lidszu 29.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To ja też się przywitam Mam dzisiaj w domy obydwie córcie, więc nie jest łatwo może się wybiorę z nimi na chwilkę do Nefci, bo zwariuję w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a na budowie co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To ja też się przywitam Mam dzisiaj w domy obydwie córcie, więc nie jest łatwo może się wybiorę z nimi na chwilkę do Nefci, bo zwariuję w domu dwie razem....coż to za powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a na budowie co słychać wczoraj panowie kładli w końcu deski na dachu. Mam nadzieję, że dzisiaj walczą dalej może się po południu przejadę, ale jakoś mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To ja też się przywitam Mam dzisiaj w domy obydwie córcie, więc nie jest łatwo może się wybiorę z nimi na chwilkę do Nefci, bo zwariuję w domu dwie razem....coż to za powód wczoraj odbierałam ja na sygnale z przedszkola, bo mówiła, że ją ucho boli. Wydaje mi się, że trochę udawała, bo jest zazdrosna o to, że Olga jest w domu. Dzisiaj oczywiście wszystko OK i jutro już obydwie idą do przedszkola. Matka polka to ja nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no ważne że już zaczęli robotę to może się rozkręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 cze Lidzia byłaś u Nefci? jeśli tak to może i kiedyś do mnie zalecisz, he? dziś było fajne słoneczko więc panowie na pewno się uwijają póki pogoda jako taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dobry wieczór. Ja też jak się tylko da to wypycham swoje panny z domu. Za długo z nimi siedzieć się nie da, szczególnie w taką pogodę. A co transportu to jak dzisiaj zamawiałam materiały to pani mi powiedziała, że obecnie mają poślizgi bo często się im samochody zakopują i trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i ja czekam.... Lidziu a Ty sie przebierasz do Rasi? Cze Lidzia......... ja w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i ja czekam.... Lidziu a Ty sie przebierasz do Rasi? Cze Lidzia......... ja w tym temacie czy się przebieram ? właściwie to jeszcze nie wiem, zaraz się wybieram na jakieś zakupy i może coś sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziewczynki mnie słuchy doszły, że trzeba się ubrać ciepło i wygodnie, bo ma być ognisko Więc szpilki raczej odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziewczynki mnie słuchy doszły, że trzeba się ubrać ciepło i wygodnie, bo ma być ognisko Więc szpilki raczej odpadają hahaha, powiedz to Zuzce ja i tak nie zamierzałam w szpilach się pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziewczynki mnie słuchy doszły, że trzeba się ubrać ciepło i wygodnie, bo ma być ognisko Więc szpilki raczej odpadają hahaha, powiedz to Zuzce ja i tak nie zamierzałam w szpilach się pokazywać No właśnie Zuza mi to powiedziała Ciekawe więc czy sama się do tego dostosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziewczynki mnie słuchy doszły, że trzeba się ubrać ciepło i wygodnie, bo ma być ognisko Więc szpilki raczej odpadają hahaha, powiedz to Zuzce ja i tak nie zamierzałam w szpilach się pokazywać No właśnie Zuza mi to powiedziała Ciekawe więc czy sama się do tego dostosuje? ja już nie wiem kto jest bardziej okrutny: Asia która powiedziała że mam być bez szpilek czy Wy które się nabijacie ze mnie ze ich nie założe ja bez szpilek no cóż pośiwięcę się ale jak ja to zniosę jadę na zakupy - trza coś na płasko kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 to wszelkie obcasy odpadają .......................... to chyba w trampkach mi przyjdzie wystąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziewczynki mnie słuchy doszły, że trzeba się ubrać ciepło i wygodnie, bo ma być ognisko Więc szpilki raczej odpadają hahaha, powiedz to Zuzce ja i tak nie zamierzałam w szpilach się pokazywać No właśnie Zuza mi to powiedziała Ciekawe więc czy sama się do tego dostosuje? ja już nie wiem kto jest bardziej okrutny: Asia która powiedziała że mam być bez szpilek czy Wy które się nabijacie ze mnie ze ich nie założe ja bez szpilek no cóż pośiwięcę się ale jak ja to zniosę jadę na zakupy - trza coś na płasko kupić Dasz radę Wierzymy w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 to wszelkie obcasy odpadają .......................... to chyba w trampkach mi przyjdzie wystąpić Najważniejsze, że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zuzka na plaskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zuzka na plaskim? Ja widziałam Zuzkę na płaskim, w lato w japonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zuzka na plaskim? Ja widziałam Zuzkę na płaskim, w lato w japonkach Ale ja jeszcze nie widzialam, teraz to juz naprawde nie moge odpuscic tej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts