Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór :D

dzisiaj na cały dzień wsiąkłam w ostatnią część Millenium Stieg'a Larssona. Już dawno nie czytałam tak wciągających książek.

Karolina, zazdroszczę tego, że tata będzie robił ci wykończeniówkę i życzę, aby współpraca przebiegała bezproblemowo :D

Tak jak Efi napisała, czasami z rodziną jest dość ciężko pracować :-? . Ja sama zrezygnowałam z budowania domu z moim chrzestnym, pomimo baaardzo korzystnej i tańszej oferty. Wiedziałam, że nie będę mogła z nim postępować z jak całkiem obcą osobą jeśli mi się coś nie będzie podobało :-?

Po doświadczeniach moich rodziców przy budowie domu z rodziną wiem, że nie należy tych rzeczy ze sobą łączyć, bo potem są wzajemne pretensje, obrażanie się itp.

Jednak tak na pisałam życzę udanej współpracy z tatą :D

Dobry wieczór :D

dzisiaj na cały dzień wsiąkłam w ostatnią część Millenium Stieg'a Larssona. Już dawno nie czytałam tak wciągających książek.

Karolina, zazdroszczę tego, że tata będzie robił ci wykończeniówkę i życzę, aby współpraca przebiegała bezproblemowo :D

Tak jak Efi napisała, czasami z rodziną jest dość ciężko pracować :-? . Ja sama zrezygnowałam z budowania domu z moim chrzestnym, pomimo baaardzo korzystnej i tańszej oferty. Wiedziałam, że nie będę mogła z nim postępować z jak całkiem obcą osobą jeśli mi się coś nie będzie podobało :-?

Po doświadczeniach moich rodziców przy budowie domu z rodziną wiem, że nie należy tych rzeczy ze sobą łączyć, bo potem są wzajemne pretensje, obrażanie się itp.

Jednak tak na pisałam życzę udanej współpracy z tatą :D

Dzięki dziewczyny :wink: :D

Zgadzam się, że z rodzina czy znajomymi różnie bywa :x i często żałuje sie podjęcia współpracy. Firma która murowała nam dom była "niby" zaprzyjaźniona z kimś z rodziny A. i miało być super a wyszło jak zwykle! Czyli miałam ochotę ich powybijać :evil: :wink:

Jeżeli chodzi o tatę to wykańczał już moje 2 poprzednie mieszkania więc osobiście mogę wystawić referencje :wink: :lol:

Pozdrowionka i miego dnia życzę, w lublinie PIĘKNE CIEPŁE SŁONECZKO! :D

Dzień dobry i słoneczny 8)

Lidszu, dokopałam się w końcu do ofert okien i firma, która m.in. oferuje okna z profilami barwionymi w masie to Oknoplast. Z tym, że mam na ofercie nabazgraną przez siebie własnoręcznie uwagę, żeby ich nie brać :roll: Grzebałam w necie i chyba zbyt wiele osób miało jakieś zastrzeżenia skoro tak sobie napisałam :roll: Na pewno jest więcej firm, które produkują okna na takich profilach, ale powiem Ci szczerze, że jeśli planowaliście drewniane, to ja bym tak łatwo nie rezygnowała :roll: Mamy drewniane drzwi i jesteśmy z nich (mimo dziwnego usłojenia :roll: ) bardzo zadowoleni. Jedyny ból to fachowcy, którzy otwierają je sobie skrzynkami na narzędzia :evil:

ja mam z Oknoplastu okienka i jestem zadowolona u mojej mamy już z 8 lat są wprawdzie białe ale nie ma z nimi problemu ja kupiłam kolorowe i nie mam zastrzeżeń :D

Wu, bo to już tak jest, że swoimi doświadczeniami częściej dzielą się osoby niezadowolone niż zadowolone. Myślę, że w temacie okien duże znaczenie ma też ich montaż, bo nawet najlepsze okna można schrzanić i całe dobre wrażenie diabli wzięli. My kupiliśmy ostatecznie okna Jezierski, i z okleiny nie jestem zadowolona.