anjamen 10.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja juz zapomnialam jak to jest ieszyc sie z dachowki, wiec patrze na Ciebie troche dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Lidszu, a Ty zamiast po sklepach dla babek latac to prawdziwie budująca kobita jesteś bo się z dachówki cieszysz mój mąż się śmieje, że powinnam założyć firmę budowlaną Noooo co moze byc piekniejszego niz promocja na wyzynarki w LM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 promocja piły ukośnicy stołowej w Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 promocja piły ukośnicy stołowej w Casto Leci wusia i krzyczy do malza: Kochanie, jaka piekna pilaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 nie Małgoś przyłazi mąż do WUsi i mówi zobacz jaka fajna i koniecznie niezbędna bo bez niej to tego nie zrobię tamtego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 nie Małgoś przyłazi mąż do WUsi i mówi zobacz jaka fajna i koniecznie niezbędna bo bez niej to tego nie zrobię tamtego nie zrobię I Ty tego entuzjazmu nie podzielasz? Co z Ciebie za forumka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 on nie podziela mojego entuzjazmu na widok pięknej biżuterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 on nie podziela mojego entuzjazmu na widok pięknej biżuterii mój podziela, tylko nie podoba mu się to, co mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no to i tak masz połowę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A moj podziela wszystko wporzo, tylko na 90% bizuterii jestem uczulona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 masz babę teraz kumasz o co nerw http://img34.imageshack.us/img34/5374/allegro.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 masz babę teraz kumasz o co nerw http://img34.imageshack.us/img34/5374/allegro.png Aaaa, to już wiem ja jej nie mam, bo mam blokadę założoną na reklamy ale wkurzające musi być, jak przy każdym poście się pojawia A jeszcze do niedawna myślałam, że FM takie fajne, bo reklam w ogóle nie ma na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 kochana to omnięła cię fuga z brokatem ale ta baba to pzregięcie - 17-ty raz dziś wieczorem masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam ja na tym kompie ma te cholerne reklamy jutro zmienię kompa bo nie idzie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam No to powiedz, jak to robisz, bo ja tez mam FF i owszem, mam zablokowany flash, ale lataja mi przezroczyste okienka, wiec i tak musze w to kliknac. Jak zablokuje no-scriptem, to usmieszkow nie moge wklejac. Jest jakis inny sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam No to powiedz, jak to robisz, bo ja tez mam FF i owszem, mam zablokowany flash, ale lataja mi przezroczyste okienka, wiec i tak musze w to kliknac. Jak zablokuje no-scriptem, to usmieszkow nie moge wklejac. Jest jakis inny sposob? mam zainstalowany ich program ABP (Adblock Plus) i on uwalnia mnie od większości reklam i normalnie mogę uśmieszki wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 mam zainstalowany ich program ABP (Adblock Plus) i on uwalnia mnie od większości reklam i normalnie mogę uśmieszki wstawiać Ja też i na szczęście nic mi nie wyskakuje..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam No to powiedz, jak to robisz, bo ja tez mam FF i owszem, mam zablokowany flash, ale lataja mi przezroczyste okienka, wiec i tak musze w to kliknac. Jak zablokuje no-scriptem, to usmieszkow nie moge wklejac. Jest jakis inny sposob? mam zainstalowany ich program ABP (Adblock Plus) i on uwalnia mnie od większości reklam i normalnie mogę uśmieszki wstawiać Tez go mam, ale mi i tak lataja reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zuza, ja zamiast Explorera używam Mozilla Firefox i tam mogę sobie zablokować większość reklam No to powiedz, jak to robisz, bo ja tez mam FF i owszem, mam zablokowany flash, ale lataja mi przezroczyste okienka, wiec i tak musze w to kliknac. Jak zablokuje no-scriptem, to usmieszkow nie moge wklejac. Jest jakis inny sposob? mam zainstalowany ich program ABP (Adblock Plus) i on uwalnia mnie od większości reklam i normalnie mogę uśmieszki wstawiać Tez go mam, ale mi i tak lataja reklamy. no to nie wiem dlaczego, bo u mnie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts