sure 25.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 witam się, ja dziś też neichcący leniuchuję, to znaczy nie idę do pracy! czyli zaraz zajmę się ogarnianiem tematu budowlanego, oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidson słońce kiedy będziesz na budowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzień dobry ja bym też poleniuchowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidson słońce kiedy będziesz na budowie ???? kiedy tylko będziesz chciał jestem właściwie codziennie, więc się zmówimy namiary wysłałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja też mam od wczoraj lenia masakrycznego. Nie chciało mi się nawet wywiesić prania, które od wczoraj leży w pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 łoj... to już chyba stęchło ciut cza raz jeszcze przepłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 łoj... to już chyba stęchło ciut cza raz jeszcze przepłukać trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Przybiegłam się przywitać, bo trafiłam na Twój dziennik, przeczytałam od deski do deski z duuużym zaciekawieniem i musz przyznać ze jestem pod wrażeniem! My tez przerabialiśmy kłopoty z kupnem działki,zmiany działek itp. ale nie ma to oczywiście porównania z waszymi Cieszę się,że trafiliście w końcu na swoje miejsce na ziemi i dzielnie działacie . Domek zapowiada sie bardzo fajnie i wszystkie zmiany jakie w nim wprowadziłaś oceniam na duży plus Z przyjemnością będę podglądac dalej i podziwiać postępy My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Przybiegłam się przywitać, bo trafiłam na Twój dziennik, przeczytałam od deski do deski z duuużym zaciekawieniem i musz przyznać ze jestem pod wrażeniem! My tez przerabialiśmy kłopoty z kupnem działki,zmiany działek itp. ale nie ma to oczywiście porównania z waszymi Cieszę się,że trafiliście w końcu na swoje miejsce na ziemi i dzielnie działacie . Domek zapowiada sie bardzo fajnie i wszystkie zmiany jakie w nim wprowadziłaś oceniam na duży plus Z przyjemnością będę podglądac dalej i podziwiać postępy My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam dziękuję za odwiedziny mam nadzieję, że nie są jednorazowe rzeczywiście przeszliśmy dość burzliwą drogę do naszej działki i byłam przez pewien czas bardzo załamana sytuacją z tą pierwszą . Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz mamy ładniejszą działkę, w fajniejszej okolicy, z mediami i w ogóle same plusy tego całego zawirowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Bry Hej Monia w pracy już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Przybiegłam się przywitać, bo trafiłam na Twój dziennik, przeczytałam od deski do deski z duuużym zaciekawieniem i musz przyznać ze jestem pod wrażeniem! My tez przerabialiśmy kłopoty z kupnem działki,zmiany działek itp. ale nie ma to oczywiście porównania z waszymi Cieszę się,że trafiliście w końcu na swoje miejsce na ziemi i dzielnie działacie . Domek zapowiada sie bardzo fajnie i wszystkie zmiany jakie w nim wprowadziłaś oceniam na duży plus Z przyjemnością będę podglądac dalej i podziwiać postępy My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam dziękuję za odwiedziny mam nadzieję, że nie są jednorazowe U nas dokładnie było tak samo, najpierw bylismy załamani sytuacją z pierwszą działką,że nas oszukano i nie doszło do transakcji, ale wszystko wyszło na plus bo kolejna i juz ta wlaściwa za razem okazała się ładniejsza, większa i w o wiele lepszym miejscu A odwiedzać wasz domek zamierzam regularnie rzeczywiście przeszliśmy dość burzliwą drogę do naszej działki i byłam przez pewien czas bardzo załamana sytuacją z tą pierwszą . Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz mamy ładniejszą działkę, w fajniejszej okolicy, z mediami i w ogóle same plusy tego całego zawirowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Przybiegłam się przywitać, bo trafiłam na Twój dziennik, przeczytałam od deski do deski z duuużym zaciekawieniem i musz przyznać ze jestem pod wrażeniem! My tez przerabialiśmy kłopoty z kupnem działki,zmiany działek itp. ale nie ma to oczywiście porównania z waszymi Cieszę się,że trafiliście w końcu na swoje miejsce na ziemi i dzielnie działacie . Domek zapowiada sie bardzo fajnie i wszystkie zmiany jakie w nim wprowadziłaś oceniam na duży plus Z przyjemnością będę podglądac dalej i podziwiać postępy My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam dziękuję za odwiedziny mam nadzieję, że nie są jednorazowe rzeczywiście przeszliśmy dość burzliwą drogę do naszej działki i byłam przez pewien czas bardzo załamana sytuacją z tą pierwszą . Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz mamy ładniejszą działkę, w fajniejszej okolicy, z mediami i w ogóle same plusy tego całego zawirowania. lidszu u nas dokładnie było tak samo, najpierw bylismy załamani sytuacją z pierwszą działką,że nas oszukano i nie doszło do transakcji, ale wszystko wyszło na plus bo kolejna i juz ta wlaściwa za razem okazała się ładniejsza, większa i w o wiele lepszym miejscu A odwiedzać wasz domek zamierzam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Karolina i Artur , mamy więc podobne przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam rozbawiło mnie to bo my też tak mieliśmy. tyle tylko że między rozpoczęciem budowy we wrześniu a dachem jeszcze minął dodatkowo jeden rok. jakie dopiero? dziewczyno idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam rozbawiło mnie to bo my też tak mieliśmy. tyle tylko że między rozpoczęciem budowy we wrześniu a dachem jeszcze minął dodatkowo jeden rok. jakie dopiero? dziewczyno idziecie jak burza Efi, na początku każdy jest niecierpliwy i chciałby mieć wybudowany dom już i każdy dzień jest wiecznością Później to przechodzi i się człowiek wyluzowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam rozbawiło mnie to bo my też tak mieliśmy. tyle tylko że między rozpoczęciem budowy we wrześniu a dachem jeszcze minął dodatkowo jeden rok. jakie dopiero? dziewczyno idziecie jak burza Efi, na początku każdy jest niecierpliwy i chciałby mieć wybudowany dom już i każdy dzień jest wiecznością Później to przechodzi i się człowiek wyluzowuje No musze się zgodzić Im więcej mamy zrobione, tym więcej i szybciej chcemy! MASAKRA No ale co robić... lidszu widzę,ze mamy bardzo podobny pomysł na zagospodarowanie wiatrołapu nawet tapeta baaardzo podobna i tez ma byc na jednej ściance zerkinj do mojego dziennika na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam rozbawiło mnie to bo my też tak mieliśmy. tyle tylko że między rozpoczęciem budowy we wrześniu a dachem jeszcze minął dodatkowo jeden rok. jakie dopiero? dziewczyno idziecie jak burza Efi, na początku każdy jest niecierpliwy i chciałby mieć wybudowany dom już i każdy dzień jest wiecznością Później to przechodzi i się człowiek wyluzowuje No musze się zgodzić Im więcej mamy zrobione, tym więcej i szybciej chcemy! MASAKRA No ale co robić... lidszu widzę,ze mamy bardzo podobny pomysł na zagospodarowanie wiatrołapu nawet tapeta baaardzo podobna i tez ma byc na jednej ściance zerkinj do mojego dziennika na pierwszą stronę to niestety musicie się nauczyć cierpliwości, bo nudowa SSO idzie w ty miga, ale wykończeniówka już nie tak szybko zajrzałam do dziennika i rzeczywiście tapety podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dokładnie to samo miałam napisać. SSZ to pikuś. instalacje tynki wylewki to też się da sharmonogramować jakoś choć ze względów technologicznych nie da się pewnych rzeczy przyspieszyć. potem jednak to już sie ciagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 My zaczeliśmy budowę 18 wrzśnia i dopiero zaczynamy etap więźby Pozdrawiam rozbawiło mnie to bo my też tak mieliśmy. tyle tylko że między rozpoczęciem budowy we wrześniu a dachem jeszcze minął dodatkowo jeden rok. jakie dopiero? dziewczyno idziecie jak burza Efi, na początku każdy jest niecierpliwy i chciałby mieć wybudowany dom już i każdy dzień jest wiecznością Później to przechodzi i się człowiek wyluzowuje No musze się zgodzić Im więcej mamy zrobione, tym więcej i szybciej chcemy! MASAKRA No ale co robić... lidszu widzę,ze mamy bardzo podobny pomysł na zagospodarowanie wiatrołapu nawet tapeta baaardzo podobna i tez ma byc na jednej ściance zerkinj do mojego dziennika na pierwszą stronę to niestety musicie się nauczyć cierpliwości, bo nudowa SSO idzie w ty miga, ale wykończeniówka już nie tak szybko zajrzałam do dziennika i rzeczywiście tapety podobne Wiem,że każdy etap ma swoje "prawa" ... i wykończeniówka troooche trwa , ale pocieszam sie faktem,że ten etap będzie wykonywał mój tata i jego firma więc o solidność i terminowość jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts