pasie 10.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przyszłam sprawdzić czy tego tasaka używałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wpadłam dobry wieczór powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór a co tu takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Lidszu a ten fajny facet z tasakiem to ten od MD ?? Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Lidszu a ten fajny facet z tasakiem to ten od MD ?? nie, ale zna MD, bo czasami pracuje dla Dachluxu. Polecił mi go mój niezastąpiony kierbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Lidszu a ten fajny facet z tasakiem to ten od MD ?? nie, ale zna MD, bo czasami pracuje dla Dachluxu. Polecił mi go mój niezastąpiony kierbud oooooooooooooo dobrze to wiedzieć może zrobi mi wycenkę mojego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża:Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? janse że będzie mieć kiedyś tylko takie opapowane dachy robiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? janse że będzie mieć kiedyś tylko takie opapowane dachy robiono No ale wtedy bez dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? janse że będzie mieć kiedyś tylko takie opapowane dachy robiono No ale wtedy bez dachówki. Becia a widziałaś Dwór Polski bez dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? janse że będzie mieć kiedyś tylko takie opapowane dachy robiono No ale wtedy bez dachówki. Becia a widziałaś Dwór Polski bez dachówki Ja się na tym nie znam, tylko mój mąż tak się zaciekawił jak mu pokazywałam jaki piękny już domek ma Lidszu. On stwierdził, że jak jedno to nie drugie. Dla niego albo papa albo dachówka. Wiesz my płaskodachowce więc nie w temacie Dopiero tutli_putli mi przesłała kilka linków do płaskich dachów więc będziemy się szkolić w szczególności ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam pytanie od mojego męża: Czy ta papa zostaje na dachu czy będziecie z nią coś robić przed położeniem dachówki? ja wiem, ja wiem - zgłaszam się do odpowiedzi Zostaje bo Lidszu chciała pełne krycie Dzięki. Przekażę odpowiedź mężowi Wczoraj jak podglądał to się zdziwił i zastanawiał się co z parą wodną, czy będzie miała ujście? janse że będzie mieć kiedyś tylko takie opapowane dachy robiono No ale wtedy bez dachówki. Becia a widziałaś Dwór Polski bez dachówki Ja się na tym nie znam, tylko mój mąż tak się zaciekawił jak mu pokazywałam jaki piękny już domek ma Lidszu. On stwierdził, że jak jedno to nie drugie. Dla niego albo papa albo dachówka. Wiesz my płaskodachowce więc nie w temacie Dopiero tutli_putli mi przesłała kilka linków do płaskich dachów więc będziemy się szkolić w szczególności ja co szkoła to inaczej, jedni kładą tylko folię a inni bez papy nie wyobrażają sobie dachu a na to co kto chce....ceramika, beton, blacha, gont.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Becia, u mnie będzie jak najbardziej dachówka - chyba nie wyobrażasz sobie, że mogłabym zostawić taką papę na dachu , za jakieś 3 tygodnie będzie można obejrzeć Oczywiście będzie odprowadzenie wilgoci. To jest stara szkoła budowania, bo ja nie wierzę w folie, które teraz są tak popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Becia, u mnie będzie jak najbardziej dachówka - chyba nie wyobrażasz sobie, że mogłabym zostawić taką papę na dachu , za jakieś 3 tygodnie będzie można obejrzeć Oczywiście będzie odprowadzenie wilgoci. To jest stara szkoła budowania, bo ja nie wierzę w folie, które teraz są tak popularne. Ja wiem, że będzie dachówka I mnie i mężowi się bardzo ona podoba. Tylko S. się zdziwił że masz papę jak chcesz kłaść dachówkę. Obiecałam, że się zapytam co będzie z tą papą, więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Becia, u mnie będzie jak najbardziej dachówka - chyba nie wyobrażasz sobie, że mogłabym zostawić taką papę na dachu , za jakieś 3 tygodnie będzie można obejrzeć Oczywiście będzie odprowadzenie wilgoci. To jest stara szkoła budowania, bo ja nie wierzę w folie, które teraz są tak popularne. Ja wiem, że będzie dachówka I mnie i mężowi się bardzo ona podoba. Tylko S. się zdziwił że masz papę jak chcesz kłaść dachówkę. Obiecałam, że się zapytam co będzie z tą papą, więc pytam na papę idą łaty i kontrłaty, aby dachówki nie przylegały do papy i aby była pod nimi wentylacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Becia, u mnie będzie jak najbardziej dachówka - chyba nie wyobrażasz sobie, że mogłabym zostawić taką papę na dachu , za jakieś 3 tygodnie będzie można obejrzeć Oczywiście będzie odprowadzenie wilgoci. To jest stara szkoła budowania, bo ja nie wierzę w folie, które teraz są tak popularne. Ja wiem, że będzie dachówka I mnie i mężowi się bardzo ona podoba. Tylko S. się zdziwił że masz papę jak chcesz kłaść dachówkę. Obiecałam, że się zapytam co będzie z tą papą, więc pytam na papę idą łaty i kontrłaty, aby dachówki nie przylegały do papy i aby była pod nimi wentylacja O, widzisz, i z tej odpowiedzi S. pewnie będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts