malgos2 05.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a ile ta roomba kosztuje? czesc wszystkim W Polsce jakies 3 tysie za model, ktory w Stanach jest za ok. 300 dolarow. Tam sa najdrozsze za ok. 550 dol. czy cos kolo tego. Oczywiscie jest problem z pradem, ale mysle, ze to by sie dalo obejsc przy pomocy zdolnego meza i transformatora. Sa rooomby produkowane na Europę na e-bay mozna taką kupić. I w związku z przepisami UE jest również instrukcja po polsku Instrukcja to mi akurat zwisa, ale dobrze jest z tym pradem i ze nie ma cla, bo paczki ze Stanow moga miec wartosc max. 230 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka dachówka śliczna. podobna do imerysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu dołączam do tego grona - mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hello gwaizdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka dachówka śliczna. podobna do imerysa. a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu dołączam do tego grona - mi też się podoba bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Olga dzisiaj została w domu, bo kaszle Potrzymam ją przez weekend i może się wykuruje . Całe szczęście starsza poszła do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Olga dzisiaj została w domu, bo kaszle Potrzymam ją przez weekend i może się wykuruje . Całe szczęście starsza poszła do przedszkola Lidziu zdrówka życzę obu córeczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Olga dzisiaj została w domu, bo kaszle Potrzymam ją przez weekend i może się wykuruje . Całe szczęście starsza poszła do przedszkola Lidziu zdrówka życzę obu córeczkom dzięki starsza na razie się trzyma i oby jak najdłużej. Z młodą idę do lekarza za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No właśnie miałem zagadnąć na temat dachówki ale widzę że juz pozamiatane pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No właśnie miałem zagadnąć na temat dachówki ale widzę że juz pozamiatane pozdro!!!! a ty nadal zdecydowany na Nelskampa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no właśnie tak i co, chciałeś zrobić wspólne zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no właśnie tak i co, chciałeś zrobić wspólne zamówienie ? No właśnie.Był u mnie dzisiaj facio (miły gość) ma 12 składów i układają tyz dachówkę.Dawałem muNelskampa żeby mi wycenił cos innego w takim kolorze .Powiedział ze w cenie Nelskampa płaskiego nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no właśnie tak i co, chciałeś zrobić wspólne zamówienie ? No właśnie.Był u mnie dzisiaj facio (miły gość) ma 12 składów i układają tyz dachówkę.Dawałem muNelskampa żeby mi wycenił cos innego w takim kolorze .Powiedział ze w cenie Nelskampa płaskiego nie ma szans A byłeś w Dachluxie na Wale Miedzeszyńskim ? Ja stamtąd będę brać moją dachówkę i dali mi Ruppa w cenie Creatona. Nie widziałam tego Nelskampa na żywo, a kolor dachówki jest dla mnie bardzo ważny i dlatego nie mogę mieć Creatona Domino, bo dla mnie za jasny jest. A jaką cenę masz na Nelskampa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Napisałem Ci na priv ale cena jest dopra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Napisałem Ci na priv ale cena jest dopra sama nie wiem . może uda mi się jutro pojechać na Radzymińską i zobaczyć tego Nelskampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nie wiem o co kaman ale pozdrawiam z mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nie wiem o co kaman ale pozdrawiam z mieszkanka. a ja pozdrawiam z nie mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts