Magi77 30.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zuzka na plaskim? Ja widziałam Zuzkę na płaskim, w lato w japonkach Ale ja jeszcze nie widzialam, teraz to juz naprawde nie moge odpuscic tej imprezy. No ja myślę, że nie możesz odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zuzka na plaskim? Ja widziałam Zuzkę na płaskim, w lato w japonkach Ale ja jeszcze nie widzialam, teraz to juz naprawde nie moge odpuscic tej imprezy. ja widziałam Zuza samochód prowadzi na płaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 To znaczy, że zmienia buty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 spadam do przedszkola, bo moja młoda ma dzisiaj pasowanie na przedszkolaka idę ją pokamerować , będzie miała w przyszłości ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja nie umiem prowadzic na plaskim, nie wiem co z pieta zrobic, no i nie wzielam butów na plaskim do Rasi bo nie wiedzialam, a juz wyjechalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja nie umiem prowadzic na plaskim, nie wiem co z pieta zrobic, no i nie wzielam butów na plaskim do Rasi bo nie wiedzialam, a juz wyjechalismy Spoko, Rasia na pewno da ci jakieś bambosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja nie umiem prowadzic na plaskim, nie wiem co z pieta zrobic, no i nie wzielam butów na plaskim do Rasi bo nie wiedzialam, a juz wyjechalismy Spoko, Rasia na pewno da ci jakieś bambosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 To znaczy, że zmienia buty ??? nie zmieniam, zakładam płaskie jak siedzę za kółkiem ponad 200 km i na liczniku pojawia się też taka zbliżona cyfra łatwiej panować nad autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobry wieczór nie ma żadnych obrazków buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobry wieczór nie ma żadnych obrazków buuuuuuuuuuu nie ma, bo nie byłam na budowie od dwóch dni może jutro uda mi się pojechać i cyknąć parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no jak i wytrzymałas tak dwa dni ja to jestem dwa razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no jak i wytrzymałas tak dwa dni ja to jestem dwa razy dziennie kiedyś też bywałam A teraz jest strasznie zimno, a i dojechać za bardzo nie ma jak, więc mnie to trochę zniechęca. Zresztą jak pojadę jutro, to przynajmniej będzie widać postępy (mam nadzieję) w zadaszeniu dachu - po cichu marzę, że dach będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czekam na nowe fotki i się grzecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czekam na nowe fotki i się grzecznie witam Aka, witaj jutro chyba bedom jakieś nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę z podglądem na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts