Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni 8) choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego :wink:

rzeczywiście kolory podobne, chociaż u ciebie będą też szarości, którym mój mąż powiedział kategoryczne nie :-?

lidszu te szarości to tylko na zdjęciach i o pewnej porze dnia przy konkretnym świetle widać. dlatego mam trochę szarego i troszkę kawowego.

Sprawdź sobie te kolorki na próbniku w castoramie

u mnie najwięcej jest NCS 2005-y50r, 5005-y50r

ten 2005 jest cudowny!!! to ten w korytarzu, i kuchni!!! kolor do którego wszystko pasuje i cudownie zachowuje się przy różnym świetle. Malue nim też ściany w sypialni ponieważ super pasuje do tego niebieskiego.

Lidszu mam nadzieję, ze współpraca będzie Wm się super uikładać a kolorki ... jak bym swój domek widziała ... nawet ten turkus w sypialni 8) choć u mnie bardziej indygo ale to też wariant niebieskiego :wink:

rzeczywiście kolory podobne, chociaż u ciebie będą też szarości, którym mój mąż powiedział kategoryczne nie :-?

lidszu te szarości to tylko na zdjęciach i o pewnej porze dnia przy konkretnym świetle widać. dlatego mam trochę szarego i troszkę kawowego.

Sprawdź sobie te kolorki na próbniku w castoramie

u mnie najwięcej jest NCS 2005-y50r, 5005-y50r

ten 2005 jest cudowny!!! to ten w korytarzu, i kuchni!!! kolor do którego wszystko pasuje i cudownie zachowuje się przy różnym świetle. Malue nim też ściany w sypialni ponieważ super pasuje do tego niebieskiego.

dzięki za numerki, na pewno je sobie sprawdzę na próbnikach

moje starsze dziecko właśnie postanowiło się obudzić :o , jak ja bym sobie chętnie tak długo pospała 8)

no to dała czadu :roll: :roll: :roll:

doberek :p

ona tak potrafi od zawsze 8) tylko potem jest problem wieczorem z zagonieniem do łóżka :-?

hej Magi :D

moje dziewczyny tez długo śpią, ale do tej pory to nigdy :roll:

młoda to też ranny ptaszek - jeśli godz. 8-8:30 można nazwać wcześnie rano :lol: , starsza za to po mamusi lubi sobie pospać. Jak miała rok, to kiedyś przez tydzień wstawała o 12:30 i koleżanki wracały ze swoimi dziećmi na obiadek, a my się dopiero za śniadanko zabierałyśmy :lol: :lol:

No i co? Zle? :lol: :wink:

ja bynajmniej nie narzekałam, bo się wysypiałam :D , czego nie mogę zrobić teraz :-?

Tiaaaaanie ma to jak pobódka o 5.20 ja to się czuję ostatnio wypoczęta i ostatnio te pobódki nocne młodego....tak czuję się wyśmienicie :lol: :lol: :lol:

Cześć

o matko :o :-? , pobudka o takiej godzinie, to dla mnie masakra. Nie będę już chyba narzekać na to, że wstaję o 8