malgos2 07.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować jak mi sie nikt nie wpie...... w moj kalendarz to sie zdzwaniamy w srode rano OK zmiana planów P. chora jeden dzien była w przedszkolu i infekcja znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 cze Lidzia ... co słychać? czytałam, ze dachówka już jest na składzie... bardzo się ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry Lidzia już niedługo dachóweczka na dach wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować jak mi sie nikt nie wpie...... w moj kalendarz to sie zdzwaniamy w srode rano OK zmiana planów P. chora jeden dzien była w przedszkolu i infekcja znowu o rany Zdrówka dla P życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 cze Lidzia ... co słychać? czytałam, ze dachówka już jest na składzie... bardzo się ciesze ja też się ogromnie cieszę wróciłam właśnie ze spotkania z architektkami .Zrobiły pomiary pomieszczeń i będą działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Jesli maz jest taki fajny jak Ty to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Jesli maz jest taki fajny jak Ty to zapraszam. jest jeszcze fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Jesli maz jest taki fajny jak Ty to zapraszam. jest jeszcze fajniejszy Cos nie wierze, ze to mozliwe. Zawsze mozecie zrobic rodzinny weekend i zabrac tez zolzeliny, na zdjeciach wygladaja na super dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Jesli maz jest taki fajny jak Ty to zapraszam. jest jeszcze fajniejszy Cos nie wierze, ze to mozliwe. Zawsze mozecie zrobic rodzinny weekend i zabrac tez zolzeliny, na zdjeciach wygladaja na super dziewczynki. przedstawię propozycję mężowi i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lidzia, przyjedziesz macac dla Franka? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm chętnie, tylko może tym razem męża wyślę Jesli maz jest taki fajny jak Ty to zapraszam. jest jeszcze fajniejszy Cos nie wierze, ze to mozliwe. Zawsze mozecie zrobic rodzinny weekend i zabrac tez zolzeliny, na zdjeciach wygladaja na super dziewczynki. przedstawię propozycję mężowi i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nadległości nie nadrabiam tzn nie do końca bo o dachówce słyszałam Witam się i zmykam dalej a skąd słyszałaś ? wpadaj częściej, bo tak pusto bez ciebie a może miałabyś czas na jakąś kawkę w tym tygodniu ? może środa bo musze być na Wilanowie bo kanapę przywożą a może byś wpadła zobaczyć mieszkanie bardzo chętnie i środa też mi pasi jutro spotykam się z moimi arch. wnętrz na budowie i będziemy deliberować jak mi sie nikt nie wpie...... w moj kalendarz to sie zdzwaniamy w srode rano OK zmiana planów P. chora jeden dzien była w przedszkolu i infekcja znowu o rany Zdrówka dla P życzę o, to i nam kawka ucieknie ja też zdrówka P życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Moja starsza córcia zrobiła dzisiaj numer w przedszkolu jak wychodziłyśmy I. ubrała się w szatni i nagle przechodząc obok mamy chłopca z zerówki ni stąd, ni zowąd mówi do niej: "Pani jest stara ?" . Jak to usłyszałam, to myślałam, że zapadnę się pod ziemię . Pani (na pewno po 40) całe szczęście z poczuciem humoru odpowiedziała mojej I: "tak kochanie, jestem stara" Nie ma to, jak mieć szczere do bólu dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No pieknie. Juz sie boje, o co mnie by zapytala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No pieknie. Juz sie boje, o co mnie by zapytala. zaczekaj, aż do ciebie przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No pieknie. Juz sie boje, o co mnie by zapytala. zaczekaj, aż do ciebie przyjedzie Mysle, ze mialaby wiecej pytan do P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No pieknie. Juz sie boje, o co mnie by zapytala. zaczekaj, aż do ciebie przyjedzie Mysle, ze mialaby wiecej pytan do P. ona facetów się wstydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts