lidszu 27.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nie mogę się doczekać tej plaskatej też mi się bardzo podobała ale cena i mąż skutecznie mnie zniechęcili na pewno się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 czeeeeeeeeeeekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i ja czekam.... Lidziu a Ty sie przebierasz do Rasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 lidszu dom jestr ogromny rewelacyjnie Wam idzie a dachówka cudna - mówię o domino. moje niespełnione pragnienie Twój domek pięknie wyglądałby z Domino. A wysoką miałaś wycenę ? jakieś 35% drożej od tej, którą położyliśmy więc zostaliśmy przy brassie ale wygląda też nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czeeeeee wszystkim Lidszu to kiedy następna wizyta w Dachluxie bo ja się tam wybieram jak MD sie dokustyka takie niespodzianki spotkaniowe są super jak ta nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czeeeeee wszystkim Lidszu to kiedy następna wizyta w Dachluxie bo ja się tam wybieram jak MD sie dokustyka takie niespodzianki spotkaniowe są super jak ta nasza A wiesz kiedy MD ma się zamiar przykuśtykać do Dachluxu ? Zdecydowałaś się w końcu na którąś dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Lidzia i co robią czy udają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Lidzia i co robią czy udają nie wiem zaraz jadę na budowę, bo ma się pojawić kierbud, to sprawdzę. O ile się znowu nie zakopię, bo wczoraj tak zrobiłam. Dobrze, że niedaleko chałupy, to chłopaki mnie popchnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a może ja bym Cię kiedy nawiedziła, co? od fundamentów już ciut czasu minęło ale jak piszesz, że Cię pchali to poczekam chyba do mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a może ja bym Cię kiedy nawiedziła, co? od fundamentów już ciut czasu minęło ale jak piszesz, że Cię pchali to poczekam chyba do mrozów bardzo chętnie cię ugoszczę, ale może umówmy się w połowie listopada, bo teraz to jest masakra. Mój kierbud dzisiaj drałował na piechotę na budowę, bo nie mógł przejechać A w przyszłym tygodniu mają podobno rozkopywać moją ulicę i tu mam lekkiego zonka, bo jeśli ją rozkopią, to mi HDS z dachówką nie dojedzie Kierbud powiedział, że jeszcze nie widział takiej rozpierduchy przy budowie kanalizacji i dziwi się, że ludzie w ogóle nie protestują, że nie mają jak do domów dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 :o to pięknie Lidzia nie ma sprawy... się spikniemy ps. a jak juz Ci zrobią taką rozpizduchę - to jak dowieziesz dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.10.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czeeeeee wszystkim Lidszu to kiedy następna wizyta w Dachluxie bo ja się tam wybieram jak MD sie dokustyka takie niespodzianki spotkaniowe są super jak ta nasza A wiesz kiedy MD ma się zamiar przykuśtykać do Dachluxu ? Zdecydowałaś się w końcu na którąś dachówkę ? zdecydowałam się ( na chwilę obecną ) na Creatona tego przy drzwiach a wpaść muszę bo MD namieszał mi w głowie odnośnie okien i prosił żebyśmy telefonicznie sprawdziły czy jest w pracy żebyś znowu zawodu nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 :o to pięknie Lidzia nie ma sprawy... się spikniemy ps. a jak juz Ci zrobią taką rozpizduchę - to jak dowieziesz dachówkę? no właśnie nie wiem jak mi dowiozą . Kurde wkurza mnie to, bo nawet nie wiem jak się umawiać z tą dachówką. Najwcześniej i tak będzie za jakieś 2 tygodnie, ale nie wiem jak będzie z drogą Muszę porozmawiać z panem MD z Dachluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czeeeeee wszystkim Lidszu to kiedy następna wizyta w Dachluxie bo ja się tam wybieram jak MD sie dokustyka takie niespodzianki spotkaniowe są super jak ta nasza A wiesz kiedy MD ma się zamiar przykuśtykać do Dachluxu ? Zdecydowałaś się w końcu na którąś dachówkę ? zdecydowałam się ( na chwilę obecną ) na Creatona tego przy drzwiach a wpaść muszę bo MD namieszał mi w głowie odnośnie okien i prosił żebyśmy telefonicznie sprawdziły czy jest w pracy żebyś znowu zawodu nie dostała a co żeś znowu z tymi oknami wymodziła ? będę do niego dzwonić na pewno zanim pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzień dooooooooooooooooooobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 oooooooooooo za kopytkami tu przytupałam Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a ja za Wami witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 to i ja się przywitam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts