BetaGreta 18.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A dzisiaj chyba pożegnam się z moją ekipą murarzy . A czemu Ci przykro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a popatrz leniuchu na zdjecia miałam miec plastiki i dalej mam ale zamiast grafitu mam miedziane i powiem że im dłużej na nie patrze tym bardziej pewna jestem że dobrze zrobilam zmieniając kolorek są takie delikatniejsze i pasują do mojego drewienka i na jasnej elewacji nie będą się tak rzucały w oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A dzisiaj chyba pożegnam się z moją ekipą murarzy . A czemu Ci przykro? bo się z nimi jakoś zżyłam przez te 4 miesiące ale mówię tu tylko o ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a popatrz leniuchu na zdjecia miałam miec plastiki i dalej mam ale zamiast grafitu mam miedziane i powiem że im dłużej na nie patrze tym bardziej pewna jestem że dobrze zrobilam zmieniając kolorek są takie delikatniejsze i pasują do mojego drewienka i na jasnej elewacji nie będą się tak rzucały w oczka byłam, widziałam i są superaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dziękować no ale co masz powiedziec jak nie chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja z moich siwych też jestem zadowolona. co prawda się rzucają w oczy ale generalnie rynny ciężko schować pod dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 .... czemu? to zależy od tego jak powiesisz dywan heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A dzisiaj chyba pożegnam się z moją ekipą murarzy . A czemu Ci przykro? A widzialas ich Becia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 lLdziu a czemu pozegnasz sie z murarzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 yyy bo chyba już wszystko wymurowali? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 .... czemu? to zależy od tego jak powiesisz dywan tez prawda Lidzia właśnie, nie żegnaj się. Jak im dobrze to niech jeszcze zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 My po naszych też prawie płakaliśmy ale już nam przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 yyy bo chyba już wszystko wymurowali? cześć juz? , nasi murarze to taka ekipa co wraca jak bumerang juz kilka rzeczy u nas robili teraz ocieplaja nam dom a na wiosne wroca jeszcze otynkowac, wiec nie placz Lidziu moze wroca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 lLdziu a czemu pozegnasz sie z murarzami? no bo już wymurowali i zrobili wszystko co mieli do zrobienia dzisiaj jeszcze mi ogrodzili działeczkę z tyłu nasi murarze to taka ekipa co wraca jak bumerang juz kilka rzeczy u nas robili teraz ocieplaja nam dom a na wiosne wroca jeszcze otynkowac, wiec nie placz Lidziu moze wroca? może oni też wrócą jak będziemy ocieplać i tynkować, to się z nimi skontaktuję i zobaczymy jaką dadzą cenę Aaa i pewnie jeszcze przyjadą na początku grudnia (na jeden dzień), aby obsypać fundamenty, ale to już jak pójdą sobie dekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 panowie dekarze działają pełną parą Mam już położone łaty na całym dachu i zaczęli kłaść blachę na obróbki. Mają skończyć do jutra całe orynnowanie, potem pewnie tydzień przerwy - bo dachówka ma być dopiero we czwartek w przyszłym tygodniu - a później wchodzą na 4-5 dni i kryją dach . Mam nadzieję, że przed 6 grudnia zakończą u nas pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dach od mikołaja? nieźle. pisząc listy nigdy nie miałam aż takiej fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Lidzia bardzo ładny komin!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 panowie dekarze działają pełną parą Mam już położone łaty na całym dachu i zaczęli kłaść blachę na obróbki. Mają skończyć do jutra całe orynnowanie, potem pewnie tydzień przerwy - bo dachówka ma być dopiero we czwartek w przyszłym tygodniu - a później wchodzą na 4-5 dni i kryją dach . Mam nadzieję, że przed 6 grudnia zakończą u nas pracę ale szybko to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dach od mikołaja? nieźle. pisząc listy nigdy nie miałam aż takiej fantazji jak już prosić, to o coś wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Lidzia a kto Ci będzie kładł dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts