lidszu 24.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziś przy kompie jestem to się witam co to rabelki to są kafle Le Rable, możesz zobaczyć u mnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo byłabym wdzięczna za namiary na okna szkoda, że szare te kafle . Chętnie bym odkupiła, ale niestety mojego męża nie uda mi się raczej namówić na szarości w łazience poszukam, bo jak chomikuję wszystkie oferty szare to chyba złe określenie one nie są takie szare-szare - to dokładnie te, które wkleiłaś w dzienniku musiałabym zobaczyć te kafle na żywo, bo zdjęcia czasami przekłamują kolory. Może się kiedyś do ciebie wybiorę w odwiedziny na oblukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe Poszukam ofert, bo nie pamiętam w tej chwili co to była za firma. nacre to te szare , więc Ci nie podpasują za bardzo byłabym wdzięczna za namiary na okna szkoda, że szare te kafle . Chętnie bym odkupiła, ale niestety mojego męża nie uda mi się raczej namówić na szarości w łazience poszukam, bo jak chomikuję wszystkie oferty szare to chyba złe określenie one nie są takie szare-szare - to dokładnie te, które wkleiłaś w dzienniku musiałabym zobaczyć te kafle na żywo, bo zdjęcia czasami przekłamują kolory. Może się kiedyś do ciebie wybiorę w odwiedziny na oblukanie zapraszam właśnie najlepiej jest oberzeć sobie na żywo, w dodatku już ułożone na ścianie. w sklepie jeden kafel na ekspozycji to często za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zapraszam właśnie najlepiej jest oberzeć sobie na żywo, w dodatku już ułożone na ścianie. w sklepie jeden kafel na ekspozycji to często za mało. dziękuję, na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 szare rable są fantastyczne, przepiekne. widzialam w ttw opex na alejach. Sama się nimi zachłystywałam, ale conowo były nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 lidszu ja też napalałam się na Le Rable ale te niby szare odpadły ponieważ one wpadają w niebiesko turkusowy - perłowy odcień i jak już to bym brała te brązowe co ma maryś i efilka. musisz koniecznie na zywo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziś przy kompie jestem to się witam co to rabelki to są kafle Le Rable, możesz zobaczyć u mnie w dzienniku lecę właśnie zamówiłam sobie do domku neostradę... okaże się czy będę mieć tam internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 lidszu ja też napalałam się na Le Rable ale te niby szare odpadły ponieważ one wpadają w niebiesko turkusowy - perłowy odcień i jak już to bym brała te brązowe co ma maryś i efilka. musisz koniecznie na zywo zobaczyć. ja właśnie będę te brązowe brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 szare rable są fantastyczne, przepiekne. widzialam w ttw opex na alejach. Sama się nimi zachłystywałam, ale conowo były nie dla mnie cenowo są masakryczne, ale do malusiej mojej łazieneczki na dole, to może jakoś wysupłam trochę kasiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.11.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wysupłaj, wysupłaj Lidziu - nie będziesz żałować..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Z nimi to jest tak ze pasowałoby je od góry do dołu układać, wtedy efekt jest zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Strasznie fajne te płytki i ta umywalka dla dziewczynek Coraz bardziej niecierpliwie czekam na wykończeniówkę w Twoim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hohoho Lidszu ceramike wstawia tak to jest jak się ma SSO a za chwil kilka SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe a to mi zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wysupłaj, wysupłaj Lidziu - nie będziesz żałować..! Twoja łazienka i Anji były dla mnie inspiracją . A, że udało mi się przekonać małża do tych kafli, to trzeba to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Strasznie fajne te płytki i ta umywalka dla dziewczynek Coraz bardziej niecierpliwie czekam na wykończeniówkę w Twoim wydaniu dziękuję, że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hohoho Lidszu ceramike wstawia tak to jest jak się ma SSO a za chwil kilka SSZ no wiesz, ile można pisać o fundamentach, murowaniu, betonie, więźbie itp teraz przechodzę na wyższy etap wtajemniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Elena, a wiesz jaka firma robi plastiki barwione w masie ? A jeśli zdecydujesz się na le rable, w dodatku w kolorze nacre, to pamietaj , że jakby co to zostanie mi 7 pudełek płytki podstawowej a jaki to kolor ? Ja będę wybierać rabelki beżowo-brązowe a to mi zostaną mówisz, że ci zostaną to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 szare rable są fantastyczne, przepiekne. widzialam w ttw opex na alejach. Sama się nimi zachłystywałam, ale conowo były nie dla mnie cenowo są masakryczne, ale do malusiej mojej łazieneczki na dole, to może jakoś wysupłam trochę kasiorki Ja znalazłam bardzo dobre ceny na płytki w Białymstoku http://www.akcess.com.pl Mimo, że dziś mi dodatkowo zamawiane dekory potłukli w magazynie to jestem ze współpracy bardzo zadowolona i prawie całą ceramikę u nich zamawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 szare rable są fantastyczne, przepiekne. widzialam w ttw opex na alejach. Sama się nimi zachłystywałam, ale conowo były nie dla mnie cenowo są masakryczne, ale do malusiej mojej łazieneczki na dole, to może jakoś wysupłam trochę kasiorki Ja znalazłam bardzo dobre ceny na płytki w Białymstoku http://www.akcess.com.pl Mimo, że dziś mi dodatkowo zamawiane dekory potłukli w magazynie to jestem ze współpracy bardzo zadowolona i prawie całą ceramikę u nich zamawialiśmy. dzięki bardzo za namiary. Zapisałam sobie już w zakładkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts