Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i japka rodzić :wink: :lol: :lol: :lol:

a nie gruszki ? :lol: :wink:

Gruszki to na wierzbie, a na brzoskach jablka... 8)

dobry wieczór

no jak się nie mozecie zdecydować to może rosnąć i to i to co będziemy żałować :lol: :lol: :lol:

Wierzby już mam od Neferki... teraz brzózki od Lidszu i na zbiór jabłek i gruszek zapraszam za rok... :lol: :lol: :lol: Śliwki z dębu dorzucę gratis... :wink:

Witam się :D

Wczoraj i dzisiaj miałam wychodne i spędziłam weekend na zakupach i spotkaniach z koleżankami :D

Rasiu, nie miałam czasu, aby pojechać dzisiaj na działkę, ale jutro sprawdzę na pewno :D

I zostałam słomianą wdową, bo mąż pojechał z kolegą na Mazury na ryby :(

Zamówiłam dzisiaj w końcu cegłę na kominy, uffff :D

Ścianki działowe się na piętrze budują i jest cudnie :D

Jak mi się uda zgrać zdjęcia z komóry na lapka męża, to wam wieczorem pokażę, a jak nie, to jutro pstryknę aparatem. Muszę zabrać naszą cegłę, bo M zabrał naszą podręczną małpkę ze sobą na Mazury :-?

ooooooo fajna będzie a teraz pokaż fotki w realu :lol: :lol: :lol: bo to różnica może być spora ja jak zobaczyłam zdjecie tej którą mam na kominie to patrząc tylko na nie to powinnam się zdrowo w głowę walnąć zamaist zamawiać :lol: :lol: :lol: ale zaufałam sprzedawcy że piękna jest noooooooo i jak dla mnie w istocie piękna :D

Gość justyna_m
lidszu a ta cegła nie za bardzo rustykalna :roll: nie zrozum mnie źle - fajna jest ale wciąż byłam przekonana, że z zewnątrz domek bardziej nowoczesny będzie ... ta dachówka i bryła domku bardziej mi pod nowoczesne klimaty podchodzi.

lidszu a ta cegła nie za bardzo rustykalna :roll: nie zrozum mnie źle - fajna jest ale wciąż byłam przekonana, że z zewnątrz domek bardziej nowoczesny będzie ... ta dachówka i bryła domku bardziej mi pod nowoczesne klimaty podchodzi.

domek jak najbardziej będzie nowoczesny, ale ta cegła będzie pasować, bo wbrew pozorom ona też się świetnie nadaje do nowoczesnej zabudowy

a tak wygląda w sztucznym oświetleniu

http://img407.imageshack.us/img407/1930/pa290192.jpg

Gość justyna_m

domek jak najbardziej będzie nowoczesny, ale ta cegła będzie pasować, bo wbrew pozorom ona też się świetnie nadaje do nowoczesnej zabudowy

a tak wygląda w sztucznym oświetleniu

http://img407.imageshack.us/img407/1930/pa290192.jpg

poczekam na realizację ... wówczas ocenię :wink: sama w sobie jest śliczna.