wu 02.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no własnie wolałam nie pytać skoro się okazało to u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no własnie wolałam nie pytać skoro się okazało to u Rasi jest co wspominać i tak jeszcze długo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 sadyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam już się wszystko rozniosło i teraz to dopiero będą plotki Zuza, pozdrów swojego-mojego męża i przekaż, że czuję się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam już się wszystko rozniosło i teraz to dopiero będą plotki Zuza, pozdrów swojego-mojego męża i przekaż, że czuję się dobrze hihihi, mójego małża spotkały same newsy w ten pierwszy listopadowy dzień: ojcostwo u Rasi i został dziadkiem bo nasza szynszyla urodziła 3 maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam już się wszystko rozniosło i teraz to dopiero będą plotki Zuza, pozdrów swojego-mojego męża i przekaż, że czuję się dobrze hihihi, mójego małża spotkały same newsy w ten pierwszy listopadowy dzień: ojcostwo u Rasi i został dziadkiem bo nasza szynszyla urodziła 3 maluszki ło matko, pełnia szczęścia dziadek w tak młodym wieku, fiu, fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hejka Bardzo mi było miło Cię znowu spotkać nasza dyniówko-ciężarówko Bardzo Ci z tym do twarzy Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam już się wszystko rozniosło i teraz to dopiero będą plotki Zuza, pozdrów swojego-mojego męża i przekaż, że czuję się dobrze hihihi, mójego małża spotkały same newsy w ten pierwszy listopadowy dzień: ojcostwo u Rasi i został dziadkiem bo nasza szynszyla urodziła 3 maluszki ło matko, pełnia szczęścia dziadek w tak młodym wieku, fiu, fiu, fiu no wiesz to mu pochlebiasz mój stary nie jest już taki młody - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam już się wszystko rozniosło i teraz to dopiero będą plotki Zuza, pozdrów swojego-mojego męża i przekaż, że czuję się dobrze hihihi, mójego małża spotkały same newsy w ten pierwszy listopadowy dzień: ojcostwo u Rasi i został dziadkiem bo nasza szynszyla urodziła 3 maluszki ło matko, pełnia szczęścia dziadek w tak młodym wieku, fiu, fiu, fiu no wiesz to mu pochlebiasz mój stary nie jest już taki młody - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak my jak na dziadka, to jest bardzo młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w czwartek jade z P do Dentysty więc odwiedzę Dachlux więc może tym razem zaplanujemy sobie spotkano przydachówkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w czwartek jade z P do Dentysty więc odwiedzę Dachlux więc może tym razem zaplanujemy sobie spotkano przydachówkowe świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w czwartek jade z P do Dentysty więc odwiedzę Dachlux więc może tym razem zaplanujemy sobie spotkano przydachówkowe świetny pomysł pora - taka jak ostatnio ??? ( ok 13??? zadzwonię do MD i pwiem że musi być bo my bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w czwartek jade z P do Dentysty więc odwiedzę Dachlux więc może tym razem zaplanujemy sobie spotkano przydachówkowe świetny pomysł pora - taka jak ostatnio ??? ( ok 13??? zadzwonię do MD i pwiem że musi być bo my bedziemy mi jak najbardziej pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w czwartek jade z P do Dentysty więc odwiedzę Dachlux więc może tym razem zaplanujemy sobie spotkano przydachówkowe świetny pomysł pora - taka jak ostatnio ??? ( ok 13??? zadzwonię do MD i pwiem że musi być bo my bedziemy mi jak najbardziej pasi no to śmy się umuwiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jaką ja znowu zmowę przegapiłam imprezową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jaką ja znowu zmowę przegapiłam imprezową właśnie staram się, abyś nie przegapiła napisałam u ciebie spadam na budowę zobaczyć co się dzieje i może w końcu jakieś nowe foty będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ale jak to tak bez wiedzy gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ale jak to tak bez wiedzy gospodyni ty się nie czerwień, Zuza oczywiście wie wstawiłam nowe foty domu w dzienniku, więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuzka była podziwiać chałupę no daszek cycuś ale się chooooooooooooooopki uwineli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuzka była podziwiać chałupę no daszek cycuś ale się chooooooooooooooopki uwineli no udało im się dzisiaj się dowiedziałam, że jeden z nich (taki fajny młody gostek) miał wypadek i leży ze złamanym kręgosłupem - całe szczęście nie jest sparaliżowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts