sure 24.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja znalazłam bardzo dobre ceny na płytki w Białymstoku http://www.akcess.com.pl Mimo, że dziś mi dodatkowo zamawiane dekory potłukli w magazynie to jestem ze współpracy bardzo zadowolona i prawie całą ceramikę u nich zamawialiśmy. ale tam na stronie cen nie mają, trzeba pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja znalazłam bardzo dobre ceny na płytki w Białymstoku http://www.akcess.com.pl Mimo, że dziś mi dodatkowo zamawiane dekory potłukli w magazynie to jestem ze współpracy bardzo zadowolona i prawie całą ceramikę u nich zamawialiśmy. ale tam na stronie cen nie mają, trzeba pytać? Tak, to stacjonarny sklep. Czasami jest tak, że jak telefonicznie pytam o cenę za m2 to jest wyższa, niż jak później wysyłam mailem prośbę o wycenę wg konkretnej specyfikacji. Na początku upewniałam się kilka razy, czy to na pewno I gatunek, bo jak w Dav-ie na Bartyckiej powiedziałam, za ile mam tam kafle, to pan wybałuszył oczy i powiedział, że za tyle to nawet jakby oddał całą swoją prowizję, to I gatunku mi nie sprzeda. A ci z Białegostoku bardzo dużo sprzedają na wschód i mają duże rabaty u producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Doberek ale cennych kaflowych informacji się tu dowiedziałam Lidziu a widziałaś, tą umywalkę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Doberek ale cennych kaflowych informacji się tu dowiedziałam Lidziu a widziałaś, tą umywalkę na żywo nie widziałam jeszcze tylko, że ona jest do baterii umywalkowych, chociaż tego nie widać na zdjęciu, a z tego co pamiętam, ty szukasz takiej bez dziur na baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Doberek ale cennych kaflowych informacji się tu dowiedziałam Lidziu a widziałaś, tą umywalkę na żywo nie widziałam jeszcze tylko, że ona jest do baterii umywalkowych, chociaż tego nie widać na zdjęciu, a z tego co pamiętam, ty szukasz takiej bez dziur na baterie no właśnie ale już zaczynam się łamać, bo strasznie ciężko coś fajnego znaleźć i żeby wymiarami i ceną pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Fajnie, że zaczynasz wklejać inspiracje w dzienniku.Będę podglądać, bo pewnie zima mi też minie na ustalaniu co gdzie i jak.Też się zastanawiamy nad oknami. Tylko u nas odwrotnie. Najpierw miały być plastiki a po oględzinach u Rasi i Myszy może aluminiowe a ostatnio coraz częściej mówi o drewnianych barwionych. Także jak się uporamy z dachem to wezmę się za okna. Jak będziesz miała jakieś namiary z dobrymi cenami to się pochwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja tylko przyszłam zachwalić swoje okna. Myje się je cudnie. Gdyby nie były zafajdane pianką gdzieniegdzie to by było juz całkiem bosko. Ramy są gładziutkie, wystarczy raz szmatką przetrzec i raz do sucha, no mówie wam, żadnych zacieków, ani innych dziwności, które obserwowałam na białych plastikach. To zdecydowanie okna dla leniwychLidziu fajna ta umywalka, ja zdecydowałam, ze biore pojedynczą-wolę mieć większy blat roboczy w łazience, a o umywalkę rzadko się bijemy, w zasadzie to nigdy.Po okna kierujcie się do Starego koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja tylko przyszłam zachwalić swoje okna. Myje się je cudnie. Gdyby nie były zafajdane pianką gdzieniegdzie to by było juz całkiem bosko. Ramy są gładziutkie, wystarczy raz szmatką przetrzec i raz do sucha, no mówie wam, żadnych zacieków, ani innych dziwności, które obserwowałam na białych plastikach. To zdecydowanie okna dla leniwych Lidziu fajna ta umywalka, ja zdecydowałam, ze biore pojedynczą-wolę mieć większy blat roboczy w łazience, a o umywalkę rzadko się bijemy, w zasadzie to nigdy. Po okna kierujcie się do Starego koniecznie po okna na pewno uderzę do Starego, już zresztą z nim rozmawiałam o drewnianych. jeszcze w łazience naszej byłabym skłonna pokusić się o jedną umywalkę, ale u dziewczyn będą dwie. Myślę rozwojowo, bo jak podrosną, to niestety będzie walka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja tylko przyszłam zachwalić swoje okna. Myje się je cudnie. Gdyby nie były zafajdane pianką gdzieniegdzie to by było juz całkiem bosko. Ramy są gładziutkie, wystarczy raz szmatką przetrzec i raz do sucha, no mówie wam, żadnych zacieków, ani innych dziwności, które obserwowałam na białych plastikach. To zdecydowanie okna dla leniwych Lidziu fajna ta umywalka, ja zdecydowałam, ze biore pojedynczą-wolę mieć większy blat roboczy w łazience, a o umywalkę rzadko się bijemy, w zasadzie to nigdy. Po okna kierujcie się do Starego koniecznie po okna na pewno uderzę do Starego, już zresztą z nim rozmawiałam o drewnianych. jeszcze w łazience naszej byłabym skłonna pokusić się o jedną umywalkę, ale u dziewczyn będą dwie. Myślę rozwojowo, bo jak podrosną, to niestety będzie walka. Sądze ze walka bedzie raczej o to która pierwsza dopadnie do łazienki i zdąży przekrecic zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór Lidzia no dla dwóch panien to jak najbardziej dwie umywalki i dwa lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór Lidzia no dla dwóch panien to jak najbardziej dwie umywalki i dwa lustra a najlepiej dwie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja tylko przyszłam zachwalić swoje okna. Myje się je cudnie. Gdyby nie były zafajdane pianką gdzieniegdzie to by było juz całkiem bosko. Ramy są gładziutkie, wystarczy raz szmatką przetrzec i raz do sucha, no mówie wam, żadnych zacieków, ani innych dziwności, które obserwowałam na białych plastikach. To zdecydowanie okna dla leniwych Lidziu fajna ta umywalka, ja zdecydowałam, ze biore pojedynczą-wolę mieć większy blat roboczy w łazience, a o umywalkę rzadko się bijemy, w zasadzie to nigdy. Po okna kierujcie się do Starego koniecznie po okna na pewno uderzę do Starego, już zresztą z nim rozmawiałam o drewnianych. jeszcze w łazience naszej byłabym skłonna pokusić się o jedną umywalkę, ale u dziewczyn będą dwie. Myślę rozwojowo, bo jak podrosną, to niestety będzie walka. Sądze ze walka bedzie raczej o to która pierwsza dopadnie do łazienki i zdąży przekrecic zamek to jest nawet bardziej prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cze Sprezynko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cze Sprezynko. hej blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 pamietam bitwy z siostrą, a miałyśmy łazienke tylko dla siebie. Wiecej te bitwy czasu zajmowały, nż korzystanie z łazienki, ech młode to goopie jak ciele jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 pamietam bitwy z siostrą, a miałyśmy łazienke tylko dla siebie. Wiecej te bitwy czasu zajmowały, nż korzystanie z łazienki, ech młode to goopie jak ciele jest a co to będzie jak na randki zaczną chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 pamietam bitwy z siostrą, a miałyśmy łazienke tylko dla siebie. Wiecej te bitwy czasu zajmowały, nż korzystanie z łazienki, ech młode to goopie jak ciele jest a co to będzie jak na randki zaczną chodzić hejka Liduś Niestety wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Hejka Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hejka ale fajnie leniuchowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek mam nadzieje ze pogoda Ci dopisuje a nie to co u mnie tu ,paskudnie jest brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts