malgos2 01.12.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wusia zawsze cnoty pilnuje, cos o tym wiem (nie tylko swojej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Małgoś coś Ty ze mnie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O dżiasas mężu, to ty jesteś zalogowany na forum od 2005 roku ? witaj w moich komentarzach chociaż nie wiem czy cieszyć się, czy płakać, bo żadnej tajemnicy nie da się teraz ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Małgoś coś Ty ze mnie zrobiła matkę przełożoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A tak w ogóle byłam na budowie i są dobre i złe wieści dobra to taka, że zniknęła ogromna góra gruzu z ziemią a zła dzwonił pan z dachluxu, że moja dachówka będzie dopiero w poniedziałek, bądź wtorek @#$%^^^*&*%^#@$%%*#%*^@$%!#$!& Jutro dzwonię do pana z przedstawicielstwa Ruppa, aby się dowiedzieć dlaczego, ponieważ wg planu powinna być dzisiaj, najpóźniej jutro. A tu kuźwa tygodniowe opóźnienie, o którym poinformowali nas dzisiaj #%#$%#%&%^*^&*%^@$%^#* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinesz 01.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O dżiasas mężu, to ty jesteś zalogowany na forum od 2005 roku ? Bo ja byłem do tej pory "tajnos agentos" - ale nie tacy się ujawniali, to i ja postanowiłem wyjść z ukrycia - a w 2005 to się zapisałem, aby coś tam na priv-ie kogoś spytać. chociaż nie wiem czy cieszyć się, czy płakać, bo żadnej tajemnicy nie da się teraz ukryć Spoko, spoko, jakoś może się dam przekonać, żeby pewnych rzeczy nie wi(e)dzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O dżiasas mężu, to ty jesteś zalogowany na forum od 2005 roku ? Bo ja byłem do tej pory "tajnos agentos" - ale nie tacy się ujawniali, to i ja postanowiłem wyjść z ukrycia - a w 2005 to się zapisałem, aby coś tam na priv-ie kogoś spytać. chociaż nie wiem czy cieszyć się, czy płakać, bo żadnej tajemnicy nie da się teraz ukryć Spoko, spoko, jakoś może się dam przekonać, żeby pewnych rzeczy nie wi(e)dzieć . ty lepiej zbieraj cztery litery do domu, a nie na forum siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nooo i to się nazywa..... no jakoś to się nazywa.... zaraz zaraz.... mój mi ostatnio coś o tym mówił... głupota....? nie nie ZAUFANIE cześć Mąż Lidszu witamy u nas a picia nie braknie bo mnie tym razem niestety nie będzie .... i już rycze. ps to pisze ja, Twoja przyszła swatowa Lidzia powiedz czy po tym poście szlabanu nie dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kontrola podstawą zaufania, co ? chyba będę musiała sobie jakiś inny wątek założyć, aby tam przedstawiać moje pomysły na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kontrola podstawą zaufania, co ? NIEZAPOWIEDZIANA kontrola zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobra Lidzia to ile te Twoje Królewny wiosen mają bo nie może być żeby Nitka obie zagarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobra Lidzia to ile te Twoje Królewny wiosen mają bo nie może być żeby Nitka obie zagarnęła one obie som idalen do moich dwóch sorry Wusia ale uderzaj do córci Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na razie to z Darem negocjuję ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na razie to z Darem negocjuję ale nie wiem a Helenka to co za mloda dla Piotrusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Anusia no własnie sobie pomyślałam że w sam raz bo można Helenkę dla Piotrusia wychować dobra to ja rezerwuję Helenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nitka nie rycz, tylko sie zbieraaaaaj. Bo Wiola nie ma z kim spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry Lidziu jak tam Córcia zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry Lidziu jak tam Córcia zdrowieje dzisiaj ma zadecydowanie lepszy humor i więcej siły, ale miała znowu rano gorączkę i siedzi w domu. Pewnie zostanie w domu do końca tygodnia. witam wszystkich pogoda u nas dzisiaj pod psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry, Zdrówka dla córci życzę U mnie na Żoli dziś przez jedno okno słonko zagląda, a przez drugie brzydka szara chmura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Mam nadzieję,że córeczki czują się lepiej i zdrowieją... A co do blachodachówki też bym się wsciekła wiem jak to jest, jak coś się ciągle zmienia szlag trafia człowieka! bo skoro spóźniają się 2 tygodnie to juz dach miałabyś skończony! No ale ponieważ nic na to nie poradzisz, to trzeba się pocieszać że za kilka dni dachówka już będzie i szybciutko Ci ją ułożą, a jak zobaczysz już śliczny, gotowy daszek zapomnisz o wszystkich niedogodnościach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts