobrzę że dbasz o głowę chałpy przed zimą nie wiem czy zdążymy, ale może uda nam się nawet dachówkę położyć szalejesz kobieto, niedawno na to pytanie powiezdiałaś że nie załozysz dekoracji na daszek co potwierdza że kobieta zmienna jest - naszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ach ta czapeczka na tym dachu, taka szczelna jak i te twoje okna w końcu muszą do siebie jakoś pasować a tak ciutkę poważnie to dobrzę że dbasz o głowę chałpy przed zimą nie wiem czy zdążymy, ale może uda nam się nawet dachówkę położyć szalejesz kobieto, niedawno na to pytanie powiezdiałaś że nie załozysz dekoracji na daszek co potwierdza że kobieta zmienna jest - naszczęście Tak mówiłam, bo nasz T twierdził, że raczej nie zdążymy w tym roku, ale jakoś zmienił zdanie, więc ja szaleję Jutro będę rozmawiać z T, więc zapytam się w wiadomej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ach ta czapeczka na tym dachu, taka szczelna jak i te twoje okna w końcu muszą do siebie jakoś pasować a tak ciutkę poważnie to dobrzę że dbasz o głowę chałpy przed zimą nie wiem czy zdążymy, ale może uda nam się nawet dachówkę położyć szalejesz kobieto, niedawno na to pytanie powiezdiałaś że nie załozysz dekoracji na daszek co potwierdza że kobieta zmienna jest - naszczęście Tak mówiłam, bo nasz T twierdził, że raczej nie zdążymy w tym roku, ale jakoś zmienił zdanie, więc ja szaleję Jutro będę rozmawiać z T, więc zapytam się w wiadomej sprawie ten twój T ma coś z kobiety znaczy się Zmienność i oczywiście Precyzję i Dokładność co jest oczywiście typową damską cechą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Lidszu to wygląda na siding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Lidszu to wygląda na siding bardzo możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dobry wieczór albo taka drewnopodobna podbitka nooooooo Lidziu piękne drewienko na czapeczce jeszcze ciut i mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts