lidszu 27.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Oj, widze, ze wykonczeniowka juz blisko. ty się nie śmiej, bo ja już bym chciała wykańczać , ale nie mogę ale dzięki temu cała zima przed nami na pracę z arch. wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 delicje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Byłam dzisiaj z Dachluxie, ale pan Michał ma nogę w gipsie i go nie było . Jednak wyprawa nie była na darmo, bo spotkałam na miejscu Zuzę z P, która robiła wycenę okien dachowych i rynien I wiem już jaką dachówkę Zuza będzie miała na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 delicje chętnie bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 delicje chętnie bym zjadła ja o dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzwonił do mnie przed chwilą pan, który miał robić mi docelowe przyłącze prądu. Piszę miał, bo okazało się, że jakieś tłumoki w STOENIE w umowie źle wpisali numer mojej działki (dopiero teraz się tego dopatrzyłam) i jest problem, bo geodeta zrobił już mapki do celów projektowych na inną działkę. A błąd jest czeski, bo zamiast wpisać numer 566, wpisał 556 Pan wykonawca nie wiedząc o co chodzi zadzwonił do mnie i się mnie pyta kto jest właścicielem, bo z wypisu z rejestru gruntów wynika, że to pan Y. Zrobiłam wielkie oczy i mówię, że to ja z mężem jesteśmy właścicielami. Wyjaśniliśmy sprawę i teraz pan będzie musiał poprosić geodetę o nowe mapy dla mojej działki. Śmiać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Niezle, niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 delicje chętnie bym zjadła ja o dachu wiem ale i tak bym chętnie Delicje zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Niezle, niezle. nikt nie mówił, że wszystko pójdzie jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Niezle, niezle. nikt nie mówił, że wszystko pójdzie jak z płatka Nie pomyslalas, ze Pan Y kupil Twoja dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Niezle, niezle. nikt nie mówił, że wszystko pójdzie jak z płatka Nie pomyslalas, ze Pan Y kupil Twoja dzialke? na sekundę rzeczywiście stanęło mi serce, że ktoś moją działkę przejął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 też bym padła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór no Liduś nieźle miałaś goń mnie goń bo uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzwonił do mnie przed chwilą pan, który miał robić mi docelowe przyłącze prądu. Piszę miał, bo okazało się, że jakieś tłumoki w STOENIE w umowie źle wpisali numer mojej działki (dopiero teraz się tego dopatrzyłam) i jest problem, bo geodeta zrobił już mapki do celów projektowych na inną działkę. A błąd jest czeski, bo zamiast wpisać numer 566, wpisał 556 Pan wykonawca nie wiedząc o co chodzi zadzwonił do mnie i się mnie pyta kto jest właścicielem, bo z wypisu z rejestru gruntów wynika, że to pan Y. Zrobiłam wielkie oczy i mówię, że to ja z mężem jesteśmy właścicielami. Wyjaśniliśmy sprawę i teraz pan będzie musiał poprosić geodetę o nowe mapy dla mojej działki. Śmiać mi się chce No to miałaś stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór no Liduś nieźle miałaś goń mnie goń bo uciekam a gdzie uciekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nooooooo tak w długą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nooooooo tak w długą to idę zobaczyć, gdzie tak pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nooooooo czy ja wiem czy dojrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nooooooo czy ja wiem czy dojrzysz no właśnie nie dojrzałam ale jak położę dachówkę to cię dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nie mogę się doczekać tej plaskatej też mi się bardzo podobała ale cena i mąż skutecznie mnie zniechęcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts