Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a popatrz leniuchu na zdjecia :lol: :lol: :lol: miałam miec plastiki i dalej mam ale zamiast grafitu mam miedziane i powiem że im dłużej na nie patrze tym bardziej pewna jestem że dobrze zrobilam zmieniając kolorek są takie delikatniejsze i pasują do mojego drewienka i na jasnej elewacji nie będą się tak rzucały w oczka :D

a popatrz leniuchu na zdjecia :lol: :lol: :lol: miałam miec plastiki i dalej mam ale zamiast grafitu mam miedziane i powiem że im dłużej na nie patrze tym bardziej pewna jestem że dobrze zrobilam zmieniając kolorek są takie delikatniejsze i pasują do mojego drewienka i na jasnej elewacji nie będą się tak rzucały w oczka :D

byłam, widziałam i są superaśne :D

lLdziu a czemu pozegnasz sie z murarzami?

no bo już wymurowali i zrobili wszystko co mieli do zrobienia :(

dzisiaj jeszcze mi ogrodzili działeczkę z tyłu

nasi murarze to taka ekipa co wraca jak bumerang :D

juz kilka rzeczy u nas robili teraz ocieplaja nam dom a na wiosne wroca jeszcze otynkowac, wiec nie placz Lidziu moze wroca? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

może oni też wrócą :roll:

jak będziemy ocieplać i tynkować, to się z nimi skontaktuję i zobaczymy jaką dadzą cenę :wink:

Aaa i pewnie jeszcze przyjadą na początku grudnia (na jeden dzień), aby obsypać fundamenty, ale to już jak pójdą sobie dekarze :D

panowie dekarze działają pełną parą :D Mam już położone łaty na całym dachu i zaczęli kłaść blachę na obróbki. Mają skończyć do jutra całe orynnowanie, potem pewnie tydzień przerwy - bo dachówka ma być dopiero we czwartek w przyszłym tygodniu - a później wchodzą na 4-5 dni i kryją dach :D . Mam nadzieję, że przed 6 grudnia zakończą u nas pracę :D

panowie dekarze działają pełną parą :D Mam już położone łaty na całym dachu i zaczęli kłaść blachę na obróbki. Mają skończyć do jutra całe orynnowanie, potem pewnie tydzień przerwy - bo dachówka ma być dopiero we czwartek w przyszłym tygodniu - a później wchodzą na 4-5 dni i kryją dach :D . Mam nadzieję, że przed 6 grudnia zakończą u nas pracę :D

ale szybko to poszło :o :D :)