lidszu 09.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ale jestem szczęśliwa i podjarana Przyszedł właśnie mój prezent pod choinkę - nowy obiektyw do aparatu popatrz ja też dziś miałam Mikołaja - zlew mi kupił no to obydwie dzisiaj mamy super dzień a jaki zlew dostałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ale jestem szczęśliwa i podjarana Przyszedł właśnie mój prezent pod choinkę - nowy obiektyw do aparatu popatrz ja też dziś miałam Mikołaja - zlew mi kupił no to obydwie dzisiaj mamy super dzień a jaki zlew dostałaś ? od razu dostałam tzn w przenośni se kupiłam a konkretnie zamówiłam ceramiczny Blanco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ale jestem szczęśliwa i podjarana Przyszedł właśnie mój prezent pod choinkę - nowy obiektyw do aparatu popatrz ja też dziś miałam Mikołaja - zlew mi kupił no to obydwie dzisiaj mamy super dzień a jaki zlew dostałaś ? od razu dostałam tzn w przenośni se kupiłam a konkretnie zamówiłam ceramiczny Blanco jednak ceramiczny ty to się będziesz w przyszłym roku nudzić skoro tak teraz wszystko kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ale jestem szczęśliwa i podjarana Przyszedł właśnie mój prezent pod choinkę - nowy obiektyw do aparatu popatrz ja też dziś miałam Mikołaja - zlew mi kupił no to obydwie dzisiaj mamy super dzień a jaki zlew dostałaś ? od razu dostałam tzn w przenośni se kupiłam a konkretnie zamówiłam ceramiczny Blanco jednak ceramiczny ty to się będziesz w przyszłym roku nudzić skoro tak teraz wszystko kupujesz cicho bądź bo małż podłapie coś sobie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 cicho bądź bo małż podłapie coś sobie wymyślę tego to akurat jestem pewna A ja dzisiaj byłam w TTW Opex oglądać ceramikę i płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Matko moja, to juz przepadłaś z tymi płytkami. , ale fajnie jak już się zaczyna urządzanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 cicho bądź bo małż podłapie coś sobie wymyślę tego to akurat jestem pewna A ja dzisiaj byłam w TTW Opex oglądać ceramikę i płytki i coś ta fajne wypatrzyła ??? i widzisz ja będę buszować jak SSZ się u mnie pojawi - czyli już wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Mysia a dlaczego tak sądzisz - spryciulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Mysia a dlaczego tak sądzisz - spryciulo a bo widzisz, jakoś mi to tak pasuje do Twojej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Mysia a dlaczego tak sądzisz - spryciulo a bo widzisz, jakoś mi to tak pasuje do Twojej koncepcji. szukała fajnych fotek z takim stylem ale nic fajnego nie znalazłam ale w głowie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Mysia a dlaczego tak sądzisz - spryciulo a bo widzisz, jakoś mi to tak pasuje do Twojej koncepcji. szukała fajnych fotek z takim stylem ale nic fajnego nie znalazłam ale w głowie mam Zuzka, ja chyba bede miała coś dla Ciebie, jak rozpakuje juz wszystkie pudła to coś Ci pozgrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zuzka, a Ty bedziesz gdzieś chciała kafle szkliwione w cegiełkę w stylu metro paryskie?Ja uwielbiam takie coś Mysia a dlaczego tak sądzisz - spryciulo a bo widzisz, jakoś mi to tak pasuje do Twojej koncepcji. szukała fajnych fotek z takim stylem ale nic fajnego nie znalazłam ale w głowie mam Zuzka, ja chyba bede miała coś dla Ciebie, jak rozpakuje juz wszystkie pudła to coś Ci pozgrywam naprawdę super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż cię uściskam http://supergify.pl/images/stories/Aniolki%20gify/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u mnie też dzisiaj Mikołaj był przyniósł wywrotkę ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u mnie też dzisiaj Mikołaj był przyniósł wywrotkę ziemi suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Matko moja, to juz przepadłaś z tymi płytkami. , ale fajnie jak już się zaczyna urządzanie domu ja wiem czy tak fajnie Najchętniej to chciałabym mieć 10 łazienek, bo tak mi się dużo płytek podoba chciałabym jakąś ciemną łazienkę, ale mój M się nie za bardzo zgadza i tu mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u mnie też dzisiaj Mikołaj był przyniósł wywrotkę ziemi suuuper moj swiety mikolaj dzisiaj przerzucil gore piachu, ktora przeszkadzala mi wjechac na moj nowy podjazd i dzis pierwszy raz wjechalam (prawie pod sam ganek pojechalam tak sie rozpedzilam szkoda ze temu mikolajowi trza bedzie zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u mnie też dzisiaj Mikołaj był przyniósł wywrotkę ziemi suuuper moj swiety mikolaj dzisiaj przerzucil gore piachu, ktora przeszkadzala mi wjechac na moj nowy podjazd i dzis pierwszy raz wjechalam (prawie pod sam ganek pojechalam tak sie rozpedzilam szkoda ze temu mikolajowi trza bedzie zaplacic żeby od ciężarnej żądać pieniędzy Co to za Św. Mikołaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale Kobiety cały humor sytuacji stąd wynika że ja za cholerę nie wiem skąd się ta ziemia tam wzieła ani ja ani mąż obojgu nam szczęka opadła jak odjeżdżając z działki w światłach samochodu zobaczyliśmy kupkę ziemi tak na oko 10-12 ton aż mąż poszedł zobaczyć co to ja z wrażenia w poprzek drogi stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale Kobiety cały humor sytuacji stąd wynika że ja za cholerę nie wiem skąd się ta ziemia tam wzieła ani ja ani mąż obojgu nam szczęka opadła jak odjeżdżając z działki w światłach samochodu zobaczyliśmy kupkę ziemi tak na oko 10-12 ton aż mąż poszedł zobaczyć co to ja z wrażenia w poprzek drogi stałam no to tym bardziej powinnaś się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts