Magi77 07.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ale mam dziś farta już 2 stronkę ustrzeliłam chyba zagram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ale mam dziś farta już 2 stronkę ustrzeliłam chyba zagram w totka koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pasie, dziękuję Takiego słoneczka mi dzisiaj potrzeba Dzisiaj czuję się o wiele lepiej i mam nadzieję, że choróbsko mnie nie dopadnie. Muszę ogarnąć dom po weekendzie Usilne proszę, wręcz zalecam system LB - Leżenie Bykiem Nie warto przechodzić choróbska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pasie, dziękuję Takiego słoneczka mi dzisiaj potrzeba Dzisiaj czuję się o wiele lepiej i mam nadzieję, że choróbsko mnie nie dopadnie. Muszę ogarnąć dom po weekendzie Usilne proszę, wręcz zalecam system LB - Leżenie Bykiem Nie warto przechodzić choróbska. chętnie poleżałabym bykiem, ale przez weekend moje dzieci zrobiły burdel w domu, że nijak nie da się przejść Tak to jest, jak się chłopa zostawi samego z dziećmi . Ogarnęłam pokój Ingi z zabawek, ufff , łazienkę i teraz zostały mi jeszcze tylko dwa pokoje do odkurzenia i umycia podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no w sumie to masz szansę się dobrze wypocić a to też na przeziębienie dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie obrazisz się że podpatrzyłam sobie tą podwójną umywalkę od ciebie? Świetny pomysł, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no w sumie to masz szansę się dobrze wypocić a to też na przeziębienie dobrze robi A ja dzisiaj mam dzien lenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I ja dziękuję za spotkanie.Trochę późno się przyznałaś, że lubisz tequilę, zdążyłam prawie całą wypić sama. Musisz Piterowi podziękować, że wniósł ją na salony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie obrazisz się że podpatrzyłam sobie tą podwójną umywalkę od ciebie? Świetny pomysł, pozdrawiam częstuj się . Cieszę się, że komuś moje inspiracje też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no w sumie to masz szansę się dobrze wypocić a to też na przeziębienie dobrze robi A ja dzisiaj mam dzien lenia. ha, ha, ha śmiejcie się posprzątane i też mam lenia już co prawda jeszcze góra prania krzyczy do mnie z fotela, ale ją ignoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Na koniec dnia poprawił mi się humor Moja dachówka jest już w Dachluxie i czeka już tylko na przyjazd moich dekarzy, juuupiiiii Niestety dekarze są uwiązani do końca tygodnia w Gdańsku . Przyjadą w piątek, aby wrzucić dachówkę na dach, a od poniedziałku będą ją już układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no w sumie to masz szansę się dobrze wypocić a to też na przeziębienie dobrze robi A ja dzisiaj mam dzien lenia. ha, ha, ha śmiejcie się posprzątane i też mam lenia już co prawda jeszcze góra prania krzyczy do mnie z fotela, ale ją ignoruję Przestala krzyczec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Liduś no w sumie to masz szansę się dobrze wypocić a to też na przeziębienie dobrze robi A ja dzisiaj mam dzien lenia. ha, ha, ha śmiejcie się posprzątane i też mam lenia już co prawda jeszcze góra prania krzyczy do mnie z fotela, ale ją ignoruję Przestala krzyczec? nie, ale zamknęłam drzwi, aby jej nie słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować jak mi sie nikt nie wpie...... w moj kalendarz to sie zdzwaniamy w srode rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować jak mi sie nikt nie wpie...... w moj kalendarz to sie zdzwaniamy w srode rano OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no Lidzia to już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts