efilo 26.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 eee no kochana to masz luksus choć szczerze mówiąc czasem jest tak że szewc... i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no chwała Liduś, chwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dobry wieczór dzisiaj na cały dzień wsiąkłam w ostatnią część Millenium Stieg'a Larssona. Już dawno nie czytałam tak wciągających książek. Karolina, zazdroszczę tego, że tata będzie robił ci wykończeniówkę i życzę, aby współpraca przebiegała bezproblemowo Tak jak Efi napisała, czasami z rodziną jest dość ciężko pracować . Ja sama zrezygnowałam z budowania domu z moim chrzestnym, pomimo baaardzo korzystnej i tańszej oferty. Wiedziałam, że nie będę mogła z nim postępować z jak całkiem obcą osobą jeśli mi się coś nie będzie podobało Po doświadczeniach moich rodziców przy budowie domu z rodziną wiem, że nie należy tych rzeczy ze sobą łączyć, bo potem są wzajemne pretensje, obrażanie się itp. Jednak tak na pisałam życzę udanej współpracy z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Lidzia kiedy ta dachówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 E tam dachowka... Kiedy podlogi beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Lidzia kiedy ta dachówka będzie dachówka niestety będzie dopiero we wtorek , ale od poniedziałku panowie dekarze się stawiają i będą jeszcze kończyć montowanie rynien na daszku nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 bu a już nadzieję miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 E tam dachowka... Kiedy podlogi beda? podłogi już przecie są betonowe czasami nachodzi mnie chęc zrobienia takich, ale wiem, że M się na to nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dobry wieczór dzisiaj na cały dzień wsiąkłam w ostatnią część Millenium Stieg'a Larssona. Już dawno nie czytałam tak wciągających książek. Karolina, zazdroszczę tego, że tata będzie robił ci wykończeniówkę i życzę, aby współpraca przebiegała bezproblemowo Tak jak Efi napisała, czasami z rodziną jest dość ciężko pracować . Ja sama zrezygnowałam z budowania domu z moim chrzestnym, pomimo baaardzo korzystnej i tańszej oferty. Wiedziałam, że nie będę mogła z nim postępować z jak całkiem obcą osobą jeśli mi się coś nie będzie podobało Po doświadczeniach moich rodziców przy budowie domu z rodziną wiem, że nie należy tych rzeczy ze sobą łączyć, bo potem są wzajemne pretensje, obrażanie się itp. Jednak tak na pisałam życzę udanej współpracy z tatą Dzięki dziewczyny Zgadzam się, że z rodzina czy znajomymi różnie bywa i często żałuje sie podjęcia współpracy. Firma która murowała nam dom była "niby" zaprzyjaźniona z kimś z rodziny A. i miało być super a wyszło jak zwykle! Czyli miałam ochotę ich powybijać Jeżeli chodzi o tatę to wykańczał już moje 2 poprzednie mieszkania więc osobiście mogę wystawić referencje Pozdrowionka i miego dnia życzę, w lublinie PIĘKNE CIEPŁE SŁONECZKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Z tatami to trochę inaczej jest (w znaczeniu lepiej ) - wiem coś o tym choc czasem ciężko przeforsować swoje widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry słoneczko wszystkim ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry słoneczko wszystkim ślę do mnie to słoneczko dorało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 u nas też prześlicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ale mi świeci po oczkach nic na monitorze nie widzę ale nie zasłaniam baterie ładuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Liduś widziałam, że podobały Ci się umywalki i szafki Antado?Widziałaś je na żywo?Ja też je wypatrzyłam, ale wydawały mi się jakoś kiepsko wykonane - wybrałam Noclafa na górę. GRATULUJĘ SSO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry i słoneczny Lidszu, dokopałam się w końcu do ofert okien i firma, która m.in. oferuje okna z profilami barwionymi w masie to Oknoplast. Z tym, że mam na ofercie nabazgraną przez siebie własnoręcznie uwagę, żeby ich nie brać Grzebałam w necie i chyba zbyt wiele osób miało jakieś zastrzeżenia skoro tak sobie napisałam Na pewno jest więcej firm, które produkują okna na takich profilach, ale powiem Ci szczerze, że jeśli planowaliście drewniane, to ja bym tak łatwo nie rezygnowała Mamy drewniane drzwi i jesteśmy z nich (mimo dziwnego usłojenia ) bardzo zadowoleni. Jedyny ból to fachowcy, którzy otwierają je sobie skrzynkami na narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja mam z Oknoplastu okienka i jestem zadowolona u mojej mamy już z 8 lat są wprawdzie białe ale nie ma z nimi problemu ja kupiłam kolorowe i nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja mam z Oknoplastu okienka i jestem zadowolona u mojej mamy już z 8 lat są wprawdzie białe ale nie ma z nimi problemu ja kupiłam kolorowe i nie mam zastrzeżeń Wu, bo to już tak jest, że swoimi doświadczeniami częściej dzielą się osoby niezadowolone niż zadowolone. Myślę, że w temacie okien duże znaczenie ma też ich montaż, bo nawet najlepsze okna można schrzanić i całe dobre wrażenie diabli wzięli. My kupiliśmy ostatecznie okna Jezierski, i z okleiny nie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Elena A jaki kolor okleiny wybrałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Elena A jaki kolor okleiny wybrałaś ? orzech powinnam wziąć białe i miałabym spokój, a tak parę zarysowań mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts