lidszu 04.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Berek Lidziu spoko zdążysz z dachem bo mrozów do nowego roku nie nadają to, że zdążę, to jestem pewna. Szkoda mi tylko był moich dekarzy, którzy na darmo przyjechali z Gdańska, gdzie mają robotę i mogli tam sobie spokojnie ten tydzień siedzieć. A tak pędzili bez sensu do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Berek Lidziu spoko zdążysz z dachem bo mrozów do nowego roku nie nadają to, że zdążę, to jestem pewna. Szkoda mi tylko był moich dekarzy, którzy na darmo przyjechali z Gdańska, gdzie mają robotę i mogli tam sobie spokojnie ten tydzień siedzieć. A tak pędzili bez sensu do mnie. tyle kilosów na darmo no bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lidzia, dzieki ze jak zwykle niezawodnie wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem też o to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem też o to pytam Dojechali, dojechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lidszu bardzo milo Cie bylo poznac, super babeczka z ciebie, pod kazdym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem też o to pytam dziękuję, dotarłam szczęśliwie do domu połamało mnie jednak i musiałam się nafaszerować lekami, bo mnie telepało okrutnie . Teraz już jest lepiej końska dawka wit. C i aspiryny działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Za malo wypilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem też o to pytam dziękuję, dotarłam szczęśliwie do domu połamało mnie jednak i musiałam się nafaszerować lekami, bo mnie telepało okrutnie . Teraz już jest lepiej końska dawka wit. C i aspiryny działa to może zwykłe przeimprezowanie ale i tak zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lidszu bardzo milo Cie bylo poznac, super babeczka z ciebie, pod kazdym wzgledem Markoto, dziękuję , mi też było niezmiernie miło cię poznać, pogadać i pośmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Za malo wypilas... na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Liduś dotarłaś szczęśliwie z powrotem też o to pytam dziękuję, dotarłam szczęśliwie do domu połamało mnie jednak i musiałam się nafaszerować lekami, bo mnie telepało okrutnie . Teraz już jest lepiej końska dawka wit. C i aspiryny działa to może zwykłe przeimprezowanie ale i tak zdrówka życzę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lidszu bardzo milo Cie bylo poznac, super babeczka z ciebie, pod kazdym wzgledem Taaak to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Liduś jak zdrówko mam nadzieje że lepiej coś Ci przyniosłam http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pasie, dziękuję Takiego słoneczka mi dzisiaj potrzeba Dzisiaj czuję się o wiele lepiej i mam nadzieję, że choróbsko mnie nie dopadnie. Muszę ogarnąć dom po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzisiaj czuję się o wiele lepiej i mam nadzieję, że choróbsko mnie nie dopadnie. Hejka To dobrze, że ze zdrówkiem lepiej ja też na szczęście już mniej smarcze Fajnie, że imprezka Wam się udała. Myślami byłam z Wami Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... ja tez myślałam... powiedz wypiliście za zdrowie nieobecnych, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nituś, Magi, szkoda, nie mogłyście przyjechać . Myślami byliśmy z wami i wypiliśmy wasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nituś, Magi, szkoda, nie mogłyście przyjechać . Myślami byliśmy z wami i wypiliśmy wasze zdrówko no to dobrze, że chociaż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts