BetaGreta 05.11.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam,daszek piękny!Miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 U mnie się sprawdza i sprząta co drugi dzień ponieważ mam synów astmatyków i alergików uczulonych na kurz . Nie mamy dywanów tylko pustą podłogę. Wjeżdza pod łóżka, nie spada ze schodów Ma jedna wadę - słabo sobie radzi z kątami i sufitem Jest to jedno z bardziej udanych "pomocników "domowych i duza atrakcja dla dzieci i zwierząt gdy jezdzi sama po pokoju i sprząta. A...moja roomba ma juz ze trzy lata to roomba grey. No widzisz, u mnie tez tylko podloga ale rozne rzeczy juz slyszalam... Czyli pora zaczac zbierac kaske. Małgoś Najlepiej sciągnąć ze Stanów lub kupić na e-bay wersję na Europę ( ja tak kupiłam za całkiem rozsądne pieniądze - jakies trzy razy taniej niz w Polsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a ile ta roomba kosztuje? czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a ile ta roomba kosztuje? czesc wszystkim No właśnie ile to cudo kosztuje? I ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 witam to kiedy planowana przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry wszystkim Ja się chyba też będę musiała zaopatrzyć w taką roombę Byłam dzisiaj w Dachlux'ie w sprawie dachówki i na początku załamałam się, bo nie ma w ofercie takiego koloru Ceratona Domino, o którym marzyłam . Oczywiście w cenniku Creatona jest, ale nie został on w ogóle wyprodukowany Fajna firma co ? Już myślałam, że będę się musiała pogodzić z szarym dachem na moim domku, ale pan Michał pokazał mi piękną dachówkę Rupp Ceramika Turmalin kolor antracyt matowy i to jest właśnie TO . Wyceniałam ją już wcześniej i cena nie była fajna, ale dogadaliśmy się i będzie w cenie Creatona . Jej jeszcze jedną niezaprzeczalną zaletą jest to, że jest ceramika barwiona w masie Aaaaa i mam już w domu pierwszą dachówkę (jest ułamana, ale co tam ) oto ona - prawda, że piękna http://img214.imageshack.us/img214/5835/pb050192.jpg http://img44.imageshack.us/img44/2680/pb050190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry Lidziu piękna ale z tymi kolorami dachówek to tak różnie bywa mnie jak przywieźli Euronita to spojrzałam i trochu mi tak się teges zrobiło bo taki szary był ale pomyslałam trudno jak położyli na dachu zrobił się niemal czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a ile ta roomba kosztuje? czesc wszystkim W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dziń dvbry wpadłam powiedzieć, dachówka piękna - a na dachu i tak będzie się kolor zmieniał w zależności od pogody, oświetlenia, pory dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale piekny daszek sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dachóweczka super i fajnie że MD elestyczny jest też liczę że przy moim wyborze zmiękczę go trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 szukam jak najszerszych schodów strychowych, ktoś ma jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dachówka śliczna!!! już kiedyś pisałam - moje niespełnione pragnienie gratulujęi będę u Ciebie napawać się jej widokiem na daszku tego cudownego domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Lidziu my kupiliśmy bodaj 70-tki ale pewnie szersze też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 macie czas to poszukajcie swoich domków http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Pu%B3awska&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=50&y=11 na satelicie są naprawdę fajne zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 macie czas to poszukajcie swoich domków http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Pu%B3awska&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=50&y=11 na satelicie są naprawdę fajne zbliżenia wszystko fajnie, tylko mojego domu nie ma tylko puste pole jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a moj jest ale basenu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a ile ta roomba kosztuje? czesc wszystkim W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. Sa rooomby produkowane na Europę na e-bay mozna taką kupić. I w związku z przepisami UE jest również instrukcja po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Bo to wiosenne zdjęcia, poczekaj jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts