Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

a ile ta roomba kosztuje?

czesc wszystkim :D

W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. 8)

Sa rooomby produkowane na Europę :lol: na e-bay mozna taką kupić. I w związku z przepisami UE jest również instrukcja po polsku :lol: :lol: :lol:

Instrukcja to mi akurat zwisa, ale dobrze jest z tym pradem i ze nie ma cla, bo paczki ze Stanow moga miec wartosc max. 230 euro. :roll:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka :D :D

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję 8) Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu :D

ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka :lol: :lol: :lol:

dachówka śliczna. podobna do imerysa.

Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka :D :D

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję 8) Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu :D

ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka :lol: :lol: :lol:

dachówka śliczna. podobna do imerysa.

a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś :wink: :lol:

cieszę się, że się podoba :D

dzień dobry :D

Olga dzisiaj została w domu, bo kaszle :evil: Potrzymam ją przez weekend i może się wykuruje :roll: . Całe szczęście starsza poszła do przedszkola 8)

Lidziu zdrówka życzę obu córeczkom :)

dzięki :D starsza na razie się trzyma i oby jak najdłużej. Z młodą idę do lekarza za godzinę

no właśnie tak

i co, chciałeś zrobić wspólne zamówienie ? :roll:

No właśnie.Był u mnie dzisiaj facio (miły gość) ma 12 składów i układają tyz dachówkę.Dawałem muNelskampa żeby mi wycenił cos innego w takim kolorze .Powiedział ze w cenie Nelskampa płaskiego nie ma szans :-?

no właśnie tak

i co, chciałeś zrobić wspólne zamówienie ? :roll:

No właśnie.Był u mnie dzisiaj facio (miły gość) ma 12 składów i układają tyz dachówkę.Dawałem muNelskampa żeby mi wycenił cos innego w takim kolorze .Powiedział ze w cenie Nelskampa płaskiego nie ma szans :-?

A byłeś w Dachluxie na Wale Miedzeszyńskim ?

Ja stamtąd będę brać moją dachówkę i dali mi Ruppa w cenie Creatona.

Nie widziałam tego Nelskampa na żywo, a kolor dachówki jest dla mnie bardzo ważny i dlatego nie mogę mieć Creatona Domino, bo dla mnie za jasny jest.

A jaką cenę masz na Nelskampa ?