wu 07.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór no jak się nie mozecie zdecydować to może rosnąć i to i to co będziemy żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i japka rodzić a nie gruszki ? Gruszki to na wierzbie, a na brzoskach jablka... dobry wieczór no jak się nie mozecie zdecydować to może rosnąć i to i to co będziemy żałować Wierzby już mam od Neferki... teraz brzózki od Lidszu i na zbiór jabłek i gruszek zapraszam za rok... Śliwki z dębu dorzucę gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Rasia to może jeszcze orzecha do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Rasia to może jeszcze orzecha do kompletu Orzecha mam w ''zaczarowanym ogrodzie'' za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam się Wczoraj i dzisiaj miałam wychodne i spędziłam weekend na zakupach i spotkaniach z koleżankami Rasiu, nie miałam czasu, aby pojechać dzisiaj na działkę, ale jutro sprawdzę na pewno I zostałam słomianą wdową, bo mąż pojechał z kolegą na Mazury na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dobry wieczór buuuuuuuu Rasia to wszystko już masz to nie ma z czym do Ciebie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dobry wieczór buuuuuuuu Rasia to wszystko już masz to nie ma z czym do Ciebie przyjechać o dębie nic nie wspomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a nie Rasia mówiła że Jej dęby satelitę zasłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 niezły sad się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zamówiłam dzisiaj w końcu cegłę na kominy, uffff Ścianki działowe się na piętrze budują i jest cudnie Jak mi się uda zgrać zdjęcia z komóry na lapka męża, to wam wieczorem pokażę, a jak nie, to jutro pstryknę aparatem. Muszę zabrać naszą cegłę, bo M zabrał naszą podręczną małpkę ze sobą na Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 niezły sad się szykuje dla każdego coś pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 cegła będzie taka: http://img264.imageshack.us/img264/1419/pa290189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ooooooo fajna będzie a teraz pokaż fotki w realu bo to różnica może być spora ja jak zobaczyłam zdjecie tej którą mam na kominie to patrząc tylko na nie to powinnam się zdrowo w głowę walnąć zamaist zamawiać ale zaufałam sprzedawcy że piękna jest noooooooo i jak dla mnie w istocie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ale to jest real foto robione przeze mnie w sklepie, bo jak zobaczyłam ją na stronie Terca, to w makabra totalna była.Mam jeszcze zdjęcie w innym świetle - zaraz wstawię, chociaż na tym, które już jest kolor jest bliższy prawdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nooo fajna... a to jest cegła cegła... czy taka do obkładania komina z normalnej cegły? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 lidszu a ta cegła nie za bardzo rustykalna nie zrozum mnie źle - fajna jest ale wciąż byłam przekonana, że z zewnątrz domek bardziej nowoczesny będzie ... ta dachówka i bryła domku bardziej mi pod nowoczesne klimaty podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nooo fajna... a to jest cegła cegła... czy taka do obkładania komina z normalnej cegły? witanko tak, cegła cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 lidszu a ta cegła nie za bardzo rustykalna nie zrozum mnie źle - fajna jest ale wciąż byłam przekonana, że z zewnątrz domek bardziej nowoczesny będzie ... ta dachówka i bryła domku bardziej mi pod nowoczesne klimaty podchodzi. domek jak najbardziej będzie nowoczesny, ale ta cegła będzie pasować, bo wbrew pozorom ona też się świetnie nadaje do nowoczesnej zabudowy a tak wygląda w sztucznym oświetleniu http://img407.imageshack.us/img407/1930/pa290192.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 lidszu a ta cegła nie za bardzo rustykalna nie zrozum mnie źle - fajna jest ale wciąż byłam przekonana, że z zewnątrz domek bardziej nowoczesny będzie ... ta dachówka i bryła domku bardziej mi pod nowoczesne klimaty podchodzi. domek jak najbardziej będzie nowoczesny, ale ta cegła będzie pasować, bo wbrew pozorom ona też się świetnie nadaje do nowoczesnej zabudowy a tak wygląda w sztucznym oświetleniu http://img407.imageshack.us/img407/1930/pa290192.jpg poczekam na realizację ... wówczas ocenię sama w sobie jest śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Liduś a widzisz ja też z Terki mam znaczy oni takie badziewne wszystkie zdjecia mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts