nitubaga 03.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja zaraz na aerobik spadam, więc muszę sobie na drugą nogę chlupnąć, abym prosto ćwiczyła nooo koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Gratulacje http://targi.krakow.pl/_pliki_/fck_filemanager/Image/horeca2008/front_gastro.JPG i Dzień dobry na śniadanie http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 matko, ja też jeszcze niedawno stawiałam wódę z tej okazji a tu już tyle postów.... i wszystkie o niczym Gratulejszyn Elyto lidszu nie wymiguj się od tego badania. trwa max dwie godziny. po co je robić jak już złożysz wniosek? nie sensowniej teraz? a jak się okaże że ze względu na jakieś torfowisko które akurat tylko na Twojej działce jest powinnaś posadowić dom wyżej to co? będziesz biegać o zmianę PnB, czy zostawisz jak jest licząc że może Ci się uda i odbiorą? A jak się okaże że w ogóle powinna byc płyta a nie fundamenty? To oczywiście skrajne przypadki, ale.... daleko nie szukać - ja tak miałam. A wszędzie obok glina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 matko, ja też jeszcze niedawno stawiałam wódę z tej okazji a tu już tyle postów.... i wszystkie o niczym Gratulejszyn Elyto lidszu nie wymiguj się od tego badania. trwa max dwie godziny. po co je robić jak już złożysz wniosek? nie sensowniej teraz? a jak się okaże że ze względu na jakieś torfowisko które akurat tylko na Twojej działce jest powinnaś posadowić dom wyżej to co? będziesz biegać o zmianę PnB, czy zostawisz jak jest licząc że może Ci się uda i odbiorą? A jak się okaże że w ogóle powinna byc płyta a nie fundamenty? To oczywiście skrajne przypadki, ale.... daleko nie szukać - ja tak miałam. A wszędzie obok glina.... Efilo dobrze gada. Moge Ci zaproponowac namiary, czy juz dawałam na geotechniczke? Mialam te same dylematy. Dzisiaj wiem ze zupelnie nieuzasadnione. Pani powiedziala ze zaleca wyniesc fundamenty wyzej niz nakazują WT ze wzgledu na strefe warszawską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 matko, ja też jeszcze niedawno stawiałam wódę z tej okazji a tu już tyle postów.... i wszystkie o niczym Gratulejszyn Elyto lidszu nie wymiguj się od tego badania. trwa max dwie godziny. po co je robić jak już złożysz wniosek? nie sensowniej teraz? a jak się okaże że ze względu na jakieś torfowisko które akurat tylko na Twojej działce jest powinnaś posadowić dom wyżej to co? będziesz biegać o zmianę PnB, czy zostawisz jak jest licząc że może Ci się uda i odbiorą? A jak się okaże że w ogóle powinna byc płyta a nie fundamenty? To oczywiście skrajne przypadki, ale.... daleko nie szukać - ja tak miałam. A wszędzie obok glina.... Efilo dobrze gada. Moge Ci zaproponowac namiary, czy juz dawałam na geotechniczke? Mialam te same dylematy. Dzisiaj wiem ze zupelnie nieuzasadnione. Pani powiedziala ze zaleca wyniesc fundamenty wyzej niz nakazują WT ze wzgledu na strefe warszawską. Myszko, mam namiary od ciebie i skontaktuję się z tą panią, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 matko, ja też jeszcze niedawno stawiałam wódę z tej okazji a tu już tyle postów.... i wszystkie o niczym Gratulejszyn Elyto ha, ha, ha rzeczywiście o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Liduś - elyto i ja dorzucam gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Liduś - elyto i ja dorzucam gratulki dziękuję Ty też już niedługo dołączysz do tego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jednak ten arch. mnie zabił dzisiaj swoim stwierdzeniem, że nie zrobi mi adaptacji projektu bez tych badań zmień architekta - budowa taniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam sie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Lidzia pewnie na spacerku się dotlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Lidzia pewnie na spacerku się dotlenia dzień doberek na spacerek z młodą to się dzisiaj babcia wybrała, a ja byłam na zakupach jedzeniowych, bo jutro obieramy kierunek Włochy, więc trzeba było się żarełko zaopatrzyć jeszcze dzisiaj wieczorkiem czeka mnie pakowanie tzn nie mnie, a męża, bo ja tylko ubrania przygotowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pasie, widzę zmianę avataru - piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 kurcze, ale Ci tych nart zazdroszcze jak wrócisz to foty chce... i dokładny namiar gdzie jeździcie .... a to po raz pierwszy taki wypad, czy już śmigacie oblatani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pasie, widzę zmianę avataru - piekny presja grupy a tak poważnie - wiosna idzie, czas dodać kolorków ja Ci też tych nart zazdroszczę, oby tym razem bez większych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 kurcze, ale Ci tych nart zazdroszcze jak wrócisz to foty chce... i dokładny namiar gdzie jeździcie .... a to po raz pierwszy taki wypad, czy już śmigacie oblatani? to już nasz 7 wyjazd do Włoch, więc jesteśmy oblatani oczywiście służę namiarami na różne kwatery. Teraz jedziemy w nowe miejsce i mam nadzieję, że będzie tak samo fajnie, jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Lidszu szerokiej i spokojnej drogi (pewnie już do granicy dojeżdzasz) super zjazdów i radosnego pobytu, wielu atrakcji ale szybko wracaj..... My tu na Ciebie czekamy !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ty na nartach pomykasz a my tu Dzień kobiet obchodzimy http://lukaszbursa.pl/wp-content/uploads/2008/03/dzien-kobiet.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img21.imageshack.us/img21/5762/czekoladki.jpghttp://img21.imageshack.us/img21/czekoladki.jpg/1/w600.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts