lidszu 30.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. zbereźnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. zbereźnica Podgladaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. zbereźnica Podgladaczka. przecież tobie też bym dała dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. zbereźnica Podgladaczka. przecież tobie też bym dała dostęp Moze ja Ci pomoge szukac tej kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 I tak panowie beda w koszulkach, to co to za frajda? jakby byli tylko w koszulkach, to może bym częściej jeździła, a teraz to swetry, bluzy, kamizelki, czapki itp Nie ma na co popatrzeć Nieeeee, to bez sensu... Lepiej w domu posiedziec, w necie poogladac. szkoda, że nie mam żadnego poglądu na odległość chyba muszę zainwestować w jakąś kamerę Juz sie boje, gdzie ja zamontujesz. zbereźnica Podgladaczka. przecież tobie też bym dała dostęp Moze ja Ci pomoge szukac tej kamery? cze lidszu! zaglądam choć mało co piszę bo ja z tych, którym natura poskąpiła takiej "światłej" mądrości, jaką wy tu "operujecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Moze ja Ci pomoge szukac tej kamery? pewnie, w końcu musi być obopólna satysfakcja jeszcze miałabyś potem pretensje o niewyraźny przekaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 cze lidszu! zaglądam choć mało co piszę bo ja z tych, którym natura poskąpiła takiej "światłej" mądrości, jaką wy tu "operujecie" Nelli, cieszę się wpadasz i piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Moze ja Ci pomoge szukac tej kamery? pewnie, w końcu musi być obopólna satysfakcja jeszcze miałabyś potem pretensje o niewyraźny przekaz Porozmawiamy o tym dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Moze ja Ci pomoge szukac tej kamery? pewnie, w końcu musi być obopólna satysfakcja jeszcze miałabyś potem pretensje o niewyraźny przekaz Porozmawiamy o tym dzisiaj. koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry i jak wszystko uzgodnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Taaaa, P. nam pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 aha każda dostała klapsa żeby głupie pomysły wytrzepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry Lidzia nie ukrywam że czekam na fotki daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak się czuje przyszła mama Czeeeeeeeeee Lidszu - moja rodzinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuza a co Lidzia też w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuza a co Lidzia też w ciąży Wusia, i zobacz ile cię ominęło newsów jakie Przypisano u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie dręczcie mnie już litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A tak jakoś u Rasi okazało się, że Lidka ............ w ciązy jest Hej Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A tak jakoś u Rasi okazało się, że Lidka ............ w ciązy jest Hej Lidziu ale nie powiemy z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A tak jakoś u Rasi okazało się, że Lidka ............ w ciązy jest Hej Lidziu ale nie powiemy z kim a to już tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts