Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde ja tez wlasnie ofukalam panne z medicoveru, bo dzwonie i co zadam pytanie to ona prosze o cierpliwosc i muzyczka i tak ze 3 razy, rozmowa trwala 12 minut, a pytalam o pierdole, to jej powiedzialam ze powinna mieso sprzedawac a nie w przychodni pracowac :evil: :evil: :evil:

Dobry greps, musze sobie zapisac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sluchaj, a gdzie sie zglasza jak ludzie nie wiadomo czym pala i strasznie smrodza? Kolo mieszkanka ludzie mieszkaja w domach i jeden takie kleby zolte wypuszcza, ze sie mozna udusic... :evil: :evil: :evil:

:roll:

na początek na straż miejską chyba :roll:

oni jak przyjadą.. to sprawdzą co to i w razie czego powiedzą, że to nie ich broszka i powiedzą do kogo iść :roll:

wiesz palenie byle czym to ppoż się kłania chyba :roll:

Sluchaj, a gdzie sie zglasza jak ludzie nie wiadomo czym pala i strasznie smrodza? Kolo mieszkanka ludzie mieszkaja w domach i jeden takie kleby zolte wypuszcza, ze sie mozna udusic... :evil: :evil: :evil:

:roll:

na początek na straż miejską chyba :roll:

oni jak przyjadą.. to sprawdzą co to i w razie czego powiedzą, że to nie ich broszka i powiedzą do kogo iść :roll:

wiesz palenie byle czym to ppoż się kłania chyba :roll:

Juz myslalam, zeby na straz pozarna dzwonic, bo gosciu tak daje, ze jest siwo naokolo, a tak smierdzi, ze nie mozna wytrzymac. :evil:

Straz miejska tez mi przyszla do glowy, tylko go musze przydybac jaki on ma adres dokladnie... :roll:

Witam Lidszu,

Dawno mnie nie bylo na twoim dzienniku (ani nawet na forum muratora) - pewnie z ponad pół roku. Urzad skutecznie nam opóxnił budowe o jakis rok niestety.

ale od kilku dni jestesmy szczesliwi gdyż zdobylismy stosowny papier i mozemy rozpoczynac zbieranie papierów do PnB. a ze ciagle chcemy budowac Topaza to od razu wskoczylam na twoj dziennik zobaczyc na jakim jestes etapie

widze ze sliczny domek juz stoi na waszej działce - bardzo bardzo serdecznie gratuluje i po cichu zazdroszcze, ze jestesmy jeszcze tak mało zaawansowani.

jesli nie bedziesz miala nic przeciwko poprosze cie o maila na priva jak was kosztowo wyniosła ekipa i jak sie miala rzeczywista budowa do kosztorysu wycenionego przez mgprojekt.

jeszcze raz gratuluje, ciesze sie ze idziecie jak burza i bardzo bardzo bedziemy wam kibicowac w dalszej budowie.

pomysł z daszkiem nad samym wejsciem bardzo sensowny.....

pozdrawiam

fąfalska, bardzo się cieszę, że wróciłaś na forum i to z dobrymi informacjami :D . Trzymam za was kciuki abyście szybko otrzymali PnB i ruszyli z budową od wiosny.

Dziękuję za pochwały i uwierz mi, że będziesz niedługo chodzić i podziwiać swojego Topaza :D :D

Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

pozdrawiam

Czy ja wczoraj pisałam, że mam zdrowe dzieci ? Pisałam ? :evil:

Magia forum zadziałała i wczoraj starsza córcia wróciła do domu z kaszlem, a wieczorem miała gorączkę :( . Młodą wysłałam dzisiaj do przedszkola, bo się jakoś trzyma i nie chciałam, aby się zaraziła od starszej. Natomiast starsza została w domu i się grzeje pod kocem.

Magia forum zadziałała i wczoraj starsza córcia wróciła do domu z kaszlem, a wieczorem miała gorączkę :( . Młodą wysłałam dzisiaj do przedszkola, bo się jakoś trzyma i nie chciałam, aby się zaraziła od starszej. Natomiast starsza została w domu i się grzeje pod kocem.

dobra... biore wine na siebie :(

zdrówka.... jak się da to je jakoś izoluj od siebie... ale wiesz jak jest... u mnie się nie udało :(

dobra... biore wine na siebie :(

zdrówka.... jak się da to je jakoś izoluj od siebie... ale wiesz jak jest... u mnie się nie udało :(

NItuś, to nie twoja wina. Magia forum oznacza, że jak się napisze, że ma się zdrowe dzieci, to od razu chorują. Sprawdziło mi się wielokrotnie :-?

Izoluję je, ale wieczorami za bardzo mi się nie uda. Muszę skoczyć do apteki po jakieś leki :-?