lidszu 30.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ano choć fakt jest taki, że w sobote zdychałam .. i gdyby nie gripexy to... ale najważniejsze, że już ci lepiej trzymaj się cieplutko i ucałuj moich zięciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... dziękuje a synowe zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 kurde ja tez wlasnie ofukalam panne z medicoveru, bo dzwonie i co zadam pytanie to ona prosze o cierpliwosc i muzyczka i tak ze 3 razy, rozmowa trwala 12 minut, a pytalam o pierdole, to jej powiedzialam ze powinna mieso sprzedawac a nie w przychodni pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... dziękuje a synowe zdrowe? odpukać na razie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Liduś no ja mam orzeszkowe okienka i kocham ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Liduś no ja mam orzeszkowe okienka i kocham ten kolor widziałam, piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Lidszu piękna słoneczna i wesoła łazienka Nitu, zdrówka chopakom życzę a na przyszłość mów, że gorączka i owszem a jak lekarz przyjdzie - to właśnie spadła ups i zdrowia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 kurde ja tez wlasnie ofukalam panne z medicoveru, bo dzwonie i co zadam pytanie to ona prosze o cierpliwosc i muzyczka i tak ze 3 razy, rozmowa trwala 12 minut, a pytalam o pierdole, to jej powiedzialam ze powinna mieso sprzedawac a nie w przychodni pracowac Dobry greps, musze sobie zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... :) widzisz... jak to kurde jest że jazda po kimś poprawia humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Sluchaj, a gdzie sie zglasza jak ludzie nie wiadomo czym pala i strasznie smrodza? Kolo mieszkanka ludzie mieszkaja w domach i jeden takie kleby zolte wypuszcza, ze sie mozna udusic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Sluchaj, a gdzie sie zglasza jak ludzie nie wiadomo czym pala i strasznie smrodza? Kolo mieszkanka ludzie mieszkaja w domach i jeden takie kleby zolte wypuszcza, ze sie mozna udusic... na początek na straż miejską chyba oni jak przyjadą.. to sprawdzą co to i w razie czego powiedzą, że to nie ich broszka i powiedzą do kogo iść wiesz palenie byle czym to ppoż się kłania chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Sluchaj, a gdzie sie zglasza jak ludzie nie wiadomo czym pala i strasznie smrodza? Kolo mieszkanka ludzie mieszkaja w domach i jeden takie kleby zolte wypuszcza, ze sie mozna udusic... na początek na straż miejską chyba oni jak przyjadą.. to sprawdzą co to i w razie czego powiedzą, że to nie ich broszka i powiedzą do kogo iść wiesz palenie byle czym to ppoż się kłania chyba Juz myslalam, zeby na straz pozarna dzwonic, bo gosciu tak daje, ze jest siwo naokolo, a tak smierdzi, ze nie mozna wytrzymac. Straz miejska tez mi przyszla do glowy, tylko go musze przydybac jaki on ma adres dokladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 30.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Lidszu,Dawno mnie nie bylo na twoim dzienniku (ani nawet na forum muratora) - pewnie z ponad pół roku. Urzad skutecznie nam opóxnił budowe o jakis rok niestety.ale od kilku dni jestesmy szczesliwi gdyż zdobylismy stosowny papier i mozemy rozpoczynac zbieranie papierów do PnB. a ze ciagle chcemy budowac Topaza to od razu wskoczylam na twoj dziennik zobaczyc na jakim jestes etapie widze ze sliczny domek juz stoi na waszej działce - bardzo bardzo serdecznie gratuluje i po cichu zazdroszcze, ze jestesmy jeszcze tak mało zaawansowani.jesli nie bedziesz miala nic przeciwko poprosze cie o maila na priva jak was kosztowo wyniosła ekipa i jak sie miala rzeczywista budowa do kosztorysu wycenionego przez mgprojekt. jeszcze raz gratuluje, ciesze sie ze idziecie jak burza i bardzo bardzo bedziemy wam kibicowac w dalszej budowie. pomysł z daszkiem nad samym wejsciem bardzo sensowny..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 fąfalska, bardzo się cieszę, że wróciłaś na forum i to z dobrymi informacjami . Trzymam za was kciuki abyście szybko otrzymali PnB i ruszyli z budową od wiosny. Dziękuję za pochwały i uwierz mi, że będziesz niedługo chodzić i podziwiać swojego Topaza Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ja wczoraj pisałam, że mam zdrowe dzieci ? Pisałam ? Magia forum zadziałała i wczoraj starsza córcia wróciła do domu z kaszlem, a wieczorem miała gorączkę . Młodą wysłałam dzisiaj do przedszkola, bo się jakoś trzyma i nie chciałam, aby się zaraziła od starszej. Natomiast starsza została w domu i się grzeje pod kocem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wpadłam się przywitać i pogratulować zakończenia SSO Inspiracje w Twoim dzienniku jak zwykle mniam mniam Łazienka dziewczynek cudoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Lidziu duuużo zdrówka dla córeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ja wczoraj pisałam, że mam zdrowe dzieci ? Pisałam ? Magia forum zadziałała i wczoraj starsza córcia wróciła do domu z kaszlem, a wieczorem miała gorączkę . Młodą wysłałam dzisiaj do przedszkola, bo się jakoś trzyma i nie chciałam, aby się zaraziła od starszej. Natomiast starsza została w domu i się grzeje pod kocem. dobra... biore wine na siebie zdrówka.... jak się da to je jakoś izoluj od siebie... ale wiesz jak jest... u mnie się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wpadłam się przywitać i pogratulować zakończenia SSO Inspiracje w Twoim dzienniku jak zwykle mniam mniam Łazienka dziewczynek cudoooo Magi, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ja wczoraj pisałam, że mam zdrowe dzieci ? Pisałam ? Magia forum zadziałała i wczoraj starsza córcia wróciła do domu z kaszlem, a wieczorem miała gorączkę . Młodą wysłałam dzisiaj do przedszkola, bo się jakoś trzyma i nie chciałam, aby się zaraziła od starszej. Natomiast starsza została w domu i się grzeje pod kocem. dobra... biore wine na siebie zdrówka.... jak się da to je jakoś izoluj od siebie... ale wiesz jak jest... u mnie się nie udało NItuś, to nie twoja wina. Magia forum oznacza, że jak się napisze, że ma się zdrowe dzieci, to od razu chorują. Sprawdziło mi się wielokrotnie Izoluję je, ale wieczorami za bardzo mi się nie uda. Muszę skoczyć do apteki po jakieś leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts