lidszu 23.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Na chwilę człowiek z oczu spuści i już nie można nadążyć. Lidzia, gratulujemy całokształtu A komentów to nawet nie będę próbował nadrobić dziękuję i trzeba się częściej pojawiać i zaglądać, to będziecie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dobry wieczór Liduś kombinuj kombinuj musimy uczcić młodość naszą ja też się rozglądam powolutku za wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? A w co ty się kochana chcesz wtrącać ? No tak ogolnie, wiesz... jeśli ogólnie, to OK. Każda opinia będzie mile widziana Tak naprawde to ja sie raczej nie wtracam, ale zrobie wyjatek - MUSISZ byc u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? A w co ty się kochana chcesz wtrącać ? No tak ogolnie, wiesz... jeśli ogólnie, to OK. Każda opinia będzie mile widziana Tak naprawde to ja sie raczej nie wtracam, ale zrobie wyjatek - MUSISZ byc u mnie. robię co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidszu, wiadomo, że co drewniane okna, to drewniane, ale plastiki ostatecznie nie są takie tragiczne . Jeśli już się zdecydujecie na pcv, to jeśli mogę coś zasugerować - nie bierzcie z okleiną tylko barwione w masie. My mamy z okleiną i żałuję, że nie wzięliśmy zwyczajnie białych. Uniknęłabym stresu z różnymi rysami i zadrapaniami zarówno przy montażu jak i później przy ocieplaniu elewacji. A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć, wpadam z rewizytą! Widzę, ze rabelki popularne, nic dziwnego, bo piękne! SSO gratuluję, pamiętam, ze bardzo mnie to cieszyło, to taki milowy krok w budowie... pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć, wpadam z rewizytą! Widzę, ze rabelki popularne, nic dziwnego, bo piękne! SSO gratuluję, pamiętam, ze bardzo mnie to cieszyło, to taki milowy krok w budowie... pozdrowionka! dzięki, że wpadłaś i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wreszcie jakas dobra wiadomosc dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wreszcie jakas dobra wiadomosc dzisiaj. tak na koniec dnia, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wreszcie jakas dobra wiadomosc dzisiaj. tak na koniec dnia, co ? Noooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Czy komin z cegły ręcznie formowanej powinno się jakoś zaimpregnować ? Ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo byłabym wdzięczna za namiary na okna szkoda, że szare te kafle . Chętnie bym odkupiła, ale niestety mojego męża nie uda mi się raczej namówić na szarości w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.11.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo byłabym wdzięczna za namiary na okna szkoda, że szare te kafle . Chętnie bym odkupiła, ale niestety mojego męża nie uda mi się raczej namówić na szarości w łazience ode mnie masz gratis jeden dekot ten koncowy, bo za duzo kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziś przy kompie jestem to się witam co to rabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo byłabym wdzięczna za namiary na okna szkoda, że szare te kafle . Chętnie bym odkupiła, ale niestety mojego męża nie uda mi się raczej namówić na szarości w łazience poszukam, bo jak chomikuję wszystkie oferty szare to chyba złe określenie one nie są takie szare-szare - to dokładnie te, które wkleiłaś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts