malgos2 06.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nie wiem o co kaman ale pozdrawiam z mieszkanka. a ja pozdrawiam z nie mojego domku Ojej, az sie boje zapytac z czyjego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 widzę, że prace postępują aż miło popatrzeć! i pozazdrościć! eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 widzę, że prace postępują aż miło popatrzeć! i pozazdrościć! eh dziękuję a jak u was ? jak idą poszukiwania działki, bądź domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka dachówka śliczna. podobna do imerysa. a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś cieszę się, że się podoba szczerze mówiąc tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 U mnie się sprawdza i sprząta co drugi dzień ponieważ mam synów astmatyków i alergików uczulonych na kurz . Nie mamy dywanów tylko pustą podłogę. Wjeżdza pod łóżka, nie spada ze schodów Ma jedna wadę - słabo sobie radzi z kątami i sufitem Jest to jedno z bardziej udanych "pomocników "domowych i duza atrakcja dla dzieci i zwierząt gdy jezdzi sama po pokoju i sprząta. A...moja roomba ma juz ze trzy lata to roomba grey. No widzisz, u mnie tez tylko podloga ale rozne rzeczy juz slyszalam... Czyli pora zaczac zbierac kaske. Małgoś Najlepiej sciągnąć ze Stanów lub kupić na e-bay wersję na Europę ( ja tak kupiłam za całkiem rozsądne pieniądze - jakies trzy razy taniej niz w Polsce ) a ja ją mam dobre pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wusiu, Gosiu, Aniu, Zuza, Justynko, cieszę się, że wam się podoba moja dachówka Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej się w niej zakochuję Już się nie mogę doczekać jej na moim dachu ulżyło mi bo nie mam wyrzutów że nie mogę znaleźć kominka dachówka śliczna. podobna do imerysa. a to dlatego tak cicho siedziałaś i się nie odzywałaś cieszę się, że się podoba szczerze mówiąc tak trzeba było powiedzieć, że nie możesz znaleźć - skopks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 czesc Lideczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Teraz widzę, jak fantastyczne proporcje ma Topaz... Domek wygląda cudnie! Odeskowanie i papa sprawia wrażenie gotowego dachu... nawet kolorek pasuje... to piękna chwila... pamiętam swoje wzruszenie, jak domek dostał czapkę przed zimą... A dachówka śliczniutka! Liduś, kochana, ja nie mam większego samochodu... Ile wzrostu mają Twoje brzózki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Teraz widzę, jak fantastyczne proporcje ma Topaz... Domek wygląda cudnie! Odeskowanie i papa sprawia wrażenie gotowego dachu... nawet kolorek pasuje... to piękna chwila... pamiętam swoje wzruszenie, jak domek dostał czapkę przed zimą... A dachówka śliczniutka! Liduś, kochana, ja nie mam większego samochodu... Ile wzrostu mają Twoje brzózki? Rasiu, słońce, to miód ma moje serce - ogromne dzięki Nie wiem jakiej wysokości są te brzózki - może uda mi się jutro pojechać i je jakoś zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Kropelkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Kropelkom. tylko nie wiem, czy by się takie Rasi podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Kropelkom. tylko nie wiem, czy by się takie Rasi podobały Obwiazalabys wstazeczka i nic by nie bylo widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Kropelkom. tylko nie wiem, czy by się takie Rasi podobały Obwiazalabys wstazeczka i nic by nie bylo widac. świetny pomysł A jak by uschła, to by się powiedziało, że się nie przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zawsze można pociąć i potem pokleić Kropelkom. tylko nie wiem, czy by się takie Rasi podobały Obwiazalabys wstazeczka i nic by nie bylo widac. świetny pomysł A jak by uschła, to by się powiedziało, że się nie przyjęła U Rasi by sie nie przyjela? To by jakas glupia musiala byc. Ja mysle, ze nie tylko by sie przyjela, ale zaczelaby ludzkim glosem gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i japka rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 widzę, że prace postępują aż miło popatrzeć! i pozazdrościć! eh dziękuję a jak u was ? jak idą poszukiwania działki, bądź domu ? mamy już kilka działek, które spodobały się mężowi muszę jednak sama wybrać się pod Wwę i wtedy zdecydujemy, jeśli chodzi o domy to na pewno będzie dużo drożej, jest sporo domów 20-30 letnich ale ja takiego nie chcę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 widzę, że prace postępują aż miło popatrzeć! i pozazdrościć! eh dziękuję a jak u was ? jak idą poszukiwania działki, bądź domu ? mamy już kilka działek, które spodobały się mężowi muszę jednak sama wybrać się pod Wwę i wtedy zdecydujemy, jeśli chodzi o domy to na pewno będzie dużo drożej, jest sporo domów 20-30 letnich ale ja takiego nie chcę pozdrawiam W takim razie życzę owocnego oglądania i dokonania wyboru Gdyby wam się udało w tym roku wybrać, to w przyszłym moglibyście zacząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i japka rodzić a nie gruszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i japka rodzić a nie gruszki ? Gruszki to na wierzbie, a na brzoskach jablka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts