zuznka 02.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuzka była podziwiać chałupę no daszek cycuś ale się chooooooooooooooopki uwineli no udało im się dzisiaj się dowiedziałam, że jeden z nich (taki fajny młody gostek) miał wypadek i leży ze złamanym kręgosłupem - całe szczęście nie jest sparaliżowany ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale dobrze że wszystko całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zuzka była podziwiać chałupę no daszek cycuś ale się chooooooooooooooopki uwineli no udało im się dzisiaj się dowiedziałam, że jeden z nich (taki fajny młody gostek) miał wypadek i leży ze złamanym kręgosłupem - całe szczęście nie jest sparaliżowany ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale dobrze że wszystko całe całe szczęście, bo szkodaby było chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 O kurde, no to niezle poszalal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 O kurde, no to niezle poszalal... to nie on - jakiś palant wjechał w jego samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 O kurde, no to niezle poszalal... to nie on - jakiś palant wjechał w jego samochód Skads to znam jakby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no piknie to wygląda Lidziu tak konkretnie jak jeszcze dachóweczka dojdzie to już miodzio będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Lidszu, bardzo dziękuję w imieniu swoim i męża za transport. Na następną imprezkę jedziemy naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no piknie to wygląda Lidziu tak konkretnie jak jeszcze dachóweczka dojdzie to już miodzio będzie bedzie, bedzie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Lidszu, bardzo dziękuję w imieniu swoim i męża za transport. Na następną imprezkę jedziemy naszym Mi też było bardzo miło z wami jechać Nie ma sprawy, następnym razem jedziemy waszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wowwwwww ale piękny daszek Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lidka, ale ten twój dom wieeeelki ze szok. grunt ze juz zadaszony na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lidka, ale ten twój dom wieeeelki ze szok. grunt ze juz zadaszony na zime Eeee tam wielki, on tylko tak na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lidzia wielki wielki a jak Ci przyjdzie posprzątać to dopiero to zauważysz ja wczoraj na kolanach prawie płacząc zamiatałam schody i przeklinałam że mi rozum odebrało takie wielkie zrobić wcześniej wyzamiatałam balkony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lidzia wielki wielki a jak Ci przyjdzie posprzątać to dopiero to zauważysz ja wczoraj na kolanach prawie płacząc zamiatałam schody i przeklinałam że mi rozum odebrało takie wielkie zrobić wcześniej wyzamiatałam balkony ja od ponad 20 lat mieszkam w takim mniej więcej domku u rodziców, więc zaprawiona w bojach jestem zresztą mąż obiecał, że to nie ja będę sprzątać i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ty poczekaj aż dotrzyma bo wiesz jak to z obietnicami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 eeeee tam obietniece dobre som tylko w chwili jego słabości każ mu to jeszcze podpisać i jesteś w domu cze Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja dzisiaj doszlam do wniosku, ze chyba musze sobie te roombe sprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dobry wieczór Liduś co tam słychować w wielkim świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bardzo pięknie się domek prezentuje.A chłopaka szkoda - na pewno go wyciągną...Mam nadzieję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Daszku tyż gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts