Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka :D :D

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję 8) Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu :D

ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka :lol: :lol: :lol:

dachówka śliczna. podobna do imerysa.

a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś :wink: :lol:

cieszę się, że się podoba :D

szczerze mówiąc tak :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

U mnie się sprawdza i sprząta co drugi dzień ponieważ mam synów astmatyków i alergików uczulonych na kurz :cry: .

Nie mamy dywanów tylko pustą podłogę. Wjeżdza pod łóżka, nie spada ze schodów :lol: Ma jedna wadę - słabo sobie radzi z kątami i sufitem :wink:

Jest to jedno z bardziej udanych "pomocników "domowych i duza atrakcja dla dzieci i zwierząt gdy jezdzi sama po pokoju i sprząta.

A...moja roomba ma juz ze trzy lata to roomba grey.

No widzisz, u mnie tez tylko podloga ale rozne rzeczy juz slyszalam... :roll: Czyli pora zaczac zbierac kaske. :lol: 8)

Małgoś

Najlepiej sciągnąć ze Stanów lub kupić na e-bay wersję na Europę ( ja tak kupiłam za całkiem rozsądne pieniądze - jakies trzy razy taniej niz w Polsce :lol: )

a ja ją mam dobre pół roku :wink:

Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka :D :D

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję 8) Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu :D

ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka :lol: :lol: :lol:

dachówka śliczna. podobna do imerysa.

a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś :wink: :lol:

cieszę się, że się podoba :D

szczerze mówiąc tak :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

trzeba było powiedzieć, że nie możesz znaleźć - skopks 8)

Teraz widzę, jak fantastyczne proporcje ma Topaz... 8) Domek wygląda cudnie! Odeskowanie i papa sprawia wrażenie gotowego dachu... nawet kolorek pasuje... to piękna chwila... pamiętam swoje wzruszenie, jak domek dostał czapkę przed zimą... 8) A dachówka śliczniutka!

Liduś, kochana, ja nie mam większego samochodu... :( Ile wzrostu mają Twoje brzózki? :roll:

Teraz widzę, jak fantastyczne proporcje ma Topaz... 8) Domek wygląda cudnie! Odeskowanie i papa sprawia wrażenie gotowego dachu... nawet kolorek pasuje... to piękna chwila... pamiętam swoje wzruszenie, jak domek dostał czapkę przed zimą... 8) A dachówka śliczniutka!

Liduś, kochana, ja nie mam większego samochodu... :( Ile wzrostu mają Twoje brzózki? :roll:

Rasiu, słońce, to miód ma moje serce - ogromne dzięki :D

Nie wiem jakiej wysokości są te brzózki - może uda mi się jutro pojechać i je jakoś zmierzyć :roll:

zawsze można pociąć i potem pokleić :wink: :lol: :lol: :lol:

Kropelkom. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

tylko nie wiem, czy by się takie Rasi podobały :lol: :lol:

Obwiazalabys wstazeczka i nic by nie bylo widac. :)

świetny pomysł :D

A jak by uschła, to by się powiedziało, że się nie przyjęła :lol: :lol:

U Rasi by sie nie przyjela? :o To by jakas glupia musiala byc. :lol: :lol: :lol: Ja mysle, ze nie tylko by sie przyjela, ale zaczelaby ludzkim glosem gadac. 8)

widzę, że prace postępują :)

aż miło popatrzeć!

i pozazdrościć! :-? eh

dziękuję :D

a jak u was ? jak idą poszukiwania działki, bądź domu ?

mamy już kilka działek, które spodobały się mężowi :)

muszę jednak sama wybrać się pod Wwę i wtedy zdecydujemy,

jeśli chodzi o domy to na pewno będzie dużo drożej, jest sporo domów 20-30 letnich ale ja takiego nie chcę :-?

pozdrawiam

widzę, że prace postępują :)

aż miło popatrzeć!

i pozazdrościć! :-? eh

dziękuję :D

a jak u was ? jak idą poszukiwania działki, bądź domu ?

mamy już kilka działek, które spodobały się mężowi :)

muszę jednak sama wybrać się pod Wwę i wtedy zdecydujemy,

jeśli chodzi o domy to na pewno będzie dużo drożej, jest sporo domów 20-30 letnich ale ja takiego nie chcę :-?

pozdrawiam

W takim razie życzę owocnego oglądania i dokonania wyboru :D Gdyby wam się udało w tym roku wybrać, to w przyszłym moglibyście zacząć budowę :)