Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry,

Zdrówka dla córci życzę :)

U mnie na Żoli dziś przez jedno okno słonko zagląda, a przez drugie brzydka szara chmura :roll:

Elena, dziękuję :D

dzisiaj córa czuje się naprawdę o wiele lepiej, ma dobry humor i w ogóle, a wczoraj była mega maruda :-?

Ale ci fajnie z tą pogodą :D U mnie przez chwilkę świeciło słonko, ale znowu się wszędzie zachmurzyło :(

Witam :D

Mam nadzieję,że córeczki czują się lepiej i zdrowieją... :wink:

A co do blachodachówki też bym się wsciekła :evil: wiem jak to jest, jak coś się ciągle zmienia :x szlag trafia człowieka! bo skoro spóźniają się 2 tygodnie to juz dach miałabyś skończony! :o

No ale ponieważ nic na to nie poradzisz, to trzeba się pocieszać że za kilka dni dachówka już będzie i szybciutko Ci ją ułożą, a jak zobaczysz już śliczny, gotowy daszek zapomnisz o wszystkich niedogodnościach :wink: :lol:

Pozdrawiam! :D

Karolina, dziękuję :D

Tu chodzi o to, że mamy grudzień i pogoda może się w każdej chwili zmienić, a poza tym, dekarze też nie mogą siedzieć bezczynnie na budowie :evil: . Całe szczęście szef ekipy jest wyrozumiały o pojadą sobie na inną robotę i wrócą w przyszłym tygodniu.

Gdyby nie to opóźnienie, to do piątku miałabym już położony dach :evil:

Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z architektkami wnętrz. Trochę późno, ale mam nadzieję, że uda nam się przed wiosną zrobić wizulaki domku :D

Dziewczyny mają przyjechać w przyszłym tygodniu na wizję lokalną do domu, oraz na wymierzenie poszczególnych pomieszczeń. Powiedzieliśmy im również w jakiej kolorystyce widzielibyśmy nasz dom. Mają teraz pole do popisu i z niecierpliwością będę oczekiwać wyników ich pracy.

ja też :)

Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z architektkami wnętrz. Trochę późno, ale mam nadzieję, że uda nam się przed wiosną zrobić wizulaki domku :D

Dziewczyny mają przyjechać w przyszłym tygodniu na wizję lokalną do domu, oraz na wymierzenie poszczególnych pomieszczeń. Powiedzieliśmy im również w jakiej kolorystyce widzielibyśmy nasz dom. Mają teraz pole do popisu i z niecierpliwością będę oczekiwać wyników ich pracy.

ja też :)

i ja i ja :D

a w jakich kolorkach ma byc dom?

i tu jest pies pogrzebany :lol: :lol: :lol:

raczej w kolorach: brązu, beżu, kawy z mlekiem, musztardowym. W naszej sypialni pewnie brązy z turkusem.

koncepcja ewoluuje 8)

Ale udało mi się przeforsować Le Rable do łazienki - jeszcze tylko nie wiem, do której.

Gość justyna_m
Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni 8) choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego :wink:

Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni 8) choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego :wink:

rzeczywiście kolory podobne, chociaż u ciebie będą też szarości, którym mój mąż powiedział kategoryczne nie :-?

dzień dobry

Liduś no poza tym niebiańskim to prawie jak u mnie kolory ziemi :lol: :lol: :lol:

no prawie :lol: :lol:

ja chciałabym dać jakieś fajne kontrastowe kolory do tych brązów i beży, aby nie było mdło i nudno. Myślałam jeszcze o bordo, fioletach :roll: . Niech dziewczyny myślą i przedstawią swoje koncepcje