Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie się sprawdza i sprząta co drugi dzień ponieważ mam synów astmatyków i alergików uczulonych na kurz :cry: .

Nie mamy dywanów tylko pustą podłogę. Wjeżdza pod łóżka, nie spada ze schodów :lol: Ma jedna wadę - słabo sobie radzi z kątami i sufitem :wink:

Jest to jedno z bardziej udanych "pomocników "domowych i duza atrakcja dla dzieci i zwierząt gdy jezdzi sama po pokoju i sprząta.

A...moja roomba ma juz ze trzy lata to roomba grey.

No widzisz, u mnie tez tylko podloga ale rozne rzeczy juz slyszalam... :roll: Czyli pora zaczac zbierac kaske. :lol: 8)

Małgoś

Najlepiej sciągnąć ze Stanów lub kupić na e-bay wersję na Europę ( ja tak kupiłam za całkiem rozsądne pieniądze - jakies trzy razy taniej niz w Polsce :lol: )

dzień dobry wszystkim :D

Ja się chyba też będę musiała zaopatrzyć w taką roombę 8)

Byłam dzisiaj w Dachlux'ie w sprawie dachówki i na początku załamałam się, bo nie ma w ofercie takiego koloru Ceratona Domino, o którym marzyłam :evil: :evil: . Oczywiście w cenniku Creatona jest, ale nie został on w ogóle wyprodukowany :evil: :evil: Fajna firma co ? :roll:

Już myślałam, że będę się musiała pogodzić z szarym dachem na moim domku, ale pan Michał pokazał mi piękną dachówkę Rupp Ceramika Turmalin kolor antracyt matowy i to jest właśnie TO :D :D . Wyceniałam ją już wcześniej i cena nie była fajna, ale dogadaliśmy się :wink: i będzie w cenie Creatona :D :D :D :D . Jej jeszcze jedną niezaprzeczalną zaletą jest to, że jest ceramika barwiona w masie :D

Aaaaa i mam już w domu pierwszą dachówkę (jest ułamana, ale co tam :wink: ) :D :D :D oto ona - prawda, że piękna 8)

http://img214.imageshack.us/img214/5835/pb050192.jpg

http://img44.imageshack.us/img44/2680/pb050190.jpg

dzień dobry

Lidziu piękna :D ale z tymi kolorami dachówek to tak różnie bywa mnie jak przywieźli Euronita to spojrzałam i trochu mi tak się teges zrobiło bo taki szary był ale pomyslałam trudno jak położyli na dachu zrobił się niemal czarny :lol:

a ile ta roomba kosztuje?

czesc wszystkim :D

W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. 8)

a ile ta roomba kosztuje?

czesc wszystkim :D

W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. 8)

Sa rooomby produkowane na Europę :lol: na e-bay mozna taką kupić. I w związku z przepisami UE jest również instrukcja po polsku :lol: :lol: :lol: