Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak w ogóle byłam na budowie i są dobre i złe wieści :-?

dobra to taka, że zniknęła ogromna góra gruzu z ziemią :D

a zła :evil: :evil: :evil: :evil:

dzwonił pan z dachluxu, że moja dachówka będzie dopiero w poniedziałek, bądź wtorek @#$%^^^*&*%^#@$%%*#%*^@$%!#$!& :evil: :evil: :evil: :evil: Jutro dzwonię do pana z przedstawicielstwa Ruppa, aby się dowiedzieć dlaczego, ponieważ wg planu powinna być dzisiaj, najpóźniej jutro. A tu kuźwa tygodniowe opóźnienie, o którym poinformowali nas dzisiaj :evil: :evil:

#%#$%#%&%^*^&*%^@$%^#* :evil: :evil: :evil:

O dżiasas mężu, to ty jesteś zalogowany na forum od 2005 roku ? :o :o :o

Bo ja byłem do tej pory "tajnos agentos" - ale nie tacy się ujawniali, to i ja postanowiłem wyjść z ukrycia :) - a w 2005 to się zapisałem, aby coś tam na priv-ie kogoś spytać.

chociaż nie wiem czy cieszyć się, czy płakać, bo żadnej tajemnicy nie da się teraz ukryć :evil: :wink: 8)

Spoko, spoko, jakoś może się dam przekonać, żeby pewnych rzeczy nie wi(e)dzieć :roll: :wink: .

O dżiasas mężu, to ty jesteś zalogowany na forum od 2005 roku ? :o :o :o

Bo ja byłem do tej pory "tajnos agentos" - ale nie tacy się ujawniali, to i ja postanowiłem wyjść z ukrycia :) - a w 2005 to się zapisałem, aby coś tam na priv-ie kogoś spytać.

chociaż nie wiem czy cieszyć się, czy płakać, bo żadnej tajemnicy nie da się teraz ukryć :evil: :wink: 8)

Spoko, spoko, jakoś może się dam przekonać, żeby pewnych rzeczy nie wi(e)dzieć :roll: :wink: .

ty lepiej zbieraj cztery litery do domu, a nie na forum siedzisz :lol: :lol: 8)

nooo i to się nazywa.....

no jakoś to się nazywa....

zaraz zaraz....

mój mi ostatnio coś o tym mówił... głupota....?

nie nie ZAUFANIE :p

cześć Mąż Lidszu :p witamy u nas :) a picia nie braknie bo mnie tym razem niestety nie będzie .... i już rycze. :(

ps to pisze ja, Twoja przyszła swatowa :p

Lidzia powiedz czy po tym poście szlabanu nie dostałaś :)

Witam :D

Mam nadzieję,że córeczki czują się lepiej i zdrowieją... :wink:

A co do blachodachówki też bym się wsciekła :evil: wiem jak to jest, jak coś się ciągle zmienia :x szlag trafia człowieka! bo skoro spóźniają się 2 tygodnie to juz dach miałabyś skończony! :o

No ale ponieważ nic na to nie poradzisz, to trzeba się pocieszać że za kilka dni dachówka już będzie i szybciutko Ci ją ułożą, a jak zobaczysz już śliczny, gotowy daszek zapomnisz o wszystkich niedogodnościach :wink: :lol:

Pozdrawiam! :D