Gosiek33 02.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wkurzające jest takie czekanie, a z dachówką dochodzi obawa o załamanie pogody. Teraz jest super, a co będzie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry, Zdrówka dla córci życzę U mnie na Żoli dziś przez jedno okno słonko zagląda, a przez drugie brzydka szara chmura Elena, dziękuję dzisiaj córa czuje się naprawdę o wiele lepiej, ma dobry humor i w ogóle, a wczoraj była mega maruda Ale ci fajnie z tą pogodą U mnie przez chwilkę świeciło słonko, ale znowu się wszędzie zachmurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Mam nadzieję,że córeczki czują się lepiej i zdrowieją... A co do blachodachówki też bym się wsciekła wiem jak to jest, jak coś się ciągle zmienia szlag trafia człowieka! bo skoro spóźniają się 2 tygodnie to juz dach miałabyś skończony! No ale ponieważ nic na to nie poradzisz, to trzeba się pocieszać że za kilka dni dachówka już będzie i szybciutko Ci ją ułożą, a jak zobaczysz już śliczny, gotowy daszek zapomnisz o wszystkich niedogodnościach Pozdrawiam! Karolina, dziękuję Tu chodzi o to, że mamy grudzień i pogoda może się w każdej chwili zmienić, a poza tym, dekarze też nie mogą siedzieć bezczynnie na budowie . Całe szczęście szef ekipy jest wyrozumiały o pojadą sobie na inną robotę i wrócą w przyszłym tygodniu. Gdyby nie to opóźnienie, to do piątku miałabym już położony dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To fajnie, że już lepiej A słonkiem też cieszyłam się tylko chwilkę, bo znowu ciemno z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czesc Lidziuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czesc Lidziuniu cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.12.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z architektkami wnętrz. Trochę późno, ale mam nadzieję, że uda nam się przed wiosną zrobić wizulaki domku Dziewczyny mają przyjechać w przyszłym tygodniu na wizję lokalną do domu, oraz na wymierzenie poszczególnych pomieszczeń. Powiedzieliśmy im również w jakiej kolorystyce widzielibyśmy nasz dom. Mają teraz pole do popisu i z niecierpliwością będę oczekiwać wyników ich pracy. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry no to teraz już bankowo uschnę z ciekawości Lidziu jak dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z architektkami wnętrz. Trochę późno, ale mam nadzieję, że uda nam się przed wiosną zrobić wizulaki domku Dziewczyny mają przyjechać w przyszłym tygodniu na wizję lokalną do domu, oraz na wymierzenie poszczególnych pomieszczeń. Powiedzieliśmy im również w jakiej kolorystyce widzielibyśmy nasz dom. Mają teraz pole do popisu i z niecierpliwością będę oczekiwać wyników ich pracy. ja też i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a w jakich kolorkach ma byc dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a w jakich kolorkach ma byc dom? i tu jest pies pogrzebany raczej w kolorach: brązu, beżu, kawy z mlekiem, musztardowym. W naszej sypialni pewnie brązy z turkusem. koncepcja ewoluuje Ale udało mi się przeforsować Le Rable do łazienki - jeszcze tylko nie wiem, do której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 z pewnym poślizgiem gratuluję stanu surowego- otwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no poza tym niebiańskim to prawie jak u mnie kolory ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego rzeczywiście kolory podobne, chociaż u ciebie będą też szarości, którym mój mąż powiedział kategoryczne nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 z pewnym poślizgiem gratuluję stanu surowego- otwartego bardzo serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no poza tym niebiańskim to prawie jak u mnie kolory ziemi no prawie ja chciałabym dać jakieś fajne kontrastowe kolory do tych brązów i beży, aby nie było mdło i nudno. Myślałam jeszcze o bordo, fioletach . Niech dziewczyny myślą i przedstawią swoje koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no dodatki to swoją drogą mnie chodzi o podstawowe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no dodatki to swoją drogą mnie chodzi o podstawowe kolory jeśli podstawowe, to będzie tak samo nie licząc pewnie różowych pokoi moich córeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no fakt różowego nie zrobię pokoiku w każdym razie na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts