Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kami-lla, Magi, Monika, Barranki, Efi, Wusiu, Jessi, bardzo wszystkim dziękuję.

Niektórych będę dopingować, aby również się na ten Olimp wspięli 8)

Byłam dzisiaj na budowie, tzn. ledwo dojechałam, bo wszędzie panowie od kanalizacji robią twórczą demolkę na ulicach i właściwie teraz z żadnej strony nie mam dojazdu do działki :evil: Powinnam kupić sobie chyba jakąś terenówkę,bo dzisiaj musiałam pchać się na przełaj przez niezabudowane działki :evil:

Dobra wiadomość jest taka, że wczoraj panowie przed działeczką zakopali studzienkę :D

Więźba jest już prawie ukończona - jutro jeszcze będą ją równać na końcach i jakąś kosmetykę robić. Umówiłam się z kierbudem na jej odbiór w poniedziałek - tylko, czy tego przypadkiem nie powinien zrobić mój wykonawca ? :roll:

Przyjechały też dzisiaj deseczki na dach.

Jutro chyba się będę musiała kopsnąć do Zamaratu na Puławską, bo w przyszłym tygodniu muszę mieć klinkier na obudowę kominów, a jeszcze go nie wybrałam i oczywiście nie zamówiłam :roll:

Lidszu, masz super cenę na Domino. Ja z ciekawości zajrzałam do naszych faktur i mimo, że mamy mniejszą powierzchnię dachu zapłaciliśmy więcej. Tak z ciekawości, na ile wycenili Ci sztukę dachówki podstawowej?

A dachówkę kładliśmy rok temu w listopadzie :wink:

Ps. Gratuluję tytułu :)

Liduś witanko! :D

Tempo widzę zarąbiste!!! :o :o :o

Wybrałaś już konkretną dachówkę? Kiedy zaczynają Ci kłaść dach? Bo wiesz... ja w listopadzie wybieram sie po brzózki... 8) :lol: :lol:

No wreszcie, bo już myślałam, że mnie nie lubisz i do mnie nie zaglądasz :D

Dach się będzie kładł w połowie listopada pewnie. Muszę zamówić dachówkę, a czas oczekiwania na nią, to 2 tygodnie.

A dachówka będzie pewnie Creaton Domino - ciemna grafitowa.

Lidszu, masz super cenę na Domino. Ja z ciekawości zajrzałam do naszych faktur i mimo, że mamy mniejszą powierzchnię dachu zapłaciliśmy więcej. Tak z ciekawości, na ile wycenili Ci sztukę dachówki podstawowej?

Elena, dzięki za gratulki :D

Nasz dach nie kosztuje tak dużo, bo ja nie mam w ogóle dachówek bocznych, a wiem, że one bardzo podnoszą koszt. U mnie są tylko dachówki podstawowe + gąsiory. A koszt jednej dachówki po rabacie, to jakieś 4,30 zł/szt.

Nasz dach nie kosztuje tak dużo, bo ja nie mam w ogóle dachówek bocznych, a wiem, że one bardzo podnoszą koszt. U mnie są tylko dachówki podstawowe + gąsiory. A koszt jednej dachówki po rabacie, to jakieś 4,30 zł/szt.

Właśnie tak myślałam, że odpadną Ci te boczne. My płaciliśmy 5,13 po rabacie :roll: I mamy 4 szczyty, więc tych bocznych poszło sporo, nie wspominając o kominkach wentylacyjnych...

Bierz i się nie zastanawiaj :) Chyba że jeszcze gdzieś dostaniesz lepszą cenę 8)

Właśnie tak myślałam, że odpadną Ci te boczne. My płaciliśmy 5,13 po rabacie :roll: I mamy 4 szczyty, więc tych bocznych poszło sporo, nie wspominając o kominkach wentylacyjnych...

Bierz i się nie zastanawiaj :) Chyba że jeszcze gdzieś dostaniesz lepszą cenę 8)

bez rabatu teraz kosztują 5,30 zł.

Liduś witanko! :D

Tempo widzę zarąbiste!!! :o :o :o

Wybrałaś już konkretną dachówkę? Kiedy zaczynają Ci kłaść dach? Bo wiesz... ja w listopadzie wybieram sie po brzózki... 8) :lol: :lol:

No wreszcie, bo już myślałam, że mnie nie lubisz i do mnie nie zaglądasz :D

Dach się będzie kładł w połowie listopada pewnie. Muszę zamówić dachówkę, a czas oczekiwania na nią, to 2 tygodnie.

A dachówka będzie pewnie Creaton Domino - ciemna grafitowa.

No pięęęękna będzie!!! :D :D :D

Liduś, wiesz że ja Cię LOVE!!!

Ja tylko z tym netem mam problemy i powiadomień nie mam i muszęlatać po znajomych wątkach i sprawdzać co w trawie piszczy... :roll: 8) :D

Ja jestem za Meyer- Holsenem :) bo jak mówił twój kierbud to mercedes wśród dachówek :) :lol: :lol: ... i ja takiego mercedesa mam :D :D :D

chyba cię ściągnęłam myślami (uszy cię nie piekły koło godz. 0:30 ? :oops: :wink: ), bo rozmawiałam o tobie z moim M :D . Dryndnę do cię w poniedziałek, bo mam interesa rozliczeniowego za pręty oraz pytanie.

Olga mi się rozchorowała :( . Ma straszny kaszel, całe szczęście na razie obyło się bez gorączki, chyba że moje dziecko wrodziło się we mnie i będzie bezgorączkowo przechodzić choróbska.

Czekam na telefon z Medicoveru kiedy będą mogli kogoś do nas wysłać na wizytę.